Zvýšení výkonu od Cimbu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zvýšení výkonu od Cimbu
Zdravím. Nemáte náhodou někdo jakoukoliv zkušenost s firmou Cimbu (MB), zabývající se zvyšováním výkonu motoru? Asi to u nich podstoupim, tak bych rád slyšel nějaký názory od zasvěcených.
Díky

A4
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, dal som si urobit na 74kw TDI PD cip u cimbu a zaraza ma jedna vec. Motor je zivy az od nejakych 1900 otacok, dovtedy sa dost dusi, mam pocit, ze je to o dost horsie ako seria, ta sa dusila pri plnom plyne len do tych 1400 otacok, potom uz zacala nabiehat. Od tych 2000 otacok je to samozrejme uz o niecom uplne inom, krutak stupa, auticko taha o dost lepsie jak pred cipom.
Zaujimali by ma vase skusenosti s cipom od cimbu, odkedy je citit nastup krutaku, pripadne ci je to v pohode, ze u mna je to az okolo tych 1900 otacok.
Motor je v pohode, ziadnu zavadu VAG nehlasi, tlaky tiez ok.
Zaujimali by ma vase skusenosti s cipom od cimbu, odkedy je citit nastup krutaku, pripadne ci je to v pohode, ze u mna je to az okolo tych 1900 otacok.
Motor je v pohode, ziadnu zavadu VAG nehlasi, tlaky tiez ok.
Ahoj, taky mám fabii 1,9pda s chipem od cimbu a naprostá spokojenost. Chudák už má nalítáno 291.000km a motor se mě zdá v pohodě. Jede skvělě a pojede ještě lp, až na ní vyměním trysky a turbo a pak mi to celé doladí reesha. Cimbu je dobrý, ale drahý, navíc dělá jen jeden chip na jeden motor,aspoň teda myslím, opravte mě, pokud se mýlím.
Fabia 1,9tdi combi, chip, vstřiky z ARL 456.000km a stále jezdím 

Nic nedoladuju, teda pokial nie je nejaky problem. Prides, skontroluju ti RJ ci je ok, vymenia ti RJ za iny kus s ich SW, natocia, skontroluju ci je vsetko ok a si vybaveny. Este ti pozru cez VAG nejake tie hodnoty, ci ti neprebija, orientacne mnozstvo paliva, co ide do valcov a hodnoty z vahy vzduchu.
Ich princip je v tom, ze maju na kazdu verziu softu co vyjde zo Skodovky pre jednotlive typy motora upraveny cip. Tym by mali usledovat aj tie najmensie zmeny v originalnom sw. Kazdy sw vraj testuju aj na Jarove a v koncerne. Teda nieco taketo mi povedal.
Inak motor ide velmi kultivovane, narast krutaku je dost dobry, az na to spominane dusenie okolo tych 1500 otacok. Mozno je to subjektivny pocit, lebo hodnoty krutaku pri 1500 su podla grafu priblizne rovnake a pri 2000 je rozdiel cez 50Nm a stale rastie. Preto som chcel pocut nazory ostatnych.
Ich princip je v tom, ze maju na kazdu verziu softu co vyjde zo Skodovky pre jednotlive typy motora upraveny cip. Tym by mali usledovat aj tie najmensie zmeny v originalnom sw. Kazdy sw vraj testuju aj na Jarove a v koncerne. Teda nieco taketo mi povedal.
Inak motor ide velmi kultivovane, narast krutaku je dost dobry, az na to spominane dusenie okolo tych 1500 otacok. Mozno je to subjektivny pocit, lebo hodnoty krutaku pri 1500 su podla grafu priblizne rovnake a pri 2000 je rozdiel cez 50Nm a stale rastie. Preto som chcel pocut nazory ostatnych.