silentbloky klima kompresoru?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
ale ved nic sa nedeje,pozriem aj kabelaz...kazda rada sa ceni.Martin.R píše:Mě se právě nezdá že by měl na AWX kompresor bez spojky tak jak psal Ladas já to zatim jinak neviděl, ale je možný že v audi jsou u tohodle motoru o krok napřed, proto jsem radil tak jak jsem radil.
každu chvilu niečo iné ...
co by sa malo diat ked pri zdochnutom aute pustim priamo do konektora 12V?Mato86 píše:skusal si priviest napatie priamo na konektor na kompresore?alebo si skusal napajat,len tam za svetlom,kde su aj konektory pre vrtule?raz sm riesil ze bol zhnity ten zeleny kablik co spusta el.mag spojku...
mam to opravene,aj naplnene,odstranene netesnosti v sustave a klima maka jak nova.
riesenie:zistili sme,ze nemam kompresor s elektromagnetickou spojkou,ale s elektromagnetickym ventilom.takze remenica aj so stredom kompresora sa ma tocit stale a o cinnost sa stara ten ventil.povodne bola remenica s tym stredom spojena takymi,ako keby plastovymi nitmi,no tie sa casom ustrihli.nahradil som ich hlinikovymi nitmi a je to ok...po naplneni a odskusani sa mi zacala tocit aj vrtula,takze funkcnost tej vrtule ma nieco spolocne aj s mnozstvom freonu v sustave...k tomuto rieseniu som sa dopatral na inom fore...vraj je to dlhodobe a funkcne riesenie.tak dufam,ze to este niekomu pomoze.
moj kompresor:

riesenie:zistili sme,ze nemam kompresor s elektromagnetickou spojkou,ale s elektromagnetickym ventilom.takze remenica aj so stredom kompresora sa ma tocit stale a o cinnost sa stara ten ventil.povodne bola remenica s tym stredom spojena takymi,ako keby plastovymi nitmi,no tie sa casom ustrihli.nahradil som ich hlinikovymi nitmi a je to ok...po naplneni a odskusani sa mi zacala tocit aj vrtula,takze funkcnost tej vrtule ma nieco spolocne aj s mnozstvom freonu v sustave...k tomuto rieseniu som sa dopatral na inom fore...vraj je to dlhodobe a funkcne riesenie.tak dufam,ze to este niekomu pomoze.
moj kompresor: