Koukam, ze tahas uboze vsechny strasaky ze skrine, veskere spory jsme si s Indim vyresili a fungujem zase vklidu dal a rekl bych, ze i na lepsi urovni, jak pracovni tak kamaradske..mvolesko2 píše:sympatie jsou oboustraneIndi píše:to mvolesko2:
Kdysi dávno, než jsem zjistil co jsi za křiváka, jsem opravdu koupil několik sad BOSCH trysek,ale moc jich nebylo. a nikdy jsi mi doklad nedal.NEFANDI si.
Pokud si myslíš, že nemám svědomí nebo, že jsem se přiživoval na chf prosím, je mi to jedno tvé výlevy jsou jako vždy slabota.
Jsi jak hloupé dítě s rozkopanýma bábovičkama a nikdy jsi se jako rovný chlap nechoval.
Dále se k tobě nebudu vyjadřovat, nestojíš mi za to.
ale nadruhou stranu me pomlouvaj jen nepratele a ne kamaradi jako tvoji, otom jakej si krivak mi povidal TDIFUN kdyz sem mu meril jeste seriovyho leona ume na brzde, jak si mu uctoval nespravedlive najem a okradal ho, fuj fuj takhle se chovat ke kamaradum
jo a to nemluvim o tom jak odvadis svoji praci, jak dokazes "zaslepit" EGR a nebo mam neke fotky jak si svaroval trubky Ce ockem zakaznikovi, a vdis nikam to nedavam ani stim nemachruju, protoze ja nejsem krivak
Myslim, ze to co tady nahazujes se zaslepkou EGR a potrubim je uplne mimo misu pac ten rok s tim "co ckem" svarenym potrubim, vyhral Medour kompletni sampionat ve sprintech tridy street s mym softem a Indiho hardwerem..
Je naprosto zbytecne vytahovat kraviny a pomluvy, smutne je ze kvalita trysek Firad je naprosto uboha Na reklamaci z Hanzovi strany bych se pousmal, pac jak mel vedet, ze ho nekdo ojebal