Televizní manipulace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- blacklight
- Přispěvovatel
Televizní manipulace
Po dlouhé době jsem se chtěl podívat na něco v televizi, ale musel jsem to vypnout.
Nejen že pořad byl nudný a trapný, ale navíc mi testy přijdou ještě zmanipulované a nereálné.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... la-naroda/
- čas 43:30 - vyjíždí ženská ... to je celkem OK
- pak vyjíždí chlap a vždy když zkusí projet tu zatáčku tak má zataženou ruční brzdu a údajně za to nemůže "nic jiného než alkohol".
Mě teda přijde že pokud člověk zkouší smyk SE zataženou ručkou a BEZ, tak je to celkem rozdíl....
Vzpomněl jsem si jak tu jeden člověk psal, jak ho nova natočila když projížděl obcí. Pak můžeme spekulovat jak to vypadá v Sýrii kde se údajně nebojuje a jak to vypadá všude jinde, když v televizi je to jen lež.
Nejen že pořad byl nudný a trapný, ale navíc mi testy přijdou ještě zmanipulované a nereálné.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... la-naroda/
- čas 43:30 - vyjíždí ženská ... to je celkem OK
- pak vyjíždí chlap a vždy když zkusí projet tu zatáčku tak má zataženou ruční brzdu a údajně za to nemůže "nic jiného než alkohol".
Mě teda přijde že pokud člověk zkouší smyk SE zataženou ručkou a BEZ, tak je to celkem rozdíl....
Vzpomněl jsem si jak tu jeden člověk psal, jak ho nova natočila když projížděl obcí. Pak můžeme spekulovat jak to vypadá v Sýrii kde se údajně nebojuje a jak to vypadá všude jinde, když v televizi je to jen lež.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Ta ženská měla zaplé ESP zatím co ten druhý kašpar měl ESP OFF.
Bylo to vidět, když řídila ženská, autu se přibržďovalo ve smyku v zatáčce přední kolo zatím co ochlastovi to projelo bez přibržďování ESP a ještě asi fakt s tou ručkou. To se pak blbě srovnává nesrovnatelné byť je vidět, že moderní elektronika prostě pomáhá. Jeden můj kamarád má š120 a neuznává ani ABS i když ji otočil na střechu 

Souhlasím, už jen čekám, kdo tipne a uhodne odmocninu z 1 222 333 444 online do kamery jen aby ukázali, jak jsou na tom pražáci dobřeThomy píše:Vždyť taxík s Hámou to je něco podobnýho, s těma lidma to maj předem domluvený...

Naprostý souhlas, to co vidíš v televizi je jen mystifikace a fikce která projde cenzurou... Chovají se stejně nebo ještě hůř než před 89`blacklight píše: Pak můžeme spekulovat jak to vypadá v Sýrii kde se údajně nebojuje a jak to vypadá všude jinde, když v televizi je to jen lež.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
-
- Aktivista
+ fakt, ze to ridila zena nahrava emancipovanym feministkam ... proste svet se riti do riti rychlosti svetla 
Presne jako to pise Thomy, kdysi jsem ucinkoval v jedne scence z golfoveho hriste v poradu Na palme, kde se to pro divaka tvarilo jako skryta kamera a pravda je, ze to bylo zinscenovane, tez jsem podepisoval prohlaseni a dostal fixne stanoveny honorar jako ostatni.

Presne jako to pise Thomy, kdysi jsem ucinkoval v jedne scence z golfoveho hriste v poradu Na palme, kde se to pro divaka tvarilo jako skryta kamera a pravda je, ze to bylo zinscenovane, tez jsem podepisoval prohlaseni a dostal fixne stanoveny honorar jako ostatni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
No jasně manželka kdysi soutěžila v AZ kvizu a to samé sice se soutěží a jeden vyhraje ale pak se to zinscenuje do televize dostaneš otázky a odpovědi a jedeš podle scenáře sice vyhraješ ale vypdáš jako debil když se tě ptají kolik je 2+2 a ty máš odpovědět 5 je to vše podvod .
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
Re: Televizní manipulace
tam jezdil hama ozralej ne?
zas musis chapat ze v televizi nemuzou a snad ani nesmi ukazat ze ten smyk nebo zatacku by ozralej hama projel bez mrknuti oka..to by si rekl kazdej druhej "hele Hama to dal tak ja muzu taky "

1.9 tdi ASV 81kw - sold
2.0 tdi AZV 100kw
2.0 tdi AZV 100kw