Kolik vám tlačí kompresor?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kolik vám tlačí kompresor?
Ahoj,
dnes mi elektrikář namontoval nový tlakový spínač na kompresor.
Jedná se o jednopístový Orlík. Problém je, že ted kompresor tlačí 9 barů, připadá mi to moc a možná se i kompresor přehřívá...
Kolik tlačí kompresor Vám?
dnes mi elektrikář namontoval nový tlakový spínač na kompresor.
Jedná se o jednopístový Orlík. Problém je, že ted kompresor tlačí 9 barů, připadá mi to moc a možná se i kompresor přehřívá...
Kolik tlačí kompresor Vám?
Jak píše Mirda 15, není nad 10 atm. , já nemohl povolit řemenici na Octavii l /,1,6 100Hp/ věšel jsem se na tom, startér se zastavil, když jsem chtěl aby mi pomohl ,tak jsem jel ke kolegovi ten nafoukal svůj Atmos /10 atm/ udělal bžunk a já si připadal, že jsem si to vymyslel, že to nejde..
é

nepropadat panice...
http://www.uni-max.cz/el-razovy-utahovak-1-2-280-nm/d/jericho-3 píše:Jak píše Mirda 15, není nad 10 atm. , já nemohl povolit řemenici na Octavii l /,1,6 100Hp/ věšel jsem se na tom, startér se zastavil, když jsem chtěl aby mi pomohl ,tak jsem jel ke kolegovi ten nafoukal svůj Atmos /10 atm/ udělal bžunk a já si připadal, že jsem si to vymyslel, že to nejde..é
http://www.dilna-zahrada.cz/d-dewalt-dw ... ada-hlavic
šikovní pomocníci , dewalta sem teda nezkoušel ale ten z unimaxu mám a funguje pěkně
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Pokud tam nemáš regulátor tak ho dokup.Honza M píše:bombastiq píše:Honza M píše: Nevíš prosím jak snížit tlak?
povolit pružinuTady u toho nevim kde...
Do nádoby tlačím kolem 6-7 ATM a regulátorem pouštím ven kolem 3 ATM.
Mrkni na odkaz. Je to za pár kaček.
http://www.naradionline.cz/zbozi/pneuma ... ar-14.html
Fabia 1,9 TDI 74 Kw Sport edition+ CHIP (101 Kw)
Bombastiq- udělal jsi mi radost, asi do něho půjdu, do toho levnějšího..Ale na tu řemenici jse/m si půjčil kámošovo Metabo asi za 6 litrů v domnění, že není co řešit , bylo zánovní a jen klepalo a klepalo...../ten idiot co to utahovat asi nějaký utahovák měl/..Nakonec jsem skončil u vzduchu jak jsem psal. Ale přejdu na elektriku, nemám kam dát nějakou krávu a snažím se omezovat zatížení sousedů..Mají právo na svůj klid a čekat než nějaké hovado natlačí požadovaný tlak by byla neslušnost..
nepropadat panice...
je tam tlakovej spínaš jako u každýho kompresoruHonza M píše:bombastiq píše:Honza M píše: Nevíš prosím jak snížit tlak?
povolit pružinuTady u toho nevim kde...
(kostka co je na nádobě a vede do ni elektrika - je meri zásuvkou a motorem ) to rozděláš a sou tam 2 pružinky jedna velká a druhá menší
začneš foukat a podiváš se jak to funguje a podle toho si seřidíš tlaky

jo ten z unimaxu je za ty peníze fajn , je to dobrej pomocníkjericho-3 píše:Bombastiq- udělal jsi mi radost, asi do něho půjdu, do toho levnějšího..Ale na tu řemenici jse/m si půjčil kámošovo Metabo asi za 6 litrů v domnění, že není co řešit , bylo zánovní a jen klepalo a klepalo...../ten idiot co to utahovat asi nějaký utahovák měl/..Nakonec jsem skončil u vzduchu jak jsem psal. Ale přejdu na elektriku, nemám kam dát nějakou krávu a snažím se omezovat zatížení sousedů..Mají právo na svůj klid a čekat než nějaké hovado natlačí požadovaný tlak by byla neslušnost..