prestal mi fungovat tachometr na CLIU II, 98, 1.4 55kw
parkat lital jako splaseny a ted se odmlcel a je porad na nule
menil jsem tohle cidlo a beze zmeny
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=102747
jinak jsem koukal, ze palubni pocitac meri spotrebovanz palivo, ale neukazuje spotrebu, asi protoze km nepribyvaji
je tu nekdo z plzne a okoli z disgnostkou co by se na to mohl podivat, pripadne nekdo kdo by vedel co s tim je. Jestli se budou muset treba menit budiky nebo tak...
CLIO II nefunkcni tachometr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CLIO II nefunkcni tachometr
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Re: CLIO II nefunkcni tachometr
To co jsi měnil je snímač otáček na klice, to problém neřeší.Tvůj problém bude spíš ve snímači na převodovce ,dost často odcházejí pak nejde nic co je na tomto signálu závislé.Pokud to nevyřešíš klidně se ozvi ,ale jsem od Plzně asi 40 ,dělám na Clipujayd píše:prestal mi fungovat tachometr na CLIU II, 98, 1.4 55kw
parkat lital jako splaseny a ted se odmlcel a je porad na nule
menil jsem tohle cidlo a beze zmeny
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=102747
jinak jsem koukal, ze palubni pocitac meri spotrebovanz palivo, ale neukazuje spotrebu, asi protoze km nepribyvaji
je tu nekdo z plzne a okoli z disgnostkou co by se na to mohl podivat, pripadne nekdo kdo by vedel co s tim je. Jestli se budou muset treba menit budiky nebo tak...
aha..no ja myslel, ze takovy ten spinac na bloku zepredu motoru jsou otacky motoru a tenhle, je na tachometr.no nic
a kdeze najdu ten snimac na prevodovce?asi budu muset zvednout auto a kouknout zezadu na prevodovku?
a kdeze najdu ten snimac na prevodovce?asi budu muset zvednout auto a kouknout zezadu na prevodovku?
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
no ja jsem na to koukal a je to schovany vzadu za motorem a je to takova tak 10cm cerna "tycka" co kouka z prevodovky, ale zhora je tam fakt blbe videt. Je nejaky figl jak se to povoluje? je to tam jen nacvakly nebo je to normalne na zavit?
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
ja mam ten isty problem na Cliu 98... je to ten snimac na prevodovke, da sa vybrat zvrchu normalne, je tam len nacvaknuty, takze staci odpojit konektor a vytiahnut ho tahom. mal som ho rozobraty, bolo v nom vela oleja na vrchu v mieste, kde je plosny spoj. vycistil som ho a isiel nejaku dobu, ale potom znova prestal ist. takze riesenim bude asi iba kupa noveho snimaca.jayd píše:no ja jsem na to koukal a je to schovany vzadu za motorem a je to takova tak 10cm cerna "tycka" co kouka z prevodovky, ale zhora je tam fakt blbe videt. Je nejaky figl jak se to povoluje? je to tam jen nacvakly nebo je to normalne na zavit?
Škoda Superb III Facelift, 2,0 TDI, 147kW, 2023, L&K
VW Sharan 7N, 2,0TDI, 135kW, 2018
VW Sharan 7N, 2,0TDI, 135kW, 2018