1.9TDi, 77kW, typ BXE - nechytí na 1x
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ahoj, tak jak to dopadlo? Už to startuje, jak by mělo? Máme ten stejný problém u stejného typu motoru. Také nevím, jak to řešit. Diagnostika nic nepíše :/ Jednou nám pomohlo nastartování přes kabely, ale to už taky nepomáhá. Vždy startujeme třeba týden bez problému a pak to zase nejde. Dnes už se nám to nepodařilo nastartovat vůbec. Zkusíme novou baterku, ale myslím, že v té problém nebude.

Lukas9007: Aj ty máš 77kW, BXE ? Štarty som už vyriešil tou pumpičkou so spätným ventilom, takže sú už vždy na prvý krát. Akurát stále vzniká ten podtlak niekde v nádrži a neviem prísť nato, kde. Ladas vstreky mám ako nové ...Boli už vonku a diagnostiku som videl na vlastné oči vo vstrekovacích dávkach....
Octavia 1.9 TDi, 77kW, BXE, 11/2008.
na diagnostiku a kanál 13 zapomeň když to už běží to si to píše dobrý čísla ale rozhodující je start po 2denním stání musí to čapnout na otočení
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Čau Laďas.hele dělal jsem lukášovi tu octavii.je to zajímavý.točí,točí slibuje ,nechytne..dělalo to tak 1x za tejden.teď už to nechytne vůbec.hodnoty na vstřikách byli pěkný.divný je že nafta do tandemu jde ale zpátky už ne....nemůže to bejt tandem,nebo že by nepustilo proud do vstřiků???proč myslíš,že vstřiky?že by umřeli naráz???můžu mu tam švihnout ty moje AL aspoň mu to pojede
doufám....

SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv