BMW 335d E90 facelift 431PS a 803NM
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Dik...jesteze je FB takovy bazmek, ze z toho jde linkovat naprimo i bez pristupu.mvolesko2 píše:jinak foreste na facebooku profituningu mas graf z brzdy ty 550xd

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som sa chystal dat graf aj sem, ale vidim, ze info sa siri velmi rychlo.
Ta M50xd bola druha cca so 7000km.meral som ju vcera niekolko krat, vzdy rovnake hodnoty.
Foreste, ale jednu vec si mal pravdu, ten graf je velmi porovnatelny s tym , co si tu dal od vyrobcu. Nic vsak to nemeni na tom, ze to auto je podla mna tazkopadne a pocitovo to nejde nic moc.
Ta 50xd bola novinarska. Dal som sa novinarom previest na mojej 335d s 380PS. Komentare si asi viete predstavit. Tiez z tej 50xd nie su nejak specialne nadseny. Za tie peniaze to auto podla mna nestoji. Ale to je moj osobny nazor.
Ta M50xd bola druha cca so 7000km.meral som ju vcera niekolko krat, vzdy rovnake hodnoty.
Foreste, ale jednu vec si mal pravdu, ten graf je velmi porovnatelny s tym , co si tu dal od vyrobcu. Nic vsak to nemeni na tom, ze to auto je podla mna tazkopadne a pocitovo to nejde nic moc.
Ta 50xd bola novinarska. Dal som sa novinarom previest na mojej 335d s 380PS. Komentare si asi viete predstavit. Tiez z tej 50xd nie su nejak specialne nadseny. Za tie peniaze to auto podla mna nestoji. Ale to je moj osobny nazor.
-
- Aktivista
Ten graf, ktery jsem postnul byl z meho subjektivniho pohledu od vyrobce a nekde proste pouzity - neumim si predstavit, ze by si ho nekdo cucal z prstu. Nasledne upraveny do maximalniho otacek, protoze ten puvodni neobsahoval data z nejvyssich otacek.PROFITUNER píše:Dnes som sa chystal dat graf aj sem, ale vidim, ze info sa siri velmi rychlo.
Jinak zacinam byt ponekud nemile zaskoceny z BMW - prisel nam zvaci dopis z BMW s doprovodnym s Ministerstva dopravy, ze se mame dostavit, ze neco podelali a vzniklo realne nebezpeci v souvislosti s pripadnym provozem. Zitra uploadnu scan ... opravdu jsem zklaman

Mimochodem, stale sem nedas ten prvni graf? Abychom videli, zda se jedna o odchylku nebo urcita data

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, stale sem nedas ten prvni graf? Abychom videli, zda se jedna o odchylku nebo urcita data
[/quote]
Forest, ty si asi bl... Ak raz si zakaznik nezela zverejnit graf, tak ho sem nedam. Vobec neviem o co ti ide.
Myslim, ze som sa vyjadril uplne jasne
Odmeral som ti dalsie auto, ktore je uz po zabehu aj tak si nespokojny.
Najpvr ma obvinis, ze si vymyslam, potom zas nieco ine.
Nerozumiem

Forest, ty si asi bl... Ak raz si zakaznik nezela zverejnit graf, tak ho sem nedam. Vobec neviem o co ti ide.
Myslim, ze som sa vyjadril uplne jasne
Odmeral som ti dalsie auto, ktore je uz po zabehu aj tak si nespokojny.
Najpvr ma obvinis, ze si vymyslam, potom zas nieco ine.
Nerozumiem
-
- Aktivista
Pokud se takto oslovujete na pracovisti nebo doma, nemusis to zavadet tu a v pripade, ze bys na tom trval, me z toho vynech.
Nepral si to zakaznik, kterym je importer kvuli spatne reklame ... to je zcela pochopitelne, nicmene ted, kdyz se to "provalilo", rikal jsem si, ze je to venku a netreba to nikterak tutlat. Dobra, pockame si na dalsi 550d
Nepral si to zakaznik, kterym je importer kvuli spatne reklame ... to je zcela pochopitelne, nicmene ted, kdyz se to "provalilo", rikal jsem si, ze je to venku a netreba to nikterak tutlat. Dobra, pockame si na dalsi 550d

-
- Aktivista
Prislo mi na vyzadani emailem:

... omlouvam se, ze to tak dlouho trvalo, neni to muj primarni email.

... omlouvam se, ze to tak dlouho trvalo, neni to muj primarni email.

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Preco to je na vrchu take zubate ako zahradna pilka z Mountfieldu? 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Určitě? Proč tedy nezasahuje dříve již při výrazně vyšším či nižším kroutícím momentu?BH motor píše:preto lebo x drivesubz3ro_tdi píše:Preco to je na vrchu take zubate ako zahradna pilka z Mountfieldu?
Mám jisté pochybnosti, zda-li to není něco jiného.
Nechci se nikoho dotknout, ale i kdyby tím zásahem byl x-drive, dle mého názoru není toto měření zcela relevantní. Pokud x-drive nějakým způsobem shazuje kroutící moment, nelze vůbec vyloučit, že bez zásahů by byl výkon vyšší (průběh křivky).
Noooo urcite sa nikoho nedotknes... to nezasahuje elektronika motora ale to len stupaju straty na kolesach a klesa zrychlenie valcov. a predny je pripajany a odpajany na zaklade delty medzi napravami. maha nema akosi prepojene napravy medzi sebou. keby boli by to tam s najvacsou pravdepodobnostou nebolo. mozno by pomohlo zmenit pomer sil medzi napravami , ale to treba odlaborovat. kedze sa to prejavuje uz pri klesani vykonu , bral by som to ako nepodstatny a esteticky detail..
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro