Trepani podlahy pri zataceni na miste-asi posilovac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- octavka19tdi
- Sběrač informací
Trepani podlahy pri zataceni na miste-asi posilovac
Mel bych prosbu o pomoc. Neco mi dneska odeslo a nebo odchazi.Mam Octavku19tdi 81kW a pri zataceni na miste se vevnitr auta ve predu trepe podlaha( hlavne u spolujezce )a je slyset nejakej zvuk asi od posilovace kterej neumim definovat. Ten zvuk a trepani se deje po celou dobu zataceni na miste.Jak dotocim na konec tak to prestane delat.Za jizdy to asi nedela nebo to nejde poznat.Bojim se ze odchazi posilovac rizeni.Doufam ze se pletu nebo uz me jebn.. zacina se to sypat jedno za druhym.Na palubce zadna zavada nesviti.Predem diky za radu co s tim.
- octavka19tdi
- Sběrač informací
To by si me potesil kdyby to bylo jen tohle.Protoze oleje je tam dost.A klepeto hlavne na strane spolujezce.kuka píše:Vypadá to na zadřeny ložisko horního uložení předního tlumiče a ten zvuk dělá přeskakující pružina. Zkus říct někomu ať ti točí volantem a podívej se pod blatníky na pružiny jestli je to vono.
Potreboval bych to vic vysvetlit jaka pruzina?Jako ta velka tlusta na tlumici nebo jaka?A co bych mel presne vydet?diky za vysvetleni
-
- Přispěvovatel
- octavka19tdi
- Sběrač informací
Takze jsem to zkontroloval a nepripada mi ze by neco preskakovalo.
Byl jsem to ted projed a vypozoroval jsem tohle : Pri zataceni na miste zacina se trepat i volant. Za jizdy to nedela.Kdyz jsem zacal na miste tocit a pridal jsem plyn tak to trepani prestava.Napada me jestli neodchazi cerpadlo ktere nema dost silu na vytvoreni tlaku.Nebo jsem jeste slysel nazor ze to muze byt stara kapalina,(7let).Je to mozne?
Byl jsem to ted projed a vypozoroval jsem tohle : Pri zataceni na miste zacina se trepat i volant. Za jizdy to nedela.Kdyz jsem zacal na miste tocit a pridal jsem plyn tak to trepani prestava.Napada me jestli neodchazi cerpadlo ktere nema dost silu na vytvoreni tlaku.Nebo jsem jeste slysel nazor ze to muze byt stara kapalina,(7let).Je to mozne?
- octavka19tdi
- Sběrač informací
- octavka19tdi
- Sběrač informací
- octavka19tdi
- Sběrač informací
Ok tak ja si k nekomu zajedu treba k pekaripafka píše:Tak si k někomu zajeďoctavka19tdi píše:Ok jestli se mi potari ten remen sundat tak to vyzkousim.Tu volnobezku na tom altiku najdu kde?Je to to na cem je ten remen?pafka píše:Pleteš, sundej řemen, vraž do altíku šroubovák, a jestli s ní neotočíš na obě strany tak je v hajzlu.

- octavka19tdi
- Sběrač informací