No pokud fandíš nenávistným výlevům jericha, a diskuse je pouze pro souhlasné kývače... Když si nečteš celé diskuse, nediv se, že nerozumíšBugs.Bunny píše:Přečetl jsi název tohoto tématu? Jen jsem nakoukl a už to asi neudělám. Na podobné plkání nemám čas.Thomy píše:Proč mluvíš takhle nekonkrétně? Od toho je fórum, aby lidi vyjadřovali své názory. Místo chození okolo horký kaše řekni narovinu, s čím nesouhlasíš a je to.Bugs.Bunny píše: Bobe. Už toho nech. Vynechávám vlákna kde se neustále s někým dohaduješ a píšeš eseje které celé už ani nečtu a zjištuji, že ani nevíš s kým se tu hádáš. Za chvilku tu nebude možné číst žádné, Tebou nezasažené vlákno.
Jen jsem si náhodou všiml, že Bob cituje Foresta a dohaduje se o čemsi s Jerichem.

Jericho popisuje deštník z roku 90 a píše jako by to bylo dneska

Takhle ten kapitalismus nevybudujem.

Forest píše:
bobG3 napsal:
Prdečky naší babičky, ŽL mám 2 a jak jsem tady psal, něco jiného dělám proto, že mi to nese o moc víc.
Protoze nejspis podnikat neumis...tim se neodvazuji tvrdit, ze ja ano, ale alespon "bojuju".
Ale klidně se odvažuješ tvrdit o jiných co nevíš sám o sobě, odvážný hoch

Taky jsem bojoval a vcelku slušně, nicméně jsem proto, že něco umím dostal nabídku, co se neodmítá, a věř, že jestli ty ročně vyděláš meloun čistého, já musím otočit na stejné peníze minimálně 100x víc abych je dostal, dělám denně i o víkendech a 8hodin práce denně je pro mě dovolená, ale baví mě to, takže to dělám rád

Naskýtá se jedna otázka - co se stane, až budou v důchodovém věku tihle OSVČ, kteří si platí minimum, kdo bude platit jejich sociální dávky, léčení v LDNkách - ti co platí poctivě, to je teda spravedlnost, solidarita by měla platit jen pto ty, co platí podle pravidel. Každý OSVČ si může platit stejně jak zaměstnanec.