okamzita spotreba octavia 1,9 tdi 66kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sisik
Sběrač informací
Odpovědi: 0

okamzita spotreba octavia 1,9 tdi 66kw

Příspěvek od sisik »

Zdravim prosim o radu pred vymenou rozvodou som mal okamzitu spotrebu 0,4-0,5 a teraz po vymene je 0,3 ked vypnem svetla tak 0,2 moja otazka je ci to je v poriadku.
omega001
Přispěvovatel

Příspěvek od omega001 »

Logicky uvazuj : Kdyz vypnes svetla, setris 0,1 l paliva :D Tak to budeme jezdit bez svetel a setrit
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
sisik
Sběrač informací

Příspěvek od sisik »

sa nerozumieme tu nejde o setrenie ale ci to je v poriadku ohladom predvstriku kedze sa menili rozvody a merane to je ked auto stoji chapes :D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

sisik píše:sa nerozumieme tu nejde o setrenie ale ci to je v poriadku ohladom predvstriku kedze sa menili rozvody a merane to je ked auto stoji chapes :D
dobře udělané rozvody velká úspora ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě by měřič spotřeby nesměl do auta, abych se muchlal, že mám zablácená kola a spotřeba se zvýšila o 0,01 litrů paliva, to bych nepřežil...Bůh chraň mechanika před zákazníkem jako je pečlivý sisik..Přitom to kolkrát lže , u někoho prohrát v bedně litr je normální, ale spotřeba o 0,1 litru bude problém.. :D
Sisiku neber to jako urážku, ale Tvoje starosti na moji hlavu.. :)
nepropadat panice...
culda
Přispěvovatel

Příspěvek od culda »

nic si z toho nedělej já měl 0,5 a nyní 0,9 L , prej je vše ok a vše dobře udělané .
sisik
Sběrač informací

Příspěvek od sisik »

jericho-3 píše:Mě by měřič spotřeby nesměl do auta, abych se muchlal, že mám zablácená kola a spotřeba se zvýšila o 0,01 litrů paliva, to bych nepřežil...Bůh chraň mechanika před zákazníkem jako je pečlivý sisik..Přitom to kolkrát lže , u někoho prohrát v bedně litr je normální, ale spotřeba o 0,1 litru bude problém.. :D
Sisiku neber to jako urážku, ale Tvoje starosti na moji hlavu.. :)
netreba sa robit dolezity staci napisat ze je to ok o tom je forum nie sme vsetci perfektny menili my rozvody a som pocul ze sa ma nastavit predvstrik presne ta okamzita spotreba ukazuje ako je nastaveny mozno sa mylim vobec tu nejde o spotrebu a este pred dvoma tyzdnami mi klekol motor tak som starostlivejsi :)
wolverine
Přispěvovatel

Příspěvek od wolverine »

To mate dobry ja mam okamžitou na volnobeh 1,3 az 5,5l. Kdyby mi nekdo dokazal rict cim to je byl bych moc rad dekuju :)
JNCM
Přispěvovatel

Příspěvek od JNCM »

okamžitou na volnobeh 1,3 az 5,5l. to snad ani neni mozny . co vim tak 1.9 tdi 66kw (ALH) standartne je mezi 0.4 - 0.5
wolverine
Přispěvovatel

Příspěvek od wolverine »

No prave me to okamzitou ukazuje pomerne hodne. Ale zitra seridim hlavu cerpadla a uvidime co bude ukazovat vag a pak palubak ale podle palubaku mam spotrebu na volnobeh kolem 4,5. Pres vag mam na volnobeh 6,6mg.
JNCM
Přispěvovatel

Příspěvek od JNCM »

vag mam 4.O mg/str při provozní teplotě přesně nastaveny rozvody
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“