proč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Někdo spadnul na hlavu!
Tak to označení "Nesolidní prodejce" je fakt cool. Za to, že někdo porušuje pravidla tohohle fóra je takto označen? Tak proč mu admini nedají nějaké označení "Nečte pravidla fóra"? Nesolidní prodejce je trošku silný kafe, si myslím.
SEAT Leon 1.9 TDi 81kW
a co je solidní je ojebávat ostatní co ty pravidla dodržují???
číst umí snad všichni takže fakt diskuze o ničem....
číst umí snad všichni takže fakt diskuze o ničem....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Nechci tuto debatu dále rozvíjet, nicméně Administrátoři tohoto fóra by si měli uvědomit jednu věc.
Pojem Nesolidní prodejce může snadno odradit případného zájemce od koupi zboží, a to je velmi, velmi znepokojující záležitost. Uvědomte si prosím, že tímto děláte z případného prodejce někoho, pod kým si případný zájemce může představit podvodníka atd. Měli by jste skutečně zvážit tento pojem. Pravidla fóra a prodej součástky jsou dvě zcela odlišné věci. Já když viděl tento název prvně, řekl jsem si áááá panáček chtěl někoho podělat tak mu tady visí jmenovka aby to neudělal znovu. Nyní jsem zjistil důvod tohoto označení, a je to skutečně mimo mísu.
To, že se zde toto řešilo a nezměnilo není zrovna dobrá vizitka administrátorů.
Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát
) to nikdo neřeší. ak se chlapci zamyslete nad tím o čem tu rozhodujete a máte na starosti. ačněte sami sebou, a poté tady uživatele označujte za nesolidní. Tedy to snad raději ne.
Co kdyby jste poslali dotyčnému zprávu s varováním, že pokud nebude dodržovat pravidla o prodeji, bude mu profil odstraněn? ebylo by to rozumnější ? á myslím že ano, a ostatní mi dají myslím za pravdu.
Nechť Vám fórum rozkvétá. A fakt odstraňte ty starý inzeráty
Pojem Nesolidní prodejce může snadno odradit případného zájemce od koupi zboží, a to je velmi, velmi znepokojující záležitost. Uvědomte si prosím, že tímto děláte z případného prodejce někoho, pod kým si případný zájemce může představit podvodníka atd. Měli by jste skutečně zvážit tento pojem. Pravidla fóra a prodej součástky jsou dvě zcela odlišné věci. Já když viděl tento název prvně, řekl jsem si áááá panáček chtěl někoho podělat tak mu tady visí jmenovka aby to neudělal znovu. Nyní jsem zjistil důvod tohoto označení, a je to skutečně mimo mísu.
Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát

Co kdyby jste poslali dotyčnému zprávu s varováním, že pokud nebude dodržovat pravidla o prodeji, bude mu profil odstraněn? ebylo by to rozumnější ? á myslím že ano, a ostatní mi dají myslím za pravdu.

Nesouhlasím s tebou.. Jaku už psal ADMIN - člověk,který není schopen dodržet jednoduchá pravidla na fóru je nebude dodržovat ani v soukromém životě !! Nemusí to být vždy pravda,ale většinou to tak je a pak tady nenadávejte,jak vás někdo podělal..Rasio píše:Nechci tuto debatu dále rozvíjet, nicméně Administrátoři tohoto fóra by si měli uvědomit jednu věc.
Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát) to nikdo neřeší. ak se chlapci zamyslete nad tím o čem tu rozhodujete a máte na starosti. ačněte sami sebou, a poté tady uživatele označujte za nesolidní. Tedy to snad raději ne.
Octavia II RS
Jenom v sekci Prodej je zhruba 12 300 inzerátů, pokud se toho chceš ujmout, rád ti Reesha tuto funkci přidělíRasio píše:Administrátoři : to, že na foru visí měsíc staré inzeráty které už nejsou vůbec aktuální, neboť zboží je již prodáno ( a to není jeden inzerát) to nikdo neřeší. ak se chlapci zamyslete nad tím o čem tu rozhodujete a máte na starosti. ačněte sami sebou, a poté tady uživatele označujte za nesolidní. Tedy to snad raději ne.

Nedodržovat pravidla fora = nedodržovat pravidla v osobním životě. ... no comment.
Já vím, že je obtížné starat se o forum. Nicméně když maj admini čas nasazovat jmenovky, mohli by mít čas na mazání inzerátů?

Nic lidi. Já jsem napsal, že tuhle debatu nechci rozvíjet. takže to nemínim dál komentovat. Mě tam ta jmenovka nevisí, tak mě to může být jedno, ale soucítím s těmi, kteří jsou tak pojmenovaní. Pravda je na obou stranách. O tom není pochyb.