USA - poručíme větru dešti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
banda kolem ročilda ..rockefelera , bushe sr,jr, murdocha .................................
ti kteří připravují nový světový řád a nukleární holocaust chlapče
to víš tohle v blesku nepíšou
např takový cunamni v Japonsku byla atomovka zavrtaná do dna ocenanu
nebo si myslíš že japonký minist financí který má 10 bilionů jenů , příde do televize a řekne , vydírá nás USA ?? protože nemají peníze na prodloužení války
to sou konspirace vid ale ono stačí si dát 2 +2 dokopy
a bud si jist že tohle je jen špička pyramidy
ale nebudu se s tebou hádat at si každý elektrikář s maturitou věří čemu chce
nebo si myslíš že tyhle lidi zajímá nějakej vocas kdekoli ??
nebud naiva
ti kteří připravují nový světový řád a nukleární holocaust chlapče
to víš tohle v blesku nepíšou
např takový cunamni v Japonsku byla atomovka zavrtaná do dna ocenanu

nebo si myslíš že japonký minist financí který má 10 bilionů jenů , příde do televize a řekne , vydírá nás USA ?? protože nemají peníze na prodloužení války
to sou konspirace vid ale ono stačí si dát 2 +2 dokopy
a bud si jist že tohle je jen špička pyramidy
ale nebudu se s tebou hádat at si každý elektrikář s maturitou věří čemu chce
nebo si myslíš že tyhle lidi zajímá nějakej vocas kdekoli ??
nebud naiva
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
@A6TDI: mysleno v dobrem: tvemu projevu, resp. jeho k verohodnosti moc neprispejou pojmy jako "ročild" a "cunamni"
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Herec Dušek ůdajně pozval nějakého Francouze, který již 9 let nejedl, stačí mu vesmírné záření a návštěva např. vývařovny /hospody/ a nasytí se jen dechem a vůní těchto výtvorů..A prý jde jen o změnu myšlení..
Nikomu to neberu, lidé milují konspirace a tajné spolky a je z dějin dokázáno, že největší pitomec na světě je homo sapiens..

Nikomu to neberu, lidé milují konspirace a tajné spolky a je z dějin dokázáno, že největší pitomec na světě je homo sapiens..
nepropadat panice...
ty si budto řádně vypláchnutej(rozuměj dobrej produkt těhle lidí) nebo tě platí CIA (ale to pochybujuGeneHawkins píše:No, možná si dal 2 + 2 dokopy, ale rozhodně nemá všech 5 pohromadě.
tady máte další ukázku svobody projevu a demogracie
http://www.novinky.cz/ekonomika/264204- ... enari.html
jericho: co to sem pleteš za bludy? ale máš pravdu když sou na světě takový blbci tak si to zasloužej
forest: normální člověk to pochopí a tady se s tim vypisovat nemám čas
Malá ochutnávka pro všechny kdo chápou
BENJAMIN FULFORD: TŘICET LET JAKO FINANČNÍ ŽURNALISTA
Ahoj, tady David Wilcock a vy posloucháte další "Divine Cosmos", zvukový záznam exkluzivního rozhovoru s Benjaminem Fulfordem.
Fulford pracoval jako šéfredaktor časopisu Forbes pro oblast Asie a Pacifiku. Určití lidé se snažili ještě předtím napadnout jeho důvěryhodnost, ale vše je to zdokumentováno. Sám jsem si tyto odkazy prověřil.
O Fulfordovi se zmínil Stephen Colbert v jedné debatě o tzv. Illuminátech. Také vám povím, že Fulford byl v kontaktu s neuvěřitelnou spoustou různých zdrojů. Zdá se, že nechce tyto zdroje prozradit – pokud je to v lidských silách.
JADERNÉ ÚDERY PROTI PODZEMNÍM ZÁKLADNÁM
Nedávno ho tyto zdroje informovaly, že zemětřesení, ke kterému došlo v Coloradu a v oblasti Washingtonu DC 22. a 23. srpna, byly ve skutečnosti jaderné údery na podzemní vojenská zařízení.
Tyto podzemní základny byly postaveny americkou vládou, údajně na počátku 60. let, a přišly na biliony dolarů neevidovaných peněz daňových poplatníků, které byly převedeny do těchto „černých projektů“.
Důvodem, proč jsem kontaktoval Benjamina Fulforda, je, že jsem si (poprvé) přečetl jeho blog (a byl jsem ohromen).
Pak jsem začal kontaktovat své vlastní zdroje, které jsem si vytvořil jako veřejná osobnost na internetu od roku 1999, a tak jsem si získal důvěru mnoha lidí v různých utajovaných programech.
Byl jsem naprosto ohromen, když jsem se začal vyptávat těch, které znám, a zjistil jsem, že je jen jedna výjimka, která neměla potřebné znalosti týkající se utajovaných informací, že k tomuto útoku opravdu došlo.
NIKDY SI NEPŘEDSTAVOVALI, ŽE BY SE TO MOHLO STÁT
Za chvilku se opět vrátím k Benovi. Je tu ještě jedna věc, kterou vám chci říci.
Pokud jste nepochopili vážnost či důsledky toho, co vám teď říkám, je důležité podotknout jednu věc..
Tito hoši si za žádnou cenu nedokázali představit, že by někdy na tato podzemní zařízení mohlo být zaútočeno. Nikdy.
To, co se ale stalo, je zásadní posun v této válce zasvěcených. Je to tak významná událost, že se dá přirovnat ke svržení atomové pumy na Hirošimu a Nagasaki na konci druhé světové války.
Ve skutečnosti to ale může být práce vesmíru, co se týká karmy, tak osoby zodpovědné za tyto útoky byly nyní jejich cílem.
RUDÝ KÓD – POTŘEBA ZNALOSTÍ URČITÝCH SKUTEČNOSTÍ
Tato událost má nepopiratelný význam. Byl jsem ohromen hloubkou podrobností, které jsem byl schopen získat z vlastních zdrojů o tom, co se to vlastně děje.
Bylo mi řečeno, že situace je nyní označována jako Rudý Kód. Nicméně je také zatajována před většinou lidí i v těchto tajných programech.Vše se tak děje na základě potřebných znalostí.
Dokonce i ty zdroje, se kterými jsem v kontaktu, tak všechny kromě jednoho, neměly dostatečně přesné informace, aby se dozvěděly, proč se tak stalo a kdo byl za vše zodpovědný!
ZÍSKÁVÁNÍ INFORMACÍ
To jediné, co víme, je, že síly, jak jsem je nazval, byly na internetu vyřazeny z příběhů o této události. To, co jedině dělají, je to, že se snaží získat informace. Chtějí zjistit, co kdo ví.
Jsem velice překvapen, že mé vlastní zdroje nemají tyto znalosti, které uveřejnil Benjamin Fulford, ohledně toho, kdo je za všechno zodpovědný… a proč se to tak stalo.
AŽ 60 TISÍC MRTVÝCH – ŽÁDNÝ INSIDER (Zasvěcenec) NENÍ V BEZPEČÍ
Mé zdroje tvrdí, že v každém tomto podzemním městě bylo v době exploze zabito až 30 000 lidí. To znamená, že můžeme mluvit potenciálně až o 60 000 mrtvých.
Hovoříme také o možnosti, že všichni ostatní, kteří pracují na těchto programech, které se nachází v jednom z těchto objektů, které mohou být v pod zemí, nebo možná mimo tento svět, jako například ve vesmírné stanici, na Měsíci nebo kdekoliv jinde...
V současné době jsou úplně sami a to zcela bez ochrany. Nebudou chráněni a v bezpečí. Jejich nadřízení je o možných rizicích, které představuje jejich pobyt na těchto základnách, neinformují…
NA PRAVOU MÍRU
Chci uvést věci na pravou míru. Chtěl bych, aby tento muž promluvil na veřejnosti, abyste vše mohli slyšet z první ruky - co se to vlastně děje, kdo to udělal, proč to udělali, a jaké jsou důsledky. Chci tyto věci uvést na pravou míru.
Tak Bene, to byl můj úvod a nyní budeme poslouchat Tebe. Velice mě to zajímá!
BF: Došlo k boji zasvěcenců nad kontrolou tisku dolarů pro globální finanční systém. Na konci druhé světové války došlo k dohodě s Brenttonem Woodsem v roce 1944, aby Británie, Francie a USA měly právo kontrolovat světovou měnu. Měly poskytnout Marshallův plán pro rozvoj Afriky a Asie, stejně jako v Evropě. Svůj slib však nedodržely a místo toho vytvořily „studenou válku“ se Sovětským svazem – jejich cílem byla podpora zbrojního průmyslu.
77 NEZÚČASTNĚNÝCH ZEMÍ ZALOŽILO GLOBÁLNÍ KOLATERÁLOVÉ ÚČTY (závazek klienta k bance)
Následně skupina nezúčastněných zemí – 77 zemí – dala dohromady svá aktiva… veškeré své bohatství, zlato a další cennosti… a založila globální kolaterálové účty.
Tyto peníze chtěly použít k nastartování Marshallova plánu pro Asii a Afriku.
KENNEDY SE POKUSIL UKONČIT ČINNOST FEDU A UKONČIT TAK STUDENOU VÁLKU
Prezident Kennedy souhlasil, že tuto iniciativu podpoří. Následně zjistil, že existuje skupina, která intenzivně pracuje na vzájemném zničení Sovětského svazu a Spojených států. To byla kubánská raketová krize.
Existuje smlouva, která se nazývá Hilton Green Memorial. Je dostupná každému badateli v historii finančnictví.
Prezident Sukarno (Indonésie) byl signatářem těchto nezúčastněných zemí. Chystal se předat Kennedymu 140 000 tun zlata.
Kennedy prosadil zákon umožňující Kongresu tisknout dolary, nikoliv však představenstvu Federálních rezerv.
Kennedy prohlásil: „vydejme se na Měsíc místo této studené války, povzbuďme průmysl, pojďme podpořit rozvoj chudých zemí a nechte nás vytvořit prostor, namísto této falešné studené války“.
KENNEDY BYL ZAVRAŽDĚN – ČAS VYPRŠEL V ROCE 1994
Kennedy vydal spoustu peněz, ale byl zavražděn. Jak sami víte, veřejný kosmický program byl ukončen v roce 1970, když došly finance, tak se zcela se zastavil. Prezident Sukarno byl vyhozen ze svého úřadu.
Mezinárodní dohoda, která pověřila Británii, Francii a Spojené státy řízením světového finančního systému, vypršela v roce 1994. To byl také hlavní důvod, proč nastalo uvolnění vztahů se Sovětským svazem.
Vrcholní představitelé světového finančního systému po roce 1994 nedospěli k žádné vzájemné shodě o tom, kdo má být pověřen k řízení světového finančního systému. Následoval rozkol v jejich řadách.
ČÍNA A NEZÚČASTNĚNÉ ZEMĚ CHTĚLY FINANČNÍ KONTROLU
Číňané a nezúčastněné země vytvořili tlak na oligarchy, kteří drží v rukou od druhé světové války kontrolou tisku dolarů pro globální finanční systém, aby předali kontrolu, ale ti se zdráhali.
Čína zažalovala u Mezinárodního soudního dvora v Haagu vlastníky Federálních rezerv, kteří Číně zpronevěřili značné množství zlata.
Fed musel zaplatit do 12. září 2001
Vlastníci Federálních rezerv soudní jednání prohráli a bylo jim nařízeno, aby žalující straně vrátili zpronevěřené zlato… počínaje 12. zářím 2001.
Místo toho 11. září 2001, jak všichni víte, ukázali světu prostředníček a začali iniciovat masivní podvodnou globální válku proti terorismu. Tato iniciativa byla součástí pokusu k ovládnutí a získání kontroly nad planetou Země ze strany fašistických skupin působících ve druhé světové válce.
CHTĚLI GLOBÁLNÍ FAŠISMUS – ZREDUKOVAT LIDSKOU POPULACI O 90%
Nacisté a jejich fašističtí sympatizanti v USA, Anglii a Itálii, společně se skupinou, která se nachází v ozbrojených silách, kongresu a ve Vatikánu, se snaží vybudovat globální fašistickou vládu.
Mají utkvělou představu, že v současné době je na světě příliš mnoho lidí, zvláště těch chudých v závislosti na barvě pleti.
Chtěli zredukovat světovou populaci o 90%.
DW: To je zdokumentováno?
BF: Ano, velmi dobře zdokumentováno.
Byl jsem přizván ke skupině Heizo Takanaka , který byl japonským ministrem financí pět let. Mám záznam nahrávky tohoto pozvání, abych to mohl doložit..
JEJICH ZÁMĚREM BYLO SE ÚKRYT V PODZEMÍ, PO JADERNÉ KATASTROFĚ
Jejich plánem bylo ukrýt se v podzemních základnách poté, co spustí na Zemi nukleární holocaust.
Původním záměrem bylo rozpoutání jaderné války mezi Íránem a Izraelem.
Následně by použili záminku v podobě zavedení stanného práva v zemích G7.
Vzhledem k tomu by tato nová vojenská síla byla využita pro přípravu na válku proti Číně.
RUSKO A ČÍNA JE ODSTŘIHLY
Tento plán se zhroutil díky Rusku, když Putin potvrdil nezávislost Ruska.
Odstranění jejich kontroly ropného průmyslu učinilo celý jejich plán zcela nefunkční
Číňané nějakou dobu přestali kupovat americké státní dluhopisy, aby tuto skupinu dostali pod tlak.
NABÍDLI ČÍNĚ PARTNERSTVÍ V OBLASTI SVĚTOVÉ DIKTATURY
Následně změnili svou strategii. Rozhodli se zaměřit na Čínu a „vysávat“ ji pomocí nabídky k připojení ke světové diktatuře... v souvislosti s touto skupinou.
To je důvod, proč jste na veřejnosti mohli vidět Obamu, jak v roce 2009 navštívil Čínu a nabízí „G2“. To si můžete ověřit.
JSOU ODŘÍZNUTÍ A DOCHÁZEJÍ JIM PENÍZE
Nicméně tato skupina, která provedla útoky 9/11, je stále pod rostoucím tlakem, v izolaci na nejvyšších úrovních. Docházejí jim peníze. Vzhledem k tomu jsou odříznuti.
CO TAKHLE 2,3 BILIÓNŮ CHYBĚJÍCÍCH DOLARŮ?
DW: Bene, mnoho lidí zapomnělo, že těsně před 11. zářím vystoupil Donald Rumsfeld v celostátní televizi a prohlásil, že za posledních deset let se z Pentagonu "ztratilo" 2,3 bilionu dolarů.
Má to něco společného se zlatem, o kterém mluvíš?
BF: No, jasně.
PENĚŽNÍ TOKY Z FINANČNÍ ČINNOSTI „MURDER Inc“
Tyto peníze byly použity k financování Blackwater – soukromé armády, která není kontrolována Pentagonem. Pentagon neměl zájem se nechat řídit touto kabalou. Tak se pokusili udělat to, co udělali nacisté za druhé světové války – vytvořili elitní jednotky SS, které šikanovaly pravidelnou armádu.
Dle mých zdrojů, tak právě tam všechny peníze šly.
DW: To je bomba!
BF: My jsme byli kontaktováni pašeráky, obchodníky s drogami...
DW: Mohl bys nás seznámit s tím, kdo je to MY?
SPOLEČNOST BÍLÉHO DRAKA – MNOHO SPOLUPRACUJÍCÍCH SKUPIN
BF: "My" je skupina lidí, která je zapojena do boje za svržení této kliky.
Patří sem členové CIA, Pentagonu, zpravodajských agentur a různých skupin, včetně asijských tajných společností.
Používáme název Bílý drak. Existuje další skupina, která si říká Bílé klobouky.
My všichni máme stejný cíl, kterým je zbavit tuto skupinu šílenců moci.
PROČ FULFORD?
DW: Četl jsem kritiku od lidí na internetu: „je-li tato skupina tak velká a silná v boji proti kabale, proč je Benjamin Fulford jejich jediným mluvčím“?
BF: Tito lidé mají rádi své utajení – a já jsem jejich mluvčí.
Když se dostanete do Bílého domu, i tam je k dispozici jeden mluvčí, který hovoří s veřejností, ostatní dávají přednost práci v zákulisí.
Je dobré si uvědomit, že se pohybujeme ve světě, kde se používají vraždy a atentáty stejně tak, jako používáme papírové kapesníky.
DW: Jistě.
-
- Přispěvovatel
A6TDI - přiznám se, že jestli tomuhle věříš, např. Globálnímu fašismu, uvěříš již uplně všemu.. Ono věřit z pozice člověka, který si nemá kde cokoliv z toho ověřit, těmhle informacím, je duševní hazard. Co já vím o finančním trhu třeba v Kurdistánu ? Jen to, co mi nějaký jistě "dobře informovaný zdroj"sdělí. Klasický příklad podobné víry jsou informace od různých nebeských vyslanců a samozvolitelů, kteří zařídí, že jen tihle vyvolení odletí na jinou planetu těsně před koncem světa./je zarážející, že mnoho z těchto lidí má universitní vzdělání a tituly se to tam jen hemží/ Vznikají nová společenství která spojují zaručené informace, které mají jen oni. Každý má něco, ale věřit něčemu, co mi sdělí někdo v nějakém článku a umně spojí fakta s nefakty a přání s dohady ruku v ruce se studiem autora na prestižní univerzitě mi připadá nesmyslné. Už jen proto, že lidé jsou již z podstaty ukecaní a zrádní, je to, že tyhle informace se získaly až v dnešní době dost podivné. Já si naopak myslím, že mnoho záhad /mimo přírodních, na ty mi lidští pitomci nemáme/ je velice prostých. Protože člověk je jen člověk. Ale proti gustu ...Ale i kdyby to byla pravda, je mi to fuk. Osobně mohu ovlivnit pouze tak svoji stolici, tak se tím netrápím.. 

Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 08 dub 2012, 17:09, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
No, duševní hazard to je, nesleduji to tolik ale některé info co mám vcelku souhlasí a zcela jistě stejné zdroje nemáme. Smůla je v tom, že naše představy o nějaké demokracii a jejich vytváření jsou jen nástrojem na ovládnutí davu. Myslet si, že politici vládnou - asi naivní, pokud ano, tak jen do určité míry - třeba svého obohacení, směr a události má na starosti asi někdo jiný - kdo ví. Veselé přemýšlení to není. Víme jen to - myslím statisticky většina populace - co nám dovolí vědět. O skutečných událostech na Islandu nebo v Libyi, popř. v Sýrii víme prd, a to noviny píší o kdejaké ptákovině na konci světa. Ti kdo vládnou nepotřebují kompaktní celky, které nelze ovládat páč je ovládá místní bos, ale světoobčany které lze globálně směrovat tam, kam je třeba, jak nás. Netřeba si dělat iluze. Tanky na růžovo vyšly z módy 
K zemětřasu - tuhle zemětřasnou bombu vymysleli britové, proti bunkrům např ponorkovým - ST Nazaire atd a skutečně to fungovalo, proč by to nemělo fungovat s jadernou náplní.

K zemětřasu - tuhle zemětřasnou bombu vymysleli britové, proti bunkrům např ponorkovým - ST Nazaire atd a skutečně to fungovalo, proč by to nemělo fungovat s jadernou náplní.
G3 Variant synchro
¨duševní hazard , co to zas je za slovní výpotek???
hazard je žít mezi těmito vymitými blbci
jericho , bohužel neni na co od tebe reagovat , pouze na nouzecnost "jestli tomuhle věříš"
co ti na to říct , ne vole
dvojčata spadli kvůli letadlům a všude sou teroristi se kterýme je třeba bojovat a Kalousek je nejlepší ministr
hazard je žít mezi těmito vymitými blbci
jericho , bohužel neni na co od tebe reagovat , pouze na nouzecnost "jestli tomuhle věříš"
co ti na to říct , ne vole
dvojčata spadli kvůli letadlům a všude sou teroristi se kterýme je třeba bojovat a Kalousek je nejlepší ministr
A 6 TDI, ale já ti to přeci neberu, duševní hazard je v tom, že postupně v zajetí těchto spiknutí ztrácíš zdravý úsudek nebo chceš-li selský rozum..Mám za to, že život je přiliš krátký na to, aby se člověk trápil s těmito děsy a měl život zkažený z těch vymytých blbců. Já sedím v teple, s otevřenou vychlazenou Pilsner Urguell , vedle mne příjemná manželka a spokojení psy , kteří před chvílí dožrali vepřové nožičky a decentně do mne strkají, zda by nebyla ještě jedna. Mám si kazit život a myslet na nějaké hámoty. Mě stačilo, když si ráno přečtu z knihy 10 presidentů vždy o jednom, ale dneska jsem přečetl 2 -Gottwalda a Zápotockého a chce se mi blejt. Celý život měli hubu plnou dělníků a spiknutí kapitalistů, až spadli morálně a lidsky do takého hnoje, že umřeli ve lži, klamu a sami sobě zhnuseni.. Je dobře si přečíst osudy různých lidí, ať věřili čemukoli. Pro mne je cennější šikovný řemeslník nebo učitel, a neřeším světová spiknutí.. Možná jsem přizemní, ale každý kousek lidské pohody je dobrý. Nevíš, co se všechno může stát. 

nepropadat panice...