kde sehnat spec. sponu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kde sehnat spec. sponu
poradíte někdo, která firma (ideálně nějaký normál obchod, ne tuning) prodává v-spony, podobné jako na obrázku níže? pokud by to navíc bylo v okolí brna, bylo by to úplně super.

-
- Aktivista
Na Tvou otazku neznam odpoved, nicmene u tohoto bych se bal, ze kdyz se to sevre, tak to mezi tema celistema skripne tu hadici ... ale mohu se mylit, nebot je to jednak lidske a za druhe nemam to v ruce.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Az ted, kdyz jsem to cetl jsem si vsiml toho U profilu dosedaci plochy ... moje chyba. Me se to hned nezdalo, ze by to melo byt na hadice.
Omlouvam se.
Omlouvam se.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista