Trysky - dávejte sakra pozor, od koho kupujete!!!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDIPOWER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDIPOWER »

Tak já jsem doteď nevěděl, jak jsou značené. Kdo ano? Jak píšu nahoře, ani MVOLESKO mi nebyl schopen říct, co v tom značení co znamená.
Nemyslím si, že by někdo, kdo vidí trysky prvně, věděl, že v té změti čísel 2,5 znamená průtok +25%...pokud nemá v ruce nic k porovnání.

Věř tomu, že tato investice jenom abych někoho podělal by se mi nevyplatila :D Neživí mě to, navíc už se autu už z časových důvodů ani moc nevěnuju. No myslím, že by to ani moc nešlo.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

tak znova tdipowerovi sem nic neprodal a nebudu snim nic resit

trysky sem prodal hanzovi a kdyby mi je prinesl nenamontovane ze to nejsou 80% urcite bysme to vyresili, bud bych mu vratil penize (6000 kc) a nebo si to vyresil s dodavatelem ze udelal chybu ale to se nestalo

pokud vim hanz pouziva v oktavce 80% firady z moji A3 ktere sem montoval ja a funguji uz nekolik desitek tisic km bez problemu

jinak trysky chodi zabalene ve folii

Obrázek

takze pokud udelal dodavatel chybu ja to nezjistim pokud trysky nemontujeme

prodal sem at ja nebo treba RR auto uz stovky kusu FIRAD a nikdy nebyl problem ze by neco zamenili
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

... a RR auto je bere od tebe nebo primo od vyrobce?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

Zdravim můžu si taky přiložit polínko? :D Pan TDIPOWER si myslim uříznul větvičku co se týká reklamace jelikož je nekupoval on ale prostředník,takže kdyby za prostředníkem šel aby reklamoval Michal by to řešil asi jinak,druhá věc je že trysky nejsou na normální provoz takže pro použítí v "motorsportu" což je pro reklamaci kapánek přitěžující,za další nemůžete vyloučit montážní chybu,nemáte fakturu-což je bohužel Vaše pochybení i já si beru papír od kdejaký kraviny a pro Michala-jako by jsi to neznal pro dobrotu na žebrotu to je tak když chceš někomu pomoct :-D
PS:Michala osobně neznám a je to moje konkurence,to kdyby náhodou mě někdo napadal že ho znám a obhajuju ho
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@peug: Ale ony jsou nahradou seriovych, navic, paklize slouzi ke zvyseni vykonu, mely by byt na provoz s vyssim vykonem dimenzovane.

@mvolesko: Takze touto fotografii nam sdelujes, ze vlastne na vine je vyrobce, ktery vlozil neco jineho do obalu nezli do obal inzeruje - taky dobra reklama.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nostromo
Přispěvovatel

Příspěvek od nostromo »

Foreste nic proti, ale neznam jedineho vyrobce, ktery pri vyrobe nikdy neudelal chybu.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Tady to každý směřuje jak potřebuje :blbe:
TDIPOWER to měl reklamovat u HANZe a ne to řešit s mvoleskem, protože mv. nemusí obchod mezi TDI. a HANZ. zajímat. Ten by se měl postavit až k tomu kdy HANZ to bude řešit (reklamovat) u mv.
To že tryska praskla asi nikdo neudělal úmyslně takže na vině je buď špatná montáž nebo špatný kus za co mv. nemůže
A to zda ty trysky jsou jen +25% tak je tu zase řada lidí přes které to šlo, takže nikdo z vás kdo v té řadě nebyl nemůžete tvrdit jak to bylo a zda došlo k chybě u zdroje nebo cestou.
Tel:776005385 Nový Bor
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

TDIPOWER píše:Tak já jsem doteď nevěděl, jak jsou značené. Kdo ano? Jak píšu nahoře, ani MVOLESKO mi nebyl schopen říct, co v tom značení co znamená.
Nemyslím si, že by někdo, kdo vidí trysky prvně, věděl, že v té změti čísel 2,5 znamená průtok +25%...pokud nemá v ruce nic k porovnání.

Věř tomu, že tato investice jenom abych někoho podělal by se mi nevyplatila :D Neživí mě to, navíc už se autu už z časových důvodů ani moc nevěnuju. No myslím, že by to ani moc nešlo.

Se to začíná pěkně rozmotávat, je to jak píšeš, mvolesko říkal že takle značení trysky ( děkuju forest ) nikdy neviděl.

Jak se to přihodilo těžko po takové době soudit, :roll:

Já sem třeba viděl pár FB783 co neměli černou jehlu :(

že tryska několikrát praskla to se ví , jak dopadla reklamace by mohl napsat kosta o nikom jiném nevím . ( tady nechápu foresta kterej píše že kornout lže ,přitom kornout píše že o prasklejch tryskách ví.)

PS . kolik stojí nové ALka

power ,já mám asi stejné info o prasklejch tryskách jako ty,
dávat je do auta ,prva se ptám kam je pojedu namontovat a co se stane když tryska praskne ( jako jak se prodejce postaví k reklamaci , montáž a demontáž se asi počítat nedá ,nebo jo, jak to je když koupím třeba v kelli špatnej díl )
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

toby66kw píše:Já sem třeba viděl pár FB783 co neměli černou jehlu :(

že tryska několikrát praskla to se ví , jak dopadla reklamace by mohl napsat kosta o nikom jiném nevím . ( tady nechápu foresta kterej píše že kornout lže ,přitom kornout píše že o prasklejch tryskách ví.)

dávat je do auta ,prva se ptám kam je pojedu namontovat a co se stane když tryska praskne ( jako jak se prodejce postaví k reklamaci , montáž a demontáž se asi počítat nedá ,nebo jo, jak to je když koupím třeba v kelli špatnej díl )
Ano, ale to nebyly FB ale nejaka napodobenina, nedivil bych se, kdyby od Firad, ktery napodobuji co mohou (staci se kouknout na jejich logo a porovnat s FB). Nedavno je tu prodaval uzivatel zelí.

Libi se mi, ze Toby napraskal Kornouta a prokazal tak jeho lez - sam Kornout totiz uvadel Kostu jako uzivatele, ktery s Firadama nemel problem. Dle mych informaci nejednou. Mirek je nechal nainstalovat odborne a presto praskla, takze to nejspis neodbornou montazi nebude.

Na sraze v Milovicich mi vsichni, co jezdi na Firadech tvrdili, ze s Firadama neni problem, dokonce i Kosta ... takze co si mam "kua" o tom myslet?! (wallbash)

Uz se dohodnete na nejake finalni lzi (nebo nelzete), aby si o vas clovek nemusel myslet to, co z toho logicky vyplyva.

Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Pokud se nepletu tak měl Kosťa nějaký problém s bublinama vzuduchu v palivu, díky "prasklému"? podávacímu čerpadlu v nádrži.
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Forest píše:
toby66kw píše:Já sem třeba viděl pár FB783 co neměli černou jehlu :(

Ano, ale to nebyly FB ale nejaka napodobenina, nedivil bych se, kdyby od Firad, ktery napodobuji co mohou (staci se kouknout na jejich logo a porovnat s FB). Nedavno je tu prodaval uzivatel zelí.

Libi se mi, ze Toby napraskal Kornouta a prokazal tak jeho lez - sam Kornout totiz uvadel Kostu jako uzivatele, ktery s Firadama nemel problem. Dle mych informaci nejednou. Mirek je nechal nainstalovat odborne a presto praskla, takze to nejspis neodbornou montazi nebude.

Na sraze v Milovicich mi vsichni, co jezdi na Firadech tvrdili, ze s Firadama neni problem, dokonce i Kosta ... takze co si mam "kua" o tom myslet?! (wallbash)

Uz se dohodnete na nejake finalni lzi (nebo nelzete), aby si o vas clovek nemusel myslet to, co z toho logicky vyplyva.

Tak ,nikoho sem nenapráskal, jen jmenoval konkrétního člověka kterému se to stalo, kornout ale psal že se to stalo , tak tě furt nechápu že říkáš že lže :roll:

čti karle http://www.chipforum.cz/viewtopic.php?f ... &start=165

O té dohodě na finální lži to nechápů vůbec :roll:

FB co sem o nich psal pocházeli s kulkové A3 , huml mě říkal že je to normál že jehle prostě vždy černé nejsou , pak jedna odešla huml obědnal novou a taky nebyla černá. ale oto vůbec nejde.

Já bych ,postupoval jak píšu vejš , ale tak nikdy nezblbnu , mě stačí origo 77kw kapátka. :)
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
kosta103
Přispěvovatel

Příspěvek od kosta103 »

Foreste ty si mě vubec neber do huby (LOL)

o octavii víš pendrek ...bylo praskly čerpadlo v nadrži a cucalo to vzduch a přehazoval mi to bugs buny stylem asi svěrák a vsklíčidlo 3čelistovy a v tom otlačení to vždy ruplo :roll:

A u GII mi rupla tryska jednou.....zřejmě mojí špatnou montáží ;)

Hoši pokud na upravování TDI nemáte finance ani morál tak se na to všichni VYSERTE !!!
Octavia II 1.9Tdi 77kw...226Hp...467Nm
GII 1.9 Tdi 110kw 4x4... 324ps.. 520Nm
Fabia RS 96kw blt..+soft MAHA....M volesofty
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Kosto, ty ses ale hlupak, vid? Nijak jsem si te do huby nebral (pokud je mysleno ve smyslu, ze bych te pomlouval), takze tam hod zpatecku a dej si studenou sprchu, ses nejakej rozpalenej.

Mimochodem, ohledne moralky nemas na to, abys o ni hovoril a co se financi tyce - my je jeste mame na to, abychom jeste meli na FB R783 :havaj:
Naposledy upravil(a) Forest dne 31 črc 2012, 20:46, celkem upraveno 1 x.

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

....a proto máte všude první místa....... hlavně ty u klávesnice
Naposledy upravil(a) nejsem-naivka dne 31 črc 2012, 20:48, celkem upraveno 2 x.
:-@
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Hm... tak podle tebe mít v autě Firady, tak asi začnu tisknout prachy,protože bych nestačil vydělávat na trysky. (LOL)
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“