Parkovací škody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Parkovací škody
Zdarvím Vás...
Lidi, jak řešíte opravu svého vozu když Vám to někdo bouchne do auta a vznikne šrám,důlek či jiná promáčklina? A nechcete měnit celý díl nebo nedej bože kytovat a lakovat?
Lidi, jak řešíte opravu svého vozu když Vám to někdo bouchne do auta a vznikne šrám,důlek či jiná promáčklina? A nechcete měnit celý díl nebo nedej bože kytovat a lakovat?
no koupis si samolepku CZ co jineho k tomu rict este ti nejake vysvetleni dal jinak skrabance umi perfektne horst fuchst bez nutnosti lakovani a kdyz si obednas VS platinum tak si muzes koupit zde naforu :http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=98340 a vyzkouset ...
- peeeetr
- Aktivista
Odpovědi: 0
Úplně to vidim, jak v tý reklamě ten frajer v maskáčích tou vzduchovkou střílel do toho autacodll píše:no koupis si samolepku CZ co jineho k tomu rict este ti nejake vysvetleni dal jinak skrabance umi perfektne horst fuchst bez nutnosti lakovani a kdyz si obednas VS platinum tak si muzes koupit zde naforu :http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=98340 a vyzkouset ...

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

Zajímalo by mě jak je možný, že auto jezdilo předtím 8 let v D bez jedinýho důlku od dveří. Teď jezdí 5 měsíců v ČR a je hned namrdaný od kriplů co neumí vylízt z auta. Řeší to vytažení důlků někdo nějak "podomácku? všiml jsem si že se to vytahuje zvenku přilepením na tavnou hmotu z pistole... jde to njak úspěšně udělat bez profi sady? Případně kolik si účtují karosáři za vytažení důlku na dveřích?
No je to klasicej podlouhlej šrám od rány dveřma asi 3 cm dlouhej, jenomže je v místě záhybu který vede po celé délce boku auta, je pod zrcátkem a zevnitř se tam dostat nedá, nevim ani jestli to řešit když za týden dojdu k autu a bude tam další na druhé straně. Když se dívám na ty karosářský sady za těžký prachy, tak přemýšlím že si vyrobím reverzní kladivo na principu přilepení tavnou pistolí a budu si to spravovat sám. Jen se mi nechce věřit že to bude fungovat, ono to tavný lepidlo jde sice lehce dolů z laku ale moc toho podle mě neudrží.