Průzkumy - stranické preference

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

@bobG3: Jasne Bobe, on byl mily, hodny estebak, ktery pracoval u kriminalky ... tak tos dobre rozseknul. ... a ted tu o Karkulce, at se dozvime, ze vlastne ani nebyla cervena ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Thomy píše: Muj deda vyrustal v chude rodine, do skoly chodil bos a po ceste mel k snidani nezrala jablka. Proto po vojne, kde mel najednou jídlo a zakladni potreby pro zivot, sel do strany. Po vojne sel ke kriminalni policii a prakticky z niceho to dotahl az na kapitana a vyresil mnoho vrazd a zlocinu. Nicmene udelal chybu a sel pracovat na krajskou spravu STB a diky tomu ho v roce 1996 vyhodili od kriminalky potom sel pracovat na ustrednu, potazmo vratnici az do duchodu. Nicmene to je poctivy a hodny clovek a a svoji setrnosti si vydelal na dum, ktery si sam postavil.
týjo, skoro by slza ukápla, hned bych šel volit komunisty (LOL)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Foreste, neštvi mě a už vůbec si neber do huby mého dědu. Znáš ho? Víš o něm něco? NEVÍŠ ZHOLA NIC jaký je člověk. Toho tvého já taky neurážím. Každej měl v minulym režimu volbu, stačilo jít do pionýra, ssm a tak dále. Tak přestaň remcat a neber si do huby mojí rodinu. Děkuju
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Thomy píše:Foreste, neštvi mě a už vůbec si neber do huby mého dědu. Znáš ho? Víš o něm něco? NEVÍŠ ZHOLA NIC jaký je člověk. Toho tvého já taky neurážím. Každej měl v minulym režimu volbu, stačilo jít do pionýra, ssm a tak dále. Tak přestaň remcat a neber si do huby mojí rodinu. Děkuju
Ja jsem nikoho neurazil, nejak Ti nedochazi, ze vsechno ma sve logicke opodstatneni, evoluci, podminky, souvztaznosti a zakonitosti ... takze nemusim vedet jaky to byl clovek, me staci prohlaseni, ze za minuleho rezimu delal pro kriminalku a byl clenem STB.

Jeste jednou si precti co a jak jsem to napsal a pak si toho snad vsimnes.

Ano, stacilo podepsat, nastavit (_._) a clovek se mel lip nezli ti, kteri tak neucinili. Tvuj deda zjevne pochazel z nuznych podminek a namisto toho, aby neco vystudoval nebo se vyucil necemu poctivemu, zvolil "pohodlnejsi" cestu a upsal se dablu - i ostatni meli tuto volbu, ale proste vetsina to neudelala protoze by se sama sobe nemohla podivat do zrcadla.

Neboj se, memu otci to nabizeli, bylo to podminkou nastupu na prava, dale mu to nabizeli aby se mohl stat reditelem kralovehradecke Kovoprojekty kde vykonaval funkci hlavniho inzenyra projektu, nabizeli mu velky byt a ikdyz jsme "hnili" v male casti stareho baraku kde byla plisen tak nepodepsal.

... proste a jednoduse, ta volba ne/vstoupit tam BYLA !

A ja soudim Tveho dedu jen podle toho, co jsi nam o nem rekl Ty sam ... a ostatne i Ty jsi sam pripustil jeho chybu takze se tu do me neopirej protoze to je marne. Ty jsi dodal "k soudu" fakta, my jsme ho jen na zaklade nich "soudili".

Mimochodem, hrozne se mi libi, ze se opiras jen do me ... proti prohlaseni tommi 81 nemas nic s tim se ztotoznujes :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

tommi 81 píše:
Thomy píše:Jeste si precti dodatek nahore ;)

Muj deda vyrustal v chude rodine, do skoly chodil bos a po ceste mel k snidani nezrala jablka. Proto po vojne, kde mel najednou jídlo a zakladni potreby pro zivot, sel do strany. Po vojne sel ke kriminalni policii a prakticky z niceho to dotahl az na kapitana a vyresil mnoho vrazd a zlocinu. Nicmene udelal chybu a sel pracovat na krajskou spravu STB a diky tomu ho v roce 1996 vyhodili od kriminalky potom sel pracovat na ustrednu, potazmo vratnici az do duchodu. Nicmene to je poctivy a hodny clovek a a svoji setrnosti si vydelal na dum, ktery si sam postavil.
Copak asi ten poctivý a hodný dědeček u STB dělal? Už ses dal na podobnou výchovu šacovat podle předchozích příspěvků,ale tímhle jsi tomu nasadil korunu - pustit to naplno a prakticky se tím chlubit (ti slušnější chodí kanálama).Nejspíš díky svému intelektu věříš nějakým jeho báchorkám pro rodinu,že byl kriminalista,ale STB sloužila POUZE pro sledování a šikanování občanů,represivní složka vyhrazená z principu jen pro morální spodinu společnosti.Nevím,jak to u nich chodilo s výkonností,ale přinejlepším byl lemra,flink a zašívák,jinak by tam nešel.O druhé variantě se vyjadřovat už snad nemusím - byl aktivní.Takoví si na ten dům poctivě rozhodně nevydělaly.
S STB spolupracoval kde kdo, mimo jiný spousta našich politiků. Báchorky pro rodinu? Znáš ho snad? Můj děda nikomu neublížil a je to pracovitý člověk! Laskavě si neurážej mojí rodinu. Já se za to nestydím, že tam byl. Co si dělal za bolševika ty? Spousta vás má jen plnou hubu keců, ale tenkrát jste drželi hubu a krok a pindali jste si tak maximálně pod vousy
;) Kdo chtěl, uživil se a měl se dobře
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Holt hodnej pohádkovej estébáček :D
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Forest píše:@bobG3: Jasne Bobe, on byl mily, hodny estebak, ktery pracoval u kriminalky ... tak tos dobre rozseknul. ... a ted tu o Karkulce, at se dozvime, ze vlastne ani nebyla cervena ;)
Nevím kdo to byl, ale odmítám diskusi mrtvý indián dobrý indián Myslel jsem, že se civilizace někam posunula, asi blbě. Velkohubý kecy od komunistobijců, kteří dělali mlčící většinu, nebo jejich pohrobků kteří ten režim nezažili a neumí nastudovat historická fakta, to je nářez. Navíc většína těch co inicializovali listopad ... Havel nikldy nejedl vězeňskou stravu a kouřil v krimu marlbora, klaus studoval v Kanadě, hoši z prognosťáku jezdili na zkušenou na západ (samolitr jen ti vybraní) Naštěstí v mém věku ještě vím co tohle obnášelo - třeba jen dostat se do prognosťáku na takovej flek...A teˇtady ti co četli z podstrčených podkladů prndaj jak to mají zmáknuté a jak o tom všechno ví. Ví prd. Pokud se někoho na něco zeptám ani neodpoví (rofl)
G3 Variant synchro
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Thomy píše:
tommi 81 píše:
Thomy píše:Jeste si precti dodatek nahore ;)

Muj deda vyrustal v chude rodine, do skoly chodil bos a po ceste mel k snidani nezrala jablka. Proto po vojne, kde mel najednou jídlo a zakladni potreby pro zivot, sel do strany. Po vojne sel ke kriminalni policii a prakticky z niceho to dotahl az na kapitana a vyresil mnoho vrazd a zlocinu. Nicmene udelal chybu a sel pracovat na krajskou spravu STB a diky tomu ho v roce 1996 vyhodili od kriminalky potom sel pracovat na ustrednu, potazmo vratnici az do duchodu. Nicmene to je poctivy a hodny clovek a a svoji setrnosti si vydelal na dum, ktery si sam postavil.
Copak asi ten poctivý a hodný dědeček u STB dělal? Už ses dal na podobnou výchovu šacovat podle předchozích příspěvků,ale tímhle jsi tomu nasadil korunu - pustit to naplno a prakticky se tím chlubit (ti slušnější chodí kanálama).Nejspíš díky svému intelektu věříš nějakým jeho báchorkám pro rodinu,že byl kriminalista,ale STB sloužila POUZE pro sledování a šikanování občanů,represivní složka vyhrazená z principu jen pro morální spodinu společnosti.Nevím,jak to u nich chodilo s výkonností,ale přinejlepším byl lemra,flink a zašívák,jinak by tam nešel.O druhé variantě se vyjadřovat už snad nemusím - byl aktivní.Takoví si na ten dům poctivě rozhodně nevydělaly.
S STB spolupracoval kde kdo, mimo jiný spousta našich politiků. Báchorky pro rodinu? Znáš ho snad? Můj děda nikomu neublížil a je to pracovitý člověk! Laskavě si neurážej mojí rodinu. Já se za to nestydím, že tam byl. Co si dělal za bolševika ty? Spousta vás má jen plnou hubu keců, ale tenkrát jste drželi hubu a krok a pindali jste si tak maximálně pod vousy
;) Kdo chtěl, uživil se a měl se dobře
Takhle se chovali i kápové koncentračních táborů-nikdy jsi neslyšel vyprávění jejich dětí jaký byl vzorný otec, nebo matky skinheadů kteří někoho zmlátí a přizabijí,řeknou "ale prosím vás,taková klukovina . . . Sám jsem dvakrát zažil jak se chlubí v hospodě "... takovou sračku (rozuměj po kopání) jsi v životě neviděl ......" Mě to zatím všechno zapadá,tvoje intelektuální výbava ti ani neumožňuje rozlišit spolupráci a aktivní výkon.To co jsme tady řekli se tě hrozně dotýká,ale Cínovy výlevy ZKURVENÁ ZACHCANÁ PIČA s pravopisnýma hrubkama ohodnotíš jako "krásně řečeno".Za těch 20 let co ponich ta špína vyplouvá napovrch už jsem si obrázek dávno udělal,teď už jenom doplňuju seznamy KDO. Chceš slyšet co jsem viděl u nás na vesnici ? (jedině tady to mám od narození)-ty lidi znám celý život až doteď,tak si udělej obrázek,v čem jsi jim ty a jiní podobní.
ZAČÍNÁME:
Hlavní trojka největších komoušů na vesnici-minule sedím v čekárně u zubaře,přijde a z intimního šeptání vychovaného člověka přejde na hlasité rozčilování jak si mohli dovolit !!!! se ho zeptat,jestli přispěje na opravu kostela(národní kulturní památka,zdevastovaná tentýmiž) MĚ ! STARÝHO KOMUNISTY ! hlasitě na celou čekárnu. Plynule navázal jak si byl koupit novou oktávii a velice uznalým pomalým hlasem s úžasem jak si volil každý detail výbavy-"víš,tam se tě na všechno zeptají . . .".Nebyl to žádný dělnický kádr ale celý život dřepěl v kanclu jako THP.
Ten druhej je íkváč od prvního slova,ale za komančů největší vesnickej kápo a každej se mu bál cokoliv říct,řval na každýho a dělat si mohl co chtěl,celý roky jeden ze tří na tabuli cti. Nejlepší a nejchytřejší pracovník,měl samozřejmě svůj dům a tři děti,které bez problému uživil,žili si jako intelektuální elita,mezi prvními míval hračky jako video,kolo favorit,škodovku GLS.Průvody na 1.Máje a lampioňák za ty roky jako jedinej z celý vesnice histericky ořval že špalír za jeho kombajnem nejde podle něj-to všichni,asi 300 lidí ztichli.No a to nejdůležitější-byl Pomocná stráž VB,tedy bonzák a hlídač STB,jen jeden ze dvou ve vesnici.No a jeho dva kluci po něm.Přišli ze školy,kabela letěla do kouta a hurá za tatem na pole.Sotva prolezli základku(jedni z mála permanentních repetentů) a jediná zvládnutelná varianta byla jít na zedníka-ovšem i to s véééélkými problémy.Ovoce se začalo sklízet,když nastoupili do života.Ten jeden si chtěl udělat řidičák(nechtěl k zedníkům ale jako tata jezdit) a ouvej. Neudělal ani snad na pátý nebo kolikátý pokus-to už si začínala starší generace dělat srandu,že je trotl.Podle jeho slov "to víš, nervičky,tréma". Nakonec se ukázalo,že mu ty testy musí někdo PŘEČÍST !!!!!!!!! A to byly 90.leta,starý komunistický a testy ještě udělal uplně každý,sranda když na podruhé.
Ale zpět k otci. Po revoluci samozřejmě okamžitě vystoupil ze strany a aby nezůstal svému intelektu nic dlužen,rovnou vstoupil bez jakýchkoliv zábran do ODS-důvod tohoto kotrmelce objasnil v dalších letech,když ještě vymetl ČSSD. Zřejmě se mu totiž nedařilo být zvolen a vměšovat se do veřejného života a zajišťovat své rodině finanční prospěch, a tak po letech dostal nápad jak se na Obecní úřad vetřít - vzal si na svá bedra obecní hasičárnu a založil SDH,který neexistoval. A tak se mu podařilo po neůspěšných pokusech s volbami se nacpat na OÚ a ovlivňovat veřejný život z dobrovolné nevolené funkce.Zase chodí/jezdí po dědině a na všechny řve a huláká a tudíž s ním a jeho rodinou nejde nikdo do konfliktu,protože tu žijí vesměs slušní a inteligentní lidé,což je právě nevýhoda demokracie,s ksindlem se musí nejspíš ještě tvrději než je on sám.Jeho největší kamarád v JZD byl starej zloděj a klasickej obecní dement,kterej stěží zvládal jezdit kolem kostela s traktorem,jak jinak než v lihovém deliriu-vrchol byl,když jednou ve své vlastní ulici vykrádal dům a majitelé ho za bílého dne přistihli.
No a druhej pomocník VB v obci na tom s intelektem nebyl líp,v JZD zvládal max. hlídače na váze nebo krmení v chlívě, za to ovšem mohl ve své fungl nové stodvacítce vozit ve dveřích zastavovací terčík VB a pro svého 16ti letého syna pořídit na nárazník trojúhelníček CVIČNÁ JÍZDA,následně vůz s kamarádem (syn bohatého a velmi vlivného funkcionáře) zrušil a to bez povšimnutí a postihu a oplétaček s VB,které ostatní měli,když se za humny učili jezdit na fechtlu. Hygienické poměry na svém dvoře s hospodářskými zvířaty měli velmi neutěšené,sousedé v řadovce s nimi bezvýsledně řešili neutěšené stavy potkanů,které podle jejich slov jsou nezbytností při chovu drobného zvířectva,odvolávali se tak na specialitu chovu kačen-problém byl ovšem v tom,že fyzická práce jim nevoněla a tak se omezovali pouze na krmení a zabíjení,nikoliv odklízení jejich trusu-přirozenou součást chovu každého zvířete.Jeho syn je jako podle předešlé šablony,obecní sígr který v osmé třídě způsobil pozdvižení když absolvoval svou první vloupačku,a to do budovy školy pro tehdy nedostatkovou novinku slavný videorekordér české provenience AVEX,problémy s jeho "podnikáním" nyní když je dospělý jsou už obecním evergreenem,bordel a vraky v celé ulici,jízda jeho osobních i nákladních vozů bez výfuků a s trobením v jakékoliv denní i noční době už tak nějak patří ke koloritu ve 35ti letech stejně jako v 18ti.A abych nezapoměl,v 15 samozřejmě skin-nácek,několik měsíců po vystoupení otce z KSČ.
Tak co, poznává někdo toto schéma ze svého okolí ? Ještě k těm argumentům co tu zazněly,vzpoměl jsem si na jedno setkání v práci s padesátiletými řemeslníky.Řeč byla o odsunu rusáků v r.1990,říkal jsem jak si jejich nataše lehaly na letišti na zem aby nemuseli zpátky-kde je mimochodem doslova jen vyložili na letišti s kuframa a ende. " Prosím tě jak to můžeš vědět,kolik ti bylo,Kocáb nikoho nevyhnal,rusáci se přece stahovali z celé Evropy sami....."
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Tvoje rozhořčení sice chápu, ale nedokážu Ti odpustit, že házíš všechny do jednoho pytle. Děda si vždycky hleděl svého a měl dobrý vztahy se sousedama a na vesnici obecně. Lituju toho, že jsem to tady nakous, chtěl sem jen poukázat na to, že existovali i slušný lidi. U nás na vesnici se ví o lidech všechno a kdyby byl děda svině, tak se s nim nikdo nebaví. Máme tam i takový experty. A už dost o mojí rodině, díky.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

tommi81
a to si myslíš že se dneska neděje? kde žiješ - to není o režimu, je to o lidech uvědomte si to už konečně, pokud nebudem vybírat slušné lidi při volbách, tak to nikdy nebude lepší, jenže většina přítomných si nechala propagandou vymýt mozek - za všechno můžou komunisti a nechápou že to je to, co dneska ten xindl chce, zblbnout pitomce a ti je budou volit a není to vůbec o stranách JE TO O LIDECH.
Mimochodem synovec starosty vytuneloval firmu, okradl spousty lidí a už podniká ve druhé - tohle chceš hájit? Další se nechá ožralej vozit městskými strážníky domů..... atd. Co se od tvého líčení změnilo? NIC:
G3 Variant synchro
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Thomy: Ano, vsichni dost, takhle konkretni Karkulka nebyla cervena ale bila, ba co vic, snehobila , jako ta holubice! :roll:

@bobG3: Narodil jsem se roku 1979 a vez, ze jsem z komunismu zazil dostatek na to, abych vedel, ze to ani v nejmensim neni lepsi cesta ze soucasneho stavu.
A ano, je to o lidech ... ale lidi jsou omezovani systemem a kdyz nejaky system zaveli ... ;) Proto je treba prevence.

tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

OK Thomy,jen jsem chtěl vyjádřit pochybnosti,v práci přece je každý sám za sebe,tak nemůžeš ručit za jeho činy,ne jak se choval k rodině-ostatně nic jiného než jejich materiální prospěch za tím není.Uvědom si,že to co se ti nelíbí se zrovna tak nemusí líbit postiženým na tvých slovech.A i kdyby,tak morální opovržení společnosti je ten nejmírnější trest,a ani toho se jim nedostalo, současný stav společnosti je toho důkazem.Mělo se vyšetřovat,pak bys měl možná v ruce důkaz.Co se tam dělo už se nikdy nikdo nedozví,dokumenty skartovali jak o život-proč asi? Podle mého je spodní level klasická policie,je řada příběhů o protichůdných postojích jak u SNB tak u četnictva za války-spousta parašutisty pouštěla a spousta je střílela. Ale u STB je takovéto nedůsledné síto podle mě nereálné,od STB už není kam výš,navíc měli jasné určení,žádná kriminalita,pouze nahánění nepřátel strany.Zvlášť když uvážím klíč pro výběr obyčejných PS-VB.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je jen v lidech a zřízení nic? Zřízení které umožní koncentráky potřebuje právě ty správné lidi, ty parchanty , křiváky a lůzu, která dělá bachaře, mučitele apod..Svobodná společnost má nevýhodu , kdy vylezou hlavně ti "malí " parchanti, zloději, bezpáteřní zmrdi a klasické výtvory výchovy ve lži. Podívejte se na vzdělance , doktora a zástupce slabých RATHA, u něho byla otázka času, jak to skončí...a kam se až dostal. :(
nepropadat panice...
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Forest píše:@Thomy: Ano, vsichni dost, takhle konkretni Karkulka nebyla cervena ale bila, ba co vic, snehobila , jako ta holubice! :roll:

@bobG3: Narodil jsem se roku 1979 a vez, ze jsem z komunismu zazil dostatek na to, abych vedel, ze to ani v nejmensim neni lepsi cesta ze soucasneho stavu.
A ano, je to o lidech ... ale lidi jsou omezovani systemem a kdyz nejaky system zaveli ... ;) Proto je treba prevence.
Si děláš prdel, v 10 jsi věděl kulový s přehazovačkou tak takovéhle znalce, nezlob se na mě, mám rád. Ti tomu rozumí. Když ty ses narodil, už jsem drahně pátků hákoval jsem 54 ročník. Ty mě chceš říkat žes zažil komunisty- jedině ty s lidskou tváří, klidný a mírný, nevíš kromě doslechu vůbec nic, v roce tvého narození jsem měl gumoléčbu dávno za sebou (noteeth)
Jericho - každé zřízení umožňuje koncentráky, internační tábory, bezpráví, v každém zřízení se tihle zmetci najdou a obávám se, že záleží na lidech v tom režimu, jestli dostanou příležitost, to záleží zas jen na lidech. Tvůj vymytej/zaslepenej mozek to nepochopí, i fašisti měli lákavé idee, komunisti jakbysmet a v americe v zemi svobody multinárosním státě byly internační tábory kde umírali američtí občané bez pomoci, za podezření že jsi komunista se vyhazovalo z práce - nepřipomíná ti to něco? Justiční vraždy byly taky. Po tom co jsem zažil jsem získal přesvědčení, že je jedno jaký zde je režim (jaký bude určí lidi ve volbách) pokud v něm jsou slušní lidé. V demokracii je volíme my a měli bychom mít možnost je i odvolat. Ti naši ptáci si zajistili prebendy a nedotknutelnost na doživotí, mnohem líp jak komunisti. Kradou mnohem víc .
Co je horší
1/Komunisti dali všechno co ukradli do státní kasy, (mimochodem znárodňuje se i jinde, tečrová taky znárodnila, pravda aby pak prodala).
2/Tihle kradou do své kapsy zcela bezostyšně a ještě si k tomu udělají zákony aby byli krytí

Kauz od posledního rathlíka přes pandury, pronájem gripenů, konta ODS ve švýcarech, nakupování pozemků pod dálnicí a jinde (rozdíl platíme my) atd atd.
Psals, že tě nezajímá Sv Vít, státní majetek - ale stát je tak bohatý kolik má majetku a pokud má fungovat, musí na to mít a výnosy z pronajatého majetku jsou dobrým zdrojem peněz (nejen daněmi by měl být živ stát). I tohle byl důvod proč stát rád pronajímal svůj majetek církvi - levná pracovní síla opravdová snaha o zisk, při oboustraně slušném nájemném .....Navíc pak církev zajišťovala charitativní činnost, tam kam stát nedosáhl.
Zkus odpovědět na otázku - a přemýšlej - státní majetek se dá restituovat, soukromý dost těžko, ten ti už nikdo nevrátí, tak co je míň špatně?
G3 Variant synchro
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

bobG3 píše:
Forest píše:@Thomy: Ano, vsichni dost, takhle konkretni Karkulka nebyla cervena ale bila, ba co vic, snehobila , jako ta holubice! :roll:

Si děláš prdel, v 10 jsi věděl kulový s přehazovačkou tak takovéhle znalce, nezlob se na mě, mám rád. Ti tomu rozumí. Když ty ses narodil, už jsem drahně pátků hákoval jsem 54 ročník. Ty mě chceš říkat žes zažil komunisty- jedině ty s lidskou tváří, klidný a mírný, nevíš kromě doslechu vůbec nic, v roce tvého narození jsem měl gumoléčbu dávno za sebou (noteeth)
Jericho - každé zřízení umožňuje koncentráky, internační tábory, bezpráví, v každém zřízení se tihle zmetci najdou a obávám se, že záleží na lidech v tom režimu, jestli dostanou příležitost, to záleží zas jen na lidech. Tvůj vymytej/zaslepenej mozek to nepochopí, i fašisti měli lákavé idee, komunisti jakbysmet a v americe v zemi svobody multinárosním státě byly internační tábory kde umírali američtí občané bez pomoci, za podezření že jsi komunista se vyhazovalo z práce - nepřipomíná ti to něco? Justiční vraždy byly taky. Po tom co jsem zažil jsem získal přesvědčení, že je jedno jaký zde je režim (jaký bude určí lidi ve volbách) pokud v něm jsou slušní lidé. V demokracii je volíme my a měli bychom mít možnost je i odvolat. Ti naši ptáci si zajistili prebendy a nedotknutelnost na doživotí, mnohem líp jak komunisti. Kradou mnohem víc .
Co je horší
1/Komunisti dali všechno co ukradli do státní kasy, (mimochodem znárodňuje se i jinde, tečrová taky znárodnila, pravda aby pak prodala).
2/Tihle kradou do své kapsy zcela bezostyšně a ještě si k tomu udělají zákony aby byli krytí

Kauz od posledního rathlíka přes pandury, pronájem gripenů, konta ODS ve švýcarech, nakupování pozemků pod dálnicí a jinde (rozdíl platíme my) atd atd.
Psals, že tě nezajímá Sv Vít, státní majetek - ale stát je tak bohatý kolik má majetku a pokud má fungovat, musí na to mít a výnosy z pronajatého majetku jsou dobrým zdrojem peněz (nejen daněmi by měl být živ stát). I tohle byl důvod proč stát rád pronajímal svůj majetek církvi - levná pracovní síla opravdová snaha o zisk, při oboustraně slušném nájemném .....Navíc pak církev zajišťovala charitativní činnost, tam kam stát nedosáhl.
Zkus odpovědět na otázku - a přemýšlej - státní majetek se dá restituovat, soukromý dost těžko, ten ti už nikdo nevrátí, tak co je míň špatně?
K Forestovi se vyjadřovat nemůžu, jsem mladší než on, takže mi to nepřísluší, jinak s bobem do písmene souhlasím. Taky to pořád říkám. Neni to o zřízení, ale o lidech! Kdy už si to lidi konečně uvědomí.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“