Trysky - dávejte sakra pozor, od koho kupujete!!!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDIfun
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

mvolesko2 píše:
Indi píše:to mvolesko2:
Kdysi dávno, než jsem zjistil co jsi za křiváka, jsem opravdu koupil několik sad BOSCH trysek,ale moc jich nebylo. a nikdy jsi mi doklad nedal.NEFANDI si.
Pokud si myslíš, že nemám svědomí nebo, že jsem se přiživoval na chf prosím, je mi to jedno tvé výlevy jsou jako vždy slabota.
Jsi jak hloupé dítě s rozkopanýma bábovičkama a nikdy jsi se jako rovný chlap nechoval.

Dále se k tobě nebudu vyjadřovat, nestojíš mi za to.
sympatie jsou oboustrane :)

ale nadruhou stranu me pomlouvaj jen nepratele a ne kamaradi jako tvoji, otom jakej si krivak mi povidal TDIFUN kdyz sem mu meril jeste seriovyho leona ume na brzde, jak si mu uctoval nespravedlive najem a okradal ho, fuj fuj takhle se chovat ke kamaradum :)

jo a to nemluvim o tom jak odvadis svoji praci, jak dokazes "zaslepit" EGR a nebo mam neke fotky jak si svaroval trubky Ce ockem zakaznikovi, a vdis nikam to nedavam ani stim nemachruju, protoze ja nejsem krivak
Koukam, ze tahas uboze vsechny strasaky ze skrine, veskere spory jsme si s Indim vyresili a fungujem zase vklidu dal a rekl bych, ze i na lepsi urovni, jak pracovni tak kamaradske..
Myslim, ze to co tady nahazujes se zaslepkou EGR a potrubim je uplne mimo misu pac ten rok s tim "co ckem" svarenym potrubim, vyhral Medour kompletni sampionat ve sprintech tridy street s mym softem a Indiho hardwerem..
Je naprosto zbytecne vytahovat kraviny a pomluvy, smutne je ze kvalita trysek Firad je naprosto uboha Na reklamaci z Hanzovi strany bych se pousmal, pac jak mel vedet, ze ho nekdo ojebal :-) kdyz si objednal 80% a nemeli jsme s tim zkusenosti jakej to ma mit opravdu prutok..
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

12.7. 2012 mě tenhle smutní příběch Mvolesko vyprávěl,

Nechápu proč měl Hanz dvě sady trisek ( druhé má v autě )
a proč je prodal za 9500k když je pořídil za 6500k
( trisky byli nové nebo jeté to s POWEROVA popisu situlace nechápu.)

POWER koupil trisky z druhé ruky a MVOLESKO se mu snažil pomoct sprovoznit auto.

To je vše co se stalo , se divím POWEROVI že je koupil takhle nešikově .
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Já mám Firady +80% dnešního dne najeto 26 000km a no problem. Žížalí (pajinova octa) je má taky, Kosťa taky, všem fungují.
Problém s prasknutím trisky už se objevil, ale jednalo se o montáž doma v garáži, rozhodně to nebylo po montáži vstřiku specializovanou firmou a seřízení.
Ke zbytku se vyjadřovat nebudu, nemá to smysl. Já vím svoje a nemám problém.
Spíš mě zaráží jak všichni v podstatě do dnešního dne tvrdily že jezdí na FB a přitom tam maj Firady. Přitom už je toto delší dobu veřejný tajemství.
Každopádně se z toho opět stává fraška viz. ladič klávesnic Forest. :roll:
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Nechci to tu zasr...at vytahováním staré špíny, proto některé věci přecházím a pouze k tématu:

ano, trysky byly NOVÉ, NEPOUŽITÉ. Co se týká důvodu nákupu, ve zkratce: HANZ koupil tyto zmiňované kusy od MVOLESKA - ne pro mě, ale pro sebe. Poté se mu ještě podařilo sehnat sadu komplet osazených vstřiků s +80% za dobrou cenu, tak je teď jezdí a tyto nové kusy zůstaly. Opakuji, montoval jsem je nové! A jak mě někteří dobře znají, montovaly se den před Mimoní, protože jsem to chtěl prostě zkusit. NA TUTO DOBU JSEM SI ZMĚNIL PODPIS! Nemám potřebu to psát na fórum, když to nic nepřineslo.
To, že mnozí prodávají a kupují bez dokladu, to není tajemství. K tomu není co říct.

Každopádně zkusme vyřešit něco, co by ostatní asi zajímalo více. Jak je to s reklamací takové závady? Pomiňme, že jsem si to vše vymyslel, že jsem to koupil úplně jinde a teď se to snažím na někoho hodit, pomiňme, že mám trysky, které nikdo nikdy neviděl.....

Model: Koupím trysky, nechám namontovat v servisu s profi vybavením a tryska praskne. Co, Michale?

Jinak pro ostatní značení trysek FIRAD:
Obrázek
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

TDIPOWER ... tak nějak jsem se začetl do tohoto vlákna... a na rovinu zatím netuším, kdo je křivej krypl... ale pěkně tady perete svou špínu a mám z toho pocit, že máslo na hlavě mají snad všichni, že každej někdy někoho podělal... :o

Jen abych se v této rozečtené beletrii orientoval:

1) ty trysky byly nové nebo nepoužité tři roky staré?
... nepředpokládám, že by nájezd 2tkm trval tak dlouho
2) jsi koupil za 9,5tkč od Hanze trysky, které před tím koupil od Mvoleska za 6,5tkč?

... ale v principu je mi do toho prd, ale když už to mám rozečtené (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Indi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indi »

Tady se neřeší FIRAD jako takový, ale přístup prodejce trysek. Prodá jiné zboží za jinoucenu než deklaruje a hlavně neřeší reklamace, prostě mv klasika. Přečtěte si pořádně co tu je napsáno.

1. Odvádí pozornost od tématu.
2. Vymlouvá se.
3. Generál posílá pejsky, ať štěkají za něj, jelikož se sám obhájit neumí.

To fun: nedělej si z toho hlavu, my ho už známe.
Audi cab AVF 190kW/518Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Indi píše:Tady se neřeší FIRAD jako takový, ale přístup prodejce trysek.
Toť otázka, viz. mé dvě předchozí otázky...

Proč to kupoval přes Hanze? předražené? staré-nejeté?

Nezlob se na mě, ale tady to opravdu nemusí / není vztah kupující prodejce, ale třeba i cosi okolo překupníka / zprostředkovatele.

Njn okolo toho přeměřování pindíků na 1/4 míle je asi hafo špíny a podrazů, co?
GIV Variant TDi ???kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Kornout: Problem je, ze lzes ... a nebo o problemech nevis, nejspis ti je zatajili, co? Obvolej si jeste jednou vsechny, ktere jsi zminoval a zeptej se jich zda nikdy nemeli problem s prasklymi tryskami Firad. A pak, pokud ti to panecek dovoli, tak nam to tu pekne sdel.

Az podstoupis alespon z 50 % tak narocny projekt jako ja, nebo na nej najdes alespon odvahu, muzes si dovolit me nejak titulovat. Do te doby se rid nemeckym prislovim "Maul halten und weiter dienen". Od cloveka, ktery donedavna nevedel, ze se po montazi turba s demontazi compressor housingu musi tento vystredit takoveto prohlaseni zni prinejmensim odvazne.

@toby: Toby, prosim Te, uz si do te hlavy vtluc alespon to slovo tryska, kdyz uz ne ostatni. Treba si rekni, ze je to vec tvrdaku (ale hlavne pak nezacni psat dyesel) nebo ja nevim, jakou bys mel pouzit mnenotechnickou pomucku. Chapu, to slovo se tu objevuje zridka, ale pokus se o to prosim. Predem dik za nas za vsechny, ktere to bije do oci.

@TDIPOWER: Takze se nejednalo o zprostredkovani, vyznelo to, jako kdybys nekomu rekl, at je pro Tebe koupi. Proste jsi Hanzovi "pomohl od prebytecnych trysek", ktere byly nove, nemontovane. Chapu to spravne?
Osobne se odmnivam, ze jste udelali chybu (kterou jste nemohli predpokladat): ty trysky mel reklamovat Hanz a pritom u Mvoleska. Pak by to byl nucen vyresit.

@mvolesko: Zajimalo by me, kde by se mely ty trysky podle nej montovat. V jakych lepsich podminkach by si to umel predstavit. Jestli on si to nemel Mirek nechat namontovat u DP (noteeth)

Jinak dekuji TDIPOWERovi za toto tema, protoze se priznam, ze v souvislosti s jednim novym projektem jsem si zahraval s myslenkou, ze pokud by R783 nemely stacit, svolil bych (ac nerad), aby si poridil Firady. Kdyz ovsem vidim, jak se k tomu stavi mvolesko, asi mu doporucim, at zustane u FB i za cenu nizsich dosazenych hodnot.
Naposledy upravil(a) Forest dne 31 črc 2012, 08:57, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Slavkov píše:TDIPOWER ... tak nějak jsem se začetl do tohoto vlákna... a na rovinu zatím netuším, kdo je křivej krypl... ale pěkně tady perete svou špínu a mám z toho pocit, že máslo na hlavě mají snad všichni, že každej někdy někoho podělal... :o

2) jsi koupil za 9,5tkč od Hanze trysky, které před tím koupil od Mvoleska za 6,5tkč?

Myslím, že jsem to dostatečně posal ve druhém příspěvku. Snažím se být k věci, proto se nenchám vyprovokovat k vytahování staré špíny, jako že jí je.

Vím, že mi už to, že případ zveřejním nijak nepomůže, ale snad bude k dobru ostatním, aby si dávali větší pozor na to, co, od koho a za jakých podmínek kupují.

Proto jsem zvědav na vyjádření prodejce k reklamaci nově zakoupených trysek montovaných ve specializovaném servisu.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Vyjadril som sa uz na inom fore, ale diskusia je tu. Takze len v skratke - jasna reklamacia. V svetle novych vyjadreni a faktov otazka znie -> ak skutocne trysky boli kupovane pred 3 rokmi, uznat takuto reklamaciu? Za predpokladu ze boli trysky skutocne kupovane ako +80%, myslim ze v ramci serioznosti a toho ze sa tu na fore vsetci takpovediac pozname by sa to patrilo aj mimo zakonom stanovenej zarucnej doby a patricneho dokladu o kupe.
Co sa tyka toho ostatneho - v skutku sa nuka myslienka ze tu uz ide aj o nieco ine, co uz spomenul Slavkov, lebo logicky by TDIPOWER mal trysky vratit Hanzovi a tuto temu by po spravnosti mal zalozit HANZ. Viac sa uz k tejto citlivej teme vyjadrovat nejdem, lebo clovek nikdy nema vsetky informacie a nechcem uskodit ani jednej strane. :)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Info o 3 letech je samozřejmě nesmysl, který nikdo nedokáže ani nevyvrátí...ale Michal by to mohl doložit fakturou, když se tady s nima tak ohání.... :) Asi ne, co? :P
Chlapi, vemte si z toho kdo co chcete, snad to někomu pomůže ušetřit peníze čas i problémy.....já jsem se se situací musel smířit.
Závěr č.1 je nekupovat takovéto věci bez dokladu i když je to levnější.
To, že někdo dostane úplně jiné zboží snad už nikoho nepotká. Ale i tak, vemte si, reklamujete prasklou +25% a na faktuře máte +80%. Jak asi reklamace dopadne? Reklamujete něco jiného, než jste si koupili a bůh ví, kde jste to vzali... (wallbash)
No ale jak s tou reklamací prasklé trysky, která odpovídá faktuře by mě fakt zajímalo....i když mě už se toto netýká....
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Slavkov píše:TDIPOWER ... tak nějak jsem se začetl do tohoto vlákna... a na rovinu zatím netuším, kdo je křivej krypl... ale pěkně tady perete svou špínu a mám z toho pocit, že máslo na hlavě mají snad všichni, že každej někdy někoho podělal... :o

vzdyt to tu TDIPOWER pise - ano, trysky byly NOVÉ, NEPOUŽITÉ. Co se týká důvodu nákupu, ve zkratce: HANZ koupil tyto zmiňované kusy od MVOLESKA - ne pro mě, ale pro sebe. Poté se mu ještě podařilo sehnat sadu komplet osazených vstřiků s +80% za dobrou cenu, tak je teď jezdí a tyto nové kusy zůstaly.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Byly nepoužité. Ležely v regálu v origo obalu. Kdy byly vyrobeny fakt nevím. Jak dlouho ležely v regálu může tipnout Indi.
Co je NOVÉ a co NEPOUŽITÉ? Když si koupíš blatník u Škodovky, je nový nebo nepoužitý? Jak víš na kterém skladu jak dlouho ležel? To nejsou rohlíky!

Prostě jsem je montoval nepoužité z neporušeného originálního obalu.
Naposledy upravil(a) TDIPOWER dne 31 črc 2012, 09:26, celkem upraveno 1 x.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

minimálně alespoň ponaučení jak rozeznat +25 a +80% ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... a zamyslel jsi se nad tím, že tě mohl podělat prostředník / zprostředkovatel?

Myslím si, že na jiných fórech nejsou Firady tabu a jejich značení je známé, tudíž se mi nezdá, že by si takový znalec převzal bez povšimnutí jiné trysky... 8)
GIV Variant TDi ???kW
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“