Co je moc to je moc.

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jayson
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jayson »

ty krávo :D napsala ta mrcha vůbec nějakou chybu?
Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

napsala cervenou olejnicku na dalnici, ridicka si od tri muzskych spolujezdcu nechala poradit, ze uplne v pohode, 300 km ze jeste muze jet a pak je potreba dolejt olej. vydrzel jeste 10 kilaku nez se zastavil. dobra rada nad zlato. letos uz druhy auto, ze kteryho vypoustim olej spachtli
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Marně vždy lidem vysvětluji, že ČERVENÁ kontrolka je průser..a když je to olejnička průser už probíhá..Že když je to žlutý, jde ještě něco dělat, je to jako na semaforu..Ale je to pořád stejný, stejný, stejný..Nejdřív je každý chytrý a pak čumí jako tele na nová vrata..A je to taky tím, že jsou lidé líní jako vši. Ono zastavit, zavolat /co tehdy když nebyly mobily?/ a počkat..To ne, co kdyby museli použít nohy.. :(
nepropadat panice...
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

To měnila olej v pravidelných intervalech po 100.000km nebo po 10 letech provozu ?
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

po vyslechu majitelky a obhlidnuti auta to vypada na kombinaci kripl/zlodej servisak+nafta v oleji+silne presvihnutej interval. kdyby ji aspon ty blbci neradili, ona zastavit chtela :-( mimochodem dole v http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=77195
jsem resil jeji druhy auto. co kara to perla
Naposledy upravil(a) Diletant_a_Laik dne 26 črc 2012, 07:32, celkem upraveno 1 x.
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Pradon za ten výraz, který teď použiju, ale ti borci, co s ní jeli v tom autě jsou pěkní šulini :roll: být na jejich místě, tak se teď přinejmenším hodně, ale fakt hodně stydím.... ...už jenom sám před sebou. Jako bych ale viděl tu situaci živě a namachrované výrazy v jejich ksichtech se slovama "jee, z toho si nic nedělej" "Jasně, to v klidu můžeš jet, věř mi, přece se v tom vyznám"

Tfuj
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

No pánové, trvalo mi dvě směny, než jsem to přečetl.....a ...... dobrý. Sranda do té doby, než si člověk domyslí možné následky. Je to fakt MASAKR! Přeji pevné nervy při Vaší další automechanické činnosti!

Něco tady od nás.... (noteeth)

http://zpravy.idnes.cz/po-ctyrproude-si ... zpravy_jog
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tady je právě vtip v tom, že to chybějící ukotvení per /podkova/ umožnuje tuto jízdu vcelku bez problémů..Prostě Tatra je geniální. Jelikož firma Tatra za války na žádost Wehrmachtu stvořila T 111 , jistě tuto výhodu v boji využili i vojáci Wehrmachtu.. Pro laika děs, pro Tatrováka ..prostě Tatra. :)
nepropadat panice...
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Vojenske tatry mohly bezne jezdit bez jednoho ci vice kol.Ja kdysi v usti nad orlici rozerval pneu a cestu bez jednoho kola jsem absolvoval az do kromerize.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já viděl valit T 111 takovou rychlostí bez předního kola, že jsem si říkal, jak to utáhne v zatáčce tím jedním kolem když ty 4 jej tlačí rovně... Na tom snímku nemá ani buben, takže se klíč přetočí , ale ostatní okruhy to zvládnou.. :)
nepropadat panice...
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

jericho-3 píše: jak to utáhne v zatáčce tím jedním kolem když ty 4 jej tlačí rovně
je to jak s internacionálem ten má v zadu 4 hnaný dvoumontážky
točnu posunutou o 40cm dozadu a kola ůplně vepředu
na kruháku skáče a jede rovne , finta na do je že do velké zatáčky (kruhák)šlapeš na motorovku , do malé jedeš bez plynu
jak se dotkneš plynu tak se smejkáš rovně ;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to pamatuju s V3S v terénu, v blátě, kde kolikrát zatočit jak píšeš šlo jen bez plynu..Ale to se sotva lezlo..
nepropadat panice...
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

ked tu spominanet zatacanie na V3S,
ja ked som bol na vojne bol pri nas na KVK jeden typek a ten nejak neubral do zakruty plyn a "sejmul" betonovy stĺp este ze na nom neboli uz ziadne kable :D
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, chvátat v těchto podmínkách se nemá, já i když prší mám staženou na motorce prdel a mám přitom 3 kola..Ale jsou experti, kteří jsou v těchto podmínkách ve svém živlu...
nepropadat panice...
hubo44
Přispěvovatel

Příspěvek od hubo44 »

Sused že mu trasie predok Fabia.Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“