bjukemen píše:..preco moja e36 kombi vazi 1480kg malo to sice nieje ale nemej ako omega a podobne
..no ja ked to nejako priebezne odladim a odmerai casy nejake tak to dam zmerat uz len pre tu srandu
Noo nikdo neříkal,že to čerpadlo potenciál nemá a taky že to nejde

já teba měl i po čipu max 46mg/z a čipač co mi to tam lil mi tvrdil,že víc tam prostě nedá....Uplně koukám,že jsi tam dokázal dát přes 60mg/z.
Jde o to vědět o někom kdo to umí a nemá soft za 30000,- (ECM2000 a pod)
Spíš by to ladění bylo hooodně zdlouhavý.
Pro představu:
Máš už vyměněný turba a různý kraviny kolem a chceš čip.Dojedeš k někomu kdo má brzdu a už to začne.Skušenej čipař Ti naladí auto tak aby za Tebou nebyla clona jako prase (neberu spotovní účely)
Změří výkon aby zjistil,že je vše OK a nahraje nějakej hrubej soft. Po změření už vidí kde to chce přidat a ubrat atd. ALE pokaždé se musý vycvaknout epromka z jednotky a smazat a nahrát další mapa.Takhle to může dělat klidně i 10krát jelikož přes jednotku neovlivní turbo a tak musí jít krůček po krůčku.
Já to chctěl tak udělat...za každou cenu jsem chtěl mít dobrou spotřebu a výkon,když ho budu potřebovat...ale takovýho člověka jsem nenašel a tak mechanika byla jasná volba.
Jednotka je sice jednoduchá ,ale čip není jen přidat naftu!!!
Já třeba zkusil na své mechanice přidat extrémě naftu a to auto nejelo líp než když jsem trochu ubral..
Kdybych věděl,že umíš na té naftě až tolik přidat,tak bych se na to slovensko i vydal......... ale mechaniky nelituju..Jelo to parádně.
http://www.youtube.com/watch?v=0kIYRLz7 ... ture=g-upl