proč?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

fogous
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

proč?

Příspěvek od fogous »

Tak opět se někdo špatně vyspal a označil i mě jako špatneho čili nesolidního prodejce a proč?nikdo neřekne ani popel nic nenapíše a rounou označí.....nema někdo 5 pohromadě
:rip:
Lukas9007
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od Lukas9007 »

jupí sme dva :-)
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Tak si pořádně projděte pravidla..

Každý může mít max 2 aktivní inzeráty

UP můžete dělat 1x za 10dní..

A pokud chcete doplnit něco v inzerátu,tak použít "upravit"

Tyto 3 pravidla stačí dodržovat a máte klid..

Není to jen o tom,jací jste nebo nejste kšeftaři.. ;)
Octavia II RS
kamilski
Přispěvovatel

Někdo spadnul na hlavu!

Příspěvek od kamilski »

Tak to označení "Nesolidní prodejce" je fakt cool. Za to, že někdo porušuje pravidla tohohle fóra je takto označen? Tak proč mu admini nedají nějaké označení "Nečte pravidla fóra"? Nesolidní prodejce je trošku silný kafe, si myslím.
SEAT Leon 1.9 TDi 81kW
Lukas9007
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od Lukas9007 »

ano souhlasim stebou je pravda ze sem je cetl jen tak na oko ale nesolidni prodejce je ten kterej klame kupujiciho !!
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

už se to tady řešilo na několik stránek,tak s tim nezačínejte znova hlavně. Jak bylo napsáno výše. Dodržuj ty 3 jednoduchá pravidla a máš klid.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

a co je solidní je ojebávat ostatní co ty pravidla dodržují???

číst umí snad všichni takže fakt diskuze o ničem....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Rasio
Nováček

Příspěvek od Rasio »

Nechci tuto debatu dále rozvíjet, nicméně Administrátoři tohoto fóra by si měli uvědomit jednu věc.

Pojem Nesolidní prodejce může snadno odradit případného zájemce od koupi zboží, a to je velmi, velmi znepokojující záležitost. Uvědomte si prosím, že tímto děláte z případného prodejce někoho, pod kým si případný zájemce může představit podvodníka atd. Měli by jste skutečně zvážit tento pojem. Pravidla fóra a prodej součástky jsou dvě zcela odlišné věci. Já když viděl tento název prvně, řekl jsem si áááá panáček chtěl někoho podělat tak mu tady visí jmenovka aby to neudělal znovu. Nyní jsem zjistil důvod tohoto označení, a je to skutečně mimo mísu.
To, že se zde toto řešilo a nezměnilo není zrovna dobrá vizitka administrátorů.

Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát :) ) to nikdo neřeší. ak se chlapci zamyslete nad tím o čem tu rozhodujete a máte na starosti. ačněte sami sebou, a poté tady uživatele označujte za nesolidní. Tedy to snad raději ne.

Co kdyby jste poslali dotyčnému zprávu s varováním, že pokud nebude dodržovat pravidla o prodeji, bude mu profil odstraněn? ebylo by to rozumnější ? á myslím že ano, a ostatní mi dají myslím za pravdu.

Nechť Vám fórum rozkvétá. A fakt odstraňte ty starý inzeráty ;)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

kdybych mel kupovat od nekoho nejakou vec a prodavajici by byl oznacen jako nesolidni prodejce,tak na to neberu ohled, vzdyt prece jen nedodrzel pravidla ,tot vse. Spis koukam na to kdo to je a kolik zde ma prispevku,kolik znamejch lidi ho tu zna a tak.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Rasio
Nováček

Příspěvek od Rasio »

Jenže to, že byl označen takto za nedodržení pravidel, neví každej draku ;)
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Rasio píše:Nechci tuto debatu dále rozvíjet, nicméně Administrátoři tohoto fóra by si měli uvědomit jednu věc.

Pojem Nesolidní prodejce může snadno odradit případného zájemce od koupi zboží, a to je velmi, velmi znepokojující záležitost. Uvědomte si prosím, že tímto děláte z případného prodejce někoho, pod kým si případný zájemce může představit podvodníka atd. Měli by jste skutečně zvážit tento pojem. Pravidla fóra a prodej součástky jsou dvě zcela odlišné věci. Já když viděl tento název prvně, řekl jsem si áááá panáček chtěl někoho podělat tak mu tady visí jmenovka aby to neudělal znovu. Nyní jsem zjistil důvod tohoto označení, a je to skutečně mimo mísu.
To, že se zde toto řešilo a nezměnilo není zrovna dobrá vizitka administrátorů.

Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát :) ) to nikdo neřeší. ak se chlapci zamyslete nad tím o čem tu rozhodujete a máte na starosti. ačněte sami sebou, a poté tady uživatele označujte za nesolidní. Tedy to snad raději ne.

Co kdyby jste poslali dotyčnému zprávu s varováním, že pokud nebude dodržovat pravidla o prodeji, bude mu profil odstraněn? ebylo by to rozumnější ? á myslím že ano, a ostatní mi dají myslím za pravdu.

Nesouhlasím s tebou.. Jaku už psal ADMIN - člověk,který není schopen dodržet jednoduchá pravidla na fóru je nebude dodržovat ani v soukromém životě !! Nemusí to být vždy pravda,ale většinou to tak je a pak tady nenadávejte,jak vás někdo podělal..
Octavia II RS
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

Taky se mi to zdá tvrdé dejte anketu kdo souhlasí a kdo by je označil jinak
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Roman 101 píše:Taky se mi to zdá tvrdé dejte anketu kdo souhlasí a kdo by je označil jinak
Na co anketu?? Na dodržování 3 jednoduchých pravidel?? (LOL)

Spíš bych zavedl "Blacklist&Whitelist" a je to..tam si každej sám dohledá co,kdo,jak a koho podělal.. ;)
Octavia II RS
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Rasio píše:Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát :) ) to nikdo neřeší. ak se chlapci zamyslete nad tím o čem tu rozhodujete a máte na starosti. ačněte sami sebou, a poté tady uživatele označujte za nesolidní. Tedy to snad raději ne.

Jenom v sekci Prodej je zhruba 12 300 inzerátů, pokud se toho chceš ujmout, rád ti Reesha tuto funkci přidělí (LOL)
Rasio
Nováček

Příspěvek od Rasio »

:) Někdo někoho podělá, půjde na blacklist, regne se pod jiným nickem. Nelze to uhlídat. Lidská vychcanost nemá meze.

Nedodržovat pravidla fora = nedodržovat pravidla v osobním životě. ... no comment.

Já vím, že je obtížné starat se o forum. Nicméně když maj admini čas nasazovat jmenovky, mohli by mít čas na mazání inzerátů? :) dělal jsem admina dost dlouho na foru. Vim jak to chodí to mi věř. A bylo to mnohem náročnější než mazat inzeráty ;) Bitefight.cz jestli někomu něco říká. Online hra. Uhlídat tam ty gauery byl téměř nadlidskej výkon.
Nic lidi. Já jsem napsal, že tuhle debatu nechci rozvíjet. takže to nemínim dál komentovat. Mě tam ta jmenovka nevisí, tak mě to může být jedno, ale soucítím s těmi, kteří jsou tak pojmenovaní. Pravda je na obou stranách. O tom není pochyb.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“