Televizní manipulace

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
blacklight
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Televizní manipulace

Příspěvek od blacklight »

Po dlouhé době jsem se chtěl podívat na něco v televizi, ale musel jsem to vypnout.

Nejen že pořad byl nudný a trapný, ale navíc mi testy přijdou ještě zmanipulované a nereálné.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... la-naroda/

- čas 43:30 - vyjíždí ženská ... to je celkem OK
- pak vyjíždí chlap a vždy když zkusí projet tu zatáčku tak má zataženou ruční brzdu a údajně za to nemůže "nic jiného než alkohol".

Mě teda přijde že pokud člověk zkouší smyk SE zataženou ručkou a BEZ, tak je to celkem rozdíl....

Vzpomněl jsem si jak tu jeden člověk psal, jak ho nova natočila když projížděl obcí. Pak můžeme spekulovat jak to vypadá v Sýrii kde se údajně nebojuje a jak to vypadá všude jinde, když v televizi je to jen lež.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

tak nemohli pustit ze opity chlap presiel trasu lepsie jak ked nepil :D
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Vždyť taxík s Hámou to je něco podobnýho, s těma lidma to maj předem domluvený.. Kamaráda sestřenice v tom "hrála"... Nezáleží kolik pěněz tam vyhádáš, ale máš předem smluvenou částku.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A proč by to dělali? Ten důvod mi uniká, spíš mi to připadá, že je to touha po senzaci. Že by neznámý lidé podepisovali záruku mlčenlivosti?
nepropadat panice...
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Ta ženská měla zaplé ESP zatím co ten druhý kašpar měl ESP OFF. ;) Bylo to vidět, když řídila ženská, autu se přibržďovalo ve smyku v zatáčce přední kolo zatím co ochlastovi to projelo bez přibržďování ESP a ještě asi fakt s tou ručkou. To se pak blbě srovnává nesrovnatelné byť je vidět, že moderní elektronika prostě pomáhá. Jeden můj kamarád má š120 a neuznává ani ABS i když ji otočil na střechu (noteeth)
Thomy píše:Vždyť taxík s Hámou to je něco podobnýho, s těma lidma to maj předem domluvený...
Souhlasím, už jen čekám, kdo tipne a uhodne odmocninu z 1 222 333 444 online do kamery jen aby ukázali, jak jsou na tom pražáci dobře (rofl)
blacklight píše: Pak můžeme spekulovat jak to vypadá v Sýrii kde se údajně nebojuje a jak to vypadá všude jinde, když v televizi je to jen lež.
Naprostý souhlas, to co vidíš v televizi je jen mystifikace a fikce která projde cenzurou... Chovají se stejně nebo ještě hůř než před 89`
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

+ fakt, ze to ridila zena nahrava emancipovanym feministkam ... proste svet se riti do riti rychlosti svetla :x

Presne jako to pise Thomy, kdysi jsem ucinkoval v jedne scence z golfoveho hriste v poradu Na palme, kde se to pro divaka tvarilo jako skryta kamera a pravda je, ze to bylo zinscenovane, tez jsem podepisoval prohlaseni a dostal fixne stanoveny honorar jako ostatni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
efošek
Přispěvovatel

Příspěvek od efošek »

No jasně manželka kdysi soutěžila v AZ kvizu a to samé sice se soutěží a jeden vyhraje ale pak se to zinscenuje do televize dostaneš otázky a odpovědi a jedeš podle scenáře sice vyhraješ ale vypdáš jako debil když se tě ptají kolik je 2+2 a ty máš odpovědět 5 je to vše podvod .
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
tomino
Přispěvovatel

Re: Televizní manipulace

Příspěvek od tomino »

tam jezdil hama ozralej ne? :D zas musis chapat ze v televizi nemuzou a snad ani nesmi ukazat ze ten smyk nebo zatacku by ozralej hama projel bez mrknuti oka..to by si rekl kazdej druhej "hele Hama to dal tak ja muzu taky "
1.9 tdi ASV 81kw - sold
2.0 tdi AZV 100kw
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

...je nutno vědět že žádné zpravodakské médium neni nezávislé , to bysme pak slyšely věci kterejm by možná někteří pomazaní ani nevěřili (rofl)
a ty které se o to snaží jsou záměrně zesměšnované a označované za blázny ale někteří experti si pak myslí že všechno ví , ale ví ho..o
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ale nikdo neví přeci všechno i když si to někteří myslí..Jen se mi to zdá, nebo jsi pořád permanentně nasraný..? Už se nezlob. :)
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

tak jo :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“