AHF, dovoz Německo při 180 tis a když jsem při 210 dělal vstřiky, tak dva tekly a docela dost. Auto nekouřilo, chytalo jako by to mu nic nebylo..HonzaV píše:U toho samého auto, najeto 200 (mám od nového) jsem řešil rapas turba, při kreré mi bylo řečeno, že teče vstřik, moc jsem tomu nevěřil, ale nechal jsem je vyzkoušet a skutečně to tak bylo. Auto startovalo i při -25, spotřeba ok ani nekouřilo.
životnost vstřikovacích trysek u oct1, ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Chlapi, mě by zajímalo tohle: dejme tomu, že ASV má nalítáno 200 000 km po předchozím majiteli, aditiva vůbec nepoužíval, tudíž při naší "kvalitní" naftě ty vstřikovače budou nejspíš zasraný... já teď začal lít VIF, otázka zní:
Oživí ten VIF vstřikovače (problém s nimi nemám)? Myslím tím, jestli z těch vstřikovačů odvede nějaký ty usazeniny apod. jestli je prostě očistí a budou o trošku novější NEBO mi to nepomůže a vstřikovače zůstanou při starém?
Oživí ten VIF vstřikovače (problém s nimi nemám)? Myslím tím, jestli z těch vstřikovačů odvede nějaký ty usazeniny apod. jestli je prostě očistí a budou o trošku novější NEBO mi to nepomůže a vstřikovače zůstanou při starém?
Auto co mám v popise, někdy kolem 200.000km jsme začali lejt VIF, před tím vůbec nic a nejezdili jsme ani na vyhlášené benzínky Shell, Benzina, OMV atd. Ve 300.000km výměna trysek u DP a říkali že ty původní v pohodě ani nějak spešl zakarbonovaný, takže je možný že přidáním VIFU se to z dlouhodobého hlediska drobet pročistí.
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
Co bys mi poradil kdybych chtěl trysky poladit tak jit do sprintu 520 kolem 5000kč,nebo koupit orginaly?a neviš co jinak orginaly stojí na ASV?jericho-3 píše:Tady jde taky o to, že většinou vždy, když se rozebere vstřikovač, vyteče rezavá sračka a tryska má ještě dobrý rozprach, ale už má jiný zvuk, málo vrže, prostě to není ono.. Mám za to, že po 200000 km minimálně by se měla tryska vyměnit aby spalování a spotřeba byla O.K. To že to jede a nekouří neznamená vůbec nic. Nedávno jsem dělal TDI PSA a vyndal 2 trysky /auto normálně jelo/ a ty trysky chcaly tak, že jsem se divil , jak to mohlo na volnoběh běžet poměrně pěkně a z výfuku nic..Jen ten motor po rozjezdu měl takovou neochotu/ani ne díru/ než se probral, když zatáhlo turbo..Motor měl tak půl mega a trysky byly original.. Je vidět, že přímý vstřik paradoxně snese hodně , předkomůrka by už kouřila.. Proto se mnozí majitelé diví, že to normálně jezdilo a najednou po přezkoušení trysek jsou všechny v háji..Dodnes mi to vrtá hlavou , že takový proud nafty motor sežral...
Co bys mi poradil kdybych chtěl trysky poladit tak jit do sprintu 520 kolem 5000kč,nebo koupit orginaly?a neviš co jinak orginaly stojí na ASV?jericho-3 píše:Tady jde taky o to, že většinou vždy, když se rozebere vstřikovač, vyteče rezavá sračka a tryska má ještě dobrý rozprach, ale už má jiný zvuk, málo vrže, prostě to není ono.. Mám za to, že po 200000 km minimálně by se měla tryska vyměnit aby spalování a spotřeba byla O.K. To že to jede a nekouří neznamená vůbec nic. Nedávno jsem dělal TDI PSA a vyndal 2 trysky /auto normálně jelo/ a ty trysky chcaly tak, že jsem se divil , jak to mohlo na volnoběh běžet poměrně pěkně a z výfuku nic..Jen ten motor po rozjezdu měl takovou neochotu/ani ne díru/ než se probral, když zatáhlo turbo..Motor měl tak půl mega a trysky byly original.. Je vidět, že přímý vstřik paradoxně snese hodně , předkomůrka by už kouřila.. Proto se mnozí majitelé diví, že to normálně jezdilo a najednou po přezkoušení trysek jsou všechny v háji..Dodnes mi to vrtá hlavou , že takový proud nafty motor sežral...