Padá do nouzáku "regulační mez nedosažena" 1.9TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Padá do nouzáku "regulační mez nedosažena" 1.9TDi
Zdarec, chci se zeptat, zacina se mi stavat, že auto nechce jet odspodu..vag - chyba - regulační mez nedosažena. Před 4 roky sem měl opačný problém "regulační mez překročena" - vyčistění turba a regulece a vše do teď ok..
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím

tento problém mě taky o víkendu nastal po výměně TD. Před výměnou sem tam teď po každém plném plynu. Tak jsem podle předchozí rady prošel hadičky a nic jsem nenašel a tak jsem před regulační baňku TD připojil měřák na podtlak a na volnoběh to ukazuje 40 kPa když se rozjedu tak 30 a postupně to klesne cca na 25, muže být špatný ten elektropneumatický ventil ?
jj, říkal sem si že se za váma stavím, ty jsi mi právě před těma 4 rokama řešil opačný problém, regulační mez překročena...Huml píše:baňka nebo hadičky, asi je málo podtlaku
ještě se potýkám s klasikou teplými starty...ale v pátek odjíždím směr chorvatsko, takže to asi nestíhám...nebo? já můžu, ale nevím jak ste na to s časem vy...dík..
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.

ještě se zeptám...hadičky dle ETKY jsou 3,5x3 a 5x3 nepletu-li se, víte někdo kde v brně v poho seženu v metráži?? (můžu samo do škodovky, ale tam mi prodaj 5m - co já s tím
) Dík..