okamzita spotreba octavia 1,9 tdi 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
okamzita spotreba octavia 1,9 tdi 66kw
Zdravim prosim o radu pred vymenou rozvodou som mal okamzitu spotrebu 0,4-0,5 a teraz po vymene je 0,3 ked vypnem svetla tak 0,2 moja otazka je ci to je v poriadku.
-
- Aktivista
Mě by měřič spotřeby nesměl do auta, abych se muchlal, že mám zablácená kola a spotřeba se zvýšila o 0,01 litrů paliva, to bych nepřežil...Bůh chraň mechanika před zákazníkem jako je pečlivý sisik..Přitom to kolkrát lže , u někoho prohrát v bedně litr je normální, ale spotřeba o 0,1 litru bude problém..
Sisiku neber to jako urážku, ale Tvoje starosti na moji hlavu..

nepropadat panice...
netreba sa robit dolezity staci napisat ze je to ok o tom je forum nie sme vsetci perfektny menili my rozvody a som pocul ze sa ma nastavit predvstrik presne ta okamzita spotreba ukazuje ako je nastaveny mozno sa mylim vobec tu nejde o spotrebu a este pred dvoma tyzdnami mi klekol motor tak som starostlivejsijericho-3 píše:Mě by měřič spotřeby nesměl do auta, abych se muchlal, že mám zablácená kola a spotřeba se zvýšila o 0,01 litrů paliva, to bych nepřežil...Bůh chraň mechanika před zákazníkem jako je pečlivý sisik..Přitom to kolkrát lže , u někoho prohrát v bedně litr je normální, ale spotřeba o 0,1 litru bude problém..![]()