Průzkumy - stranické preference

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tommi 81
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tommi 81 »

cin píše:
GeneHawkins píše:
cin píše:co se mi na tom nezda ? vsechno, 30 letou praxi ma urcite i rada dalsich a kvalitnejsich a narozdil od ni erudovanych doktoru a odborniku, a nemusi se tim vychloubat. Jestli ji saham po kotniky nevim,je mi to vcelku u prdele, ale to co predvedla muze udelat jen maximalne cinicka zruda , to mi vykladej ze vsichni duchodci chodi k doktorovi a tam vykladaji ze chcou umrit, to asi sotva :( Pro mne , a myslim ze i pro jine to je opravdu jen nemozna pica oslepena svym postavenim, mysli si ze je asi panbuh.Jinak souhlasim s Jericho 3, samozrejmne ze spousta duchodcu byli nehorazni flakaci s peknym platem, chtel jsem se jen zastat tech co opravdu museli makat
Nemyslím si, že pologramotný člověk jako ty je etablován k posuzování vzdělanců.
v tom pripade ,jeste ze tu mame tebe, zcela gramotneho a dozajista etablovaneho k posudkum (LOL) , aby jsi to mohl nam blbcum a luze a hlavne duchodcum vysvetlit (crazy) , pis si co chces ,mne to jedno, hadat se stebou nebudu, za to mi zastance takovy pici ze zamrdany TOP09 nestoji, kazdopadne doufam ze ti to jednou az budes starej a s prachama v prdeli udela nekdo to samy tobe jako ted tato zavsivena ,lina pica :(

PS : kdyby nahodou byly volby, nezapomen volit skurvenou TOP09 a predevsim dej hlas svoji modle - pani doktorce, at se ma chudak dobre, pica zasrana :x (offtopic)
Cíne,zkurvená se píše se Z :)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

včelař píše:Mně jedna taková zkušenost stačila. Jenom blbec si podruhý sáhne na rozpálený kamna. Tak mne jen napadlo,jestli nesaháš na ty kamna co 2roky už 20let od dob OF.
:D Trefný
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Thomy píše:jericho, víš proč bych volil ksčm? Ne proto, že bych čekal vyšší plat, ale proto, že nebýt těch zlodějských vlád za 20 let, která mnohdy v lidích evokuje neplatit daně a nebudí důvěru, tak bychom neměli pravděpodobně žádný státní dluh a chemik by nám nemusel posílat složenky. Bohužel u nás se rozkradlo co se dalo a všechny kauzy dají dohromady tolik peněz jako náš +- statní dluh.
volíš ksčm aby se tu nerozkrádalo a to ti nevadí, že to tu kdysi komunisti rozkradli daleko víc, než by jakákoliv sebehorší vláda byla kdy schopna vůbec napodobit?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bohužel to právě vůbec není sranda, věřte mi..Lidé určitého názoru mají určité zvyky v krvi a lide si prostě ty, které ještě nepoznali chtějí vyzkoušet. A až ty zvyky zažijou, může být již pozdě. Ale jakákoliv varování jsou zbytečná, mladý člověk /a kolikrát i oprávněně /považuje staré za blbce a tak do toho jde.. někdy to vyjde, někdy ne. Já osobně bych si přečetl dějinná fakta a osudy lidí, kteří byli stejného názoru, ale pak zjistili oco gou. Je to poučné. :)
nepropadat panice...
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

včelař píše:Mně jedna taková zkušenost stačila. Jenom blbec si podruhý sáhne na rozpálený kamna. Tak mne jen napadlo,jestli nesaháš na ty kamna co 2roky už 20let od dob OF.
Nesahám.
včelař
Sběrač informací

Příspěvek od včelař »

volíš ksčm aby se tu nerozkrádalo a to ti nevadí, že to tu kdysi komunisti rozkradli daleko víc, než by jakákoliv sebehorší vláda byla kdy schopna vůbec napodobit?
[/quote] Na rozdíl od dnešní doby nějak netuším,co vlastně komunisti rozkradli ani kam to dali(kdo to má)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

včelař píše:mne jen napadlo,jestli nesaháš na ty kamna co 2roky už 20let od dob OF.
Je rozdil mezi tim, kdy si sahnes na kamna nebo kdyz Ti uhori ruka.
včelař píše:Na rozdíl od dnešní doby nějak netuším,co vlastně komunisti rozkradli ani kam to dali(kdo to má)
Kolik Ti je?! Nechodil jsi do skoly, nectes noviny, neznas dejepis? Co rozkradli? Sit soukromych firem, pojem znarodneni neznas?

Znam pripad, kdy si zivnostnik vzal uver na stroj a diky tomuto zadluzeni zivoril na urovni bidy. Pak prisel novy rezim, o vsechny stroje, vybaveni i celou firmu ho pripravili ale ten uver mu zustal. Jakozto byvaly zivnostnik (nepritel lidu a vykoristovatel - slova tehdejsiho rezimu) taktak sehnal praci kotelnika a z tohoto platu musel splacet ten uver. Takova byla vule a pristup tehdejsiho KSC, nynejsi KSCM :x

Kdo to ma? Budes prekvapenej - rozkradli (nebo znicili) to delnici, pripadne se to za prospecharske chovani vuci strane nekomu hreje doma ... jaky rozdil od dnesni doby, ze?

PROBER SE, uz jen kvuli sobe to udelej!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Dneska se vykořisťujou lidi a státní kasa k tomu..
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Thomy píše:Dneska se vykořisťujou lidi a státní kasa k tomu..
Dnes se vykoristujou, drive je zavirali, mucili, tyrali a tyranizovali je i celou rodinu. Drive jsi mel pravo jen sedet na prdeli a makat, dnes mas moznost dokazat, co je v Tobe.

Rozpoznas rozdil mezi tim, kdyz Ti ukradnou kola nebo cele auto a jeste si na Tebe ukazujou a plivou po Tobe?

Pokud ano, pak chapes rozdil mezi soucasnou a minulou dobou.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Forest píše:
včelař píše:mne jen napadlo,jestli nesaháš na ty kamna co 2roky už 20let od dob OF.
Je rozdil mezi tim, kdy si sahnes na kamna nebo kdyz Ti uhori ruka.
včelař píše:Na rozdíl od dnešní doby nějak netuším,co vlastně komunisti rozkradli ani kam to dali(kdo to má)
Kolik Ti je?! Nechodil jsi do skoly, nectes noviny, neznas dejepis? Co rozkradli? Sit soukromych firem, pojem znarodneni neznas?

Znam pripad, kdy si zivnostnik vzal uver na stroj a diky tomuto zadluzeni zivoril na urovni bidy. Pak prisel novy rezim, o vsechny stroje, vybaveni i celou firmu ho pripravili ale ten uver mu zustal. Jakozto byvaly zivnostnik (nepritel lidu a vykoristovatel - slova tehdejsiho rezimu) taktak sehnal praci kotelnika a z tohoto platu musel splacet ten uver. Takova byla vule a pristup tehdejsiho KSC, nynejsi KSCM :x

Kdo to ma? Budes prekvapenej - rozkradli (nebo znicili) to delnici, pripadne se to za prospecharske chovani vuci strane nekomu hreje doma ... jaky rozdil od dnesni doby, ze?

PROBER SE, uz jen kvuli sobe to udelej!
Můj děda, co znárodňování zažil, mi říkal, že komouši by se měli věšet podle čísel stranické legitimace, hovoru byla tehdy přítomna i sousedka tak se ho zeptala, jestli by chtěl pověsit pět milionů lidí? ( nebo kolik těch xindlů vůbec bylo ) tak jí řekl, že by stačil milion, pro výstrahu...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Komunisti moc dobre vedej proc si mohou dovolit slibovat lepsi budounost lidem, kteri na tu soucasnou nejvice nadavaji, protoze moc dobre vedej, kde by na to vzali.

Dovolim si pro nazorny priklad pouzit (diky tomu, kde se nachazime) jako priklad firmu Dieselpower. Predstavitele KSCM by prisli do provozovny a rekli by "vy, ktery mate uvazane auto na brzde si odjedte ale neodjizdejte za hranice, jeste si proverime vas vztak tady k panu vykoristovateli. No a vy pane Strunc nam predejte klice od provozovny a ucetnictvi za minula leta a at vas nenapadne se vzdalovat".

... a tak by Richard a jeho rodina prisli o to, co vse od piky v potu tvare po nocich se zatnutyma zubama budovali.

Nutno dodat, ze kdyby to byli hlupaci z rad "pracujicich", tak z cire nenavisti by jeste to, co by zvladli rozmlatili (alespon tak se chovali u meho deda pri "prebirani" jeho tiskarny).

Vsichni moc dobre vime, jak to maji vydrene, takze kdo z vas se prihlasi k tomu, ze by si pral, aby tomu tak bylo, ze by to tak bylo ve vsech ohledech spravne? :roll:

... treba nekdo napise, ze to vidim jako kovbojku, ale ja nehodlam proste zjistovat zda ano nebo ne.

Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Forest píše:Komunisti moc dobre vedej proc si mohou dovolit slibovat lepsi budounost lidem, kteri na tu soucasnou nejvice nadavaji, protoze moc dobre vedej, kde by na to vzali.

Dovolim si pro nazorny priklad pouzit (diky tomu, kde se nachazime) jako priklad firmu Dieselpower. Predstavitele KSCM by prisli do provozovny a rekli by "vy, ktery mate uvazane auto na brzde si odjedte ale neodjizdejte za hranice, jeste si proverime vas vztak tady k panu vykoristovateli. No a vy pane Strunc nam predejte klice od provozovny a ucetnictvi za minula leta a at vas nenapadne se vzdalovat".

... a tak by Richard a jeho rodina prisli o to, co vse od piky v potu tvare po nocich se zatnutyma zubama budovali.

Nutno dodat, ze kdyby to byli hlupaci z rad "pracujicich", tak z cire nenavisti by jeste to, co by zvladli rozmlatili (alespon tak se chovali u meho deda pri "prebirani" jeho tiskarny).

Vsichni moc dobre vime, jak to maji vydrene, takze kdo z vas se prihlasi k tomu, ze by si pral, aby tomu tak bylo, ze by to tak bylo ve vsech ohledech spravne? :roll:

... treba nekdo napise, ze to vidim jako kovbojku, ale ja nehodlam proste zjistovat zda ano nebo ne.
Foreste, mohl bys psát utopické příběhy (LOL)

Ne ale teď vážně, já tě Foreste chápu, když tvoje rodina byla režimem nějak postižena a máte ještě k tomu firmu. Já jsem pouze zaměstnanec a jediný větší majetek je novostavba s hektarem půdy a kus lesa. Ale já prostě vycházím z toho, že spousta těch kurev přestoupila po 89 do jiných stran a když už by se něco znárodňovalo, tak třeba nějaký banky, nebo tak podobně. Dieselpower by jim byl bez těch lidí vcelku k ničemu :)
Naposledy upravil(a) Thomy dne 15 kvě 2012, 09:01, celkem upraveno 1 x.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Thomy píše:Foreste, mohl bys psát utopické příběhy (LOL)
A Ty ses naivni jak stara panna.

Vidis, tem, kterym to tehdy vyvlastnovali to taky pripadalo jako utopie - a presto jim to vyvlastnili.

Jinak ja jsem popsal jen to, jak to probehlo u mych dedu, jen jsem dosadil jinou obet - nic jineho jsem neudelal. Historii nezmenis, tak se to proste stalo a pokud se domnivas ze ne, tak zavirej oci i nadale.

Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Jeste si precti dodatek nahore ;)

Muj deda vyrustal v chude rodine, do skoly chodil bos a po ceste mel k snidani nezrala jablka. Proto po vojne, kde mel najednou jídlo a zakladni potreby pro zivot, sel do strany. Po vojne sel ke kriminalni policii a prakticky z niceho to dotahl az na kapitana a vyresil mnoho vrazd a zlocinu. Nicmene udelal chybu a sel pracovat na krajskou spravu STB a diky tomu ho v roce 1996 vyhodili od kriminalky potom sel pracovat na ustrednu, potazmo vratnici az do duchodu. Nicmene to je poctivy a hodny clovek a a svoji setrnosti si vydelal na dum, ktery si sam postavil.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Thomy píše:Jeste si precti dodatek nahore ;)

Muj deda vyrustal v chude rodine, do skoly chodil bos a po ceste mel k snidani nezrala jablka. Proto po vojne, kde mel najednou jídlo a zakladni potreby pro zivot, sel do strany. Po vojne sel ke kriminalni policii a prakticky z niceho to dotahl az na kapitana a vyresil mnoho vrazd a zlocinu. Nicmene udelal chybu a sel pracovat na krajskou spravu STB a diky tomu ho v roce 1996 vyhodili od kriminalky potom sel pracovat na ustrednu, potazmo vratnici az do duchodu. Nicmene to je poctivy a hodny clovek a a svoji setrnosti si vydelal na dum, ktery si sam postavil.
Pak chapu Tvuj postoj ... ktery ovsem ani v nejmensim neomlouvam.

Mimochodem, na kriminalce aby byl uspesny, musel to byt "drson" (chapej mit urcity pristup) ... takze ANO, verim, ze na Tebe nebo v ramci rodiny byl hodny, mily (predpokladam, ze rodinu zasoboval podpultovym zbozim), uctivy, poctivy, ale v praci byl nepochybne vyrazne jiny.

Jak to vim? Meho dedy svagra otec byl vysetrovatel, ktery memu dedovi zlamal prsty a kdyz deda chytil ve vezeni snet a chtel osetrovatele, tak se na nej vykaslali. Nastesti, kdyz se jeho stav objektivne vyrazne zhorsil, dostalo se mu pomoci. Zel, prisel diky tomu liknavemu pristupu o dva prsty ... a pritom (dle vyjdreni doktora) stacilo tehdy vydezinfikovat, vratit do puvodni polohy, zafixovat a cistit. ... mno a tento vysetrovatel byl pro rodinny kruh hotovy milius a jen malokdo dedovi uveril to, co se mu stalo, protoze by to do nej nerekli. Ale jako dukaz - ty dva prsty za to, aby mu neverili to nestalo.

Jen sdeluji, ze je mi uprimne jedno jake metody pouzival, nicmene musely byt vyrazne ucinnejsi nezli pouha domluva a vyhruzky. Pochybuji, ze by se milym, uctivym a prijemnym pristupem dostal k priznani. Mimochodem do STB? Tak to muselo byt radne "zvire".

A k tem nezralym jablkum - doba predhazejici minulemu rezimu objektivne davala vsem stejne prilezitosti. Paklize jeho rodice nepatrili mezi ty schopne, nelze se divit, ze trpeli chudobou. Muj prapradeda si take tu truhlarnu nevycucal z prstu.

Vez, ze jsem se Te timto ani v nejmensim nechtel dotknout, jen jsem konstatoval logicky plynouci fakta.
Naposledy upravil(a) Forest dne 15 kvě 2012, 11:02, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“