Nejlepší značka kulových čepů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
napodobne....live69 píše:Cepy uz davam jedine TRW
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
nedávno jsem dával na vito čepy ramen moog tím čepem se dalo lehce protáčet dokola, řekl bych že ty čepy po montáži byly na výměnuBiimbo píše:Moog nebo Lemforder. Moog za 5 let co je dávám bez problému. Lemforder má te´d na krabicích china,brasil,apod. Pár jsem jich namontoval a uvidím..
moog montuji vcelku v pohodě z kelly od roku 2007

tohle jsem zazil uz i s trw. A druhej po vymene to samy. Na nasich silnicich jsou moogy tak na 120-130 tis. A to bych rekl ze ujde.. Ale je fakt ze ukroucenou manzetu jsem videl i na moogu. Vzdycky to nalejza na tehlici a krouti se to.. Ale to neni jenm pripad moogu. Novy trw,pul roku na aute a uplne vyhnilej volnej cep..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Aktivista
Taky to tak vidím že po půl roku od montáže manžetky styří, at´už jsou to čepy nebo stabilizačky. TRW už není to co bývalo!!!
V číně se dělá už asi všechno. Není problém že se to vyrábí v číně nebo někde jinde, největší problém je ten, že už ten požadavek na kvalitu materiálu který jde tady z evropy, je ojebaný!!!! Jen aby to bylo co nejlevnější vyrobené!!!!
Takže je jedno co tam dáš, smiř se s tím že to budeš každé dva roky měnit!
V číně se dělá už asi všechno. Není problém že se to vyrábí v číně nebo někde jinde, největší problém je ten, že už ten požadavek na kvalitu materiálu který jde tady z evropy, je ojebaný!!!! Jen aby to bylo co nejlevnější vyrobené!!!!
Takže je jedno co tam dáš, smiř se s tím že to budeš každé dva roky měnit!
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Johny_RS píše:Teraz montujeme od OPTIMAL-u,VAICO..zatiaľ fpohode..čo sa týka VW Group-u tak TRW,Peugeot Group-SASIC prvovýroba
optimal byl v průseru snad všude a hned možná tak lanovody, ale to neznamená že to bude třeba jednou nejlepší značka na světě,
bral bych díly starline a optimal tak někde v dálce slyšet mi ta značka fakt hodně ublížila, made in germani a je to papír velké zklamání