hranicka píše:Ty si z toho děláš prdel, ale já tak v zimě opravdu startoval. Občas to i naskočilo, ale taky jsem párkrát tahal lano nebo vezl dolů na kolečku 225ku baterku.
kdybys měl kopec nemusíš jezdis s kolečkem a vázat lano a eter si můžeš stříkat pod paže
nastříkal jsem ether, rozjel z kopce, začal startovat, bez spojky tam kopnul dvojku a jel. Roztočilo se to na dobrých 2500 a bez etheru to stejně ani neškytlo.
hranicka píše:nastříkal jsem ether, rozjel z kopce, začal startovat, bez spojky tam kopnul dvojku a jel. Roztočilo se to na dobrých 2500 a bez etheru to stejně ani neškytlo.
Tak to radši směsnou od Tank ono za 31,9kč. S tou mám nižší spotřebu. Zdá se mi, že dřív měl Unicorn to MEŘO lepší.
A nezná někdo biodiesel od PRIM? Ve Zlíně postavili benzínku, ale ještě není v provozu a na totemu maj aj BIODIESEL připravený. Nevíte jestli to je směsná nebe MEŘO a za kolik to prodávají jinde?
NEvim co s tim Unicorn dela, ale driv to bylo asi fakt lepsi, ted ta kvalita asi nejak polevila, proste nemuzu si pomoct, ale rucicka palivomeru na jejich veleslavne MERO jde rychleji dole...
Taky potvrzuju, Unicorn urcite neprodava to co prodaval kdysi. Auto na to hur jede a spotreba se taky mirne zvysila a i kdyz na to clovek koukna v bance u stojanu tak to ma takovou nejakou "nezdravu" barvu a ta tam predtim nebyla. Predtim to opticky vypadalo vic jako nafta, ze by zmenili technologii? a nebo je mene kvalitni vychozi surovina? kdo vi, ale zmena tam je.
radluk píše:NEvim co s tim Unicorn dela, ale driv to bylo asi fakt lepsi, ted ta kvalita asi nejak polevila, proste nemuzu si pomoct, ale rucicka palivomeru na jejich veleslavne MERO jde rychleji dole...
Spotřeba šla hodně nahoru oproti eko z minulého roku. Teď už u nich tankuju jen naftu a sem tam trochu benzínu na pročištění. Jejich Ekonaftu nedoporučuji
radluk píše:Kdo vi, mozna je to i umysl... aby podporili prodej te jejich sracky... Protoze ucelem paliva z pohledu prodejce neni co nejdele vydrzet v nadrzi
Ale i se zvýšenou spotřebou by se dalo ušetřit, přecijen je litr levnější o nějakých +/- 6 Kč. No a o dalších 6 Kč levnější je Slunčnice a řepka
Tak jsem taky přešel na ekobionaftu v Přerově na Unicornu za 30,70 litr vždy přidám Vif a nepoznám rozdíl od obyč nafty.Spotřeba je stále stejná kolem 5,5litru.Seat Toledo 1.9Tdi 2002
Seat Toledo 1M 2002 1.9tdi ALH,Koni sport adjustable plus HaR -35mm