Nemyslím si, že by někdo, kdo vidí trysky prvně, věděl, že v té změti čísel 2,5 znamená průtok +25%...pokud nemá v ruce nic k porovnání.
Věř tomu, že tato investice jenom abych někoho podělal by se mi nevyplatila

Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDIPOWER píše:Tak já jsem doteď nevěděl, jak jsou značené. Kdo ano? Jak píšu nahoře, ani MVOLESKO mi nebyl schopen říct, co v tom značení co znamená.
Nemyslím si, že by někdo, kdo vidí trysky prvně, věděl, že v té změti čísel 2,5 znamená průtok +25%...pokud nemá v ruce nic k porovnání.
Věř tomu, že tato investice jenom abych někoho podělal by se mi nevyplatilaNeživí mě to, navíc už se autu už z časových důvodů ani moc nevěnuju. No myslím, že by to ani moc nešlo.
Ano, ale to nebyly FB ale nejaka napodobenina, nedivil bych se, kdyby od Firad, ktery napodobuji co mohou (staci se kouknout na jejich logo a porovnat s FB). Nedavno je tu prodaval uzivatel zelí.toby66kw píše:Já sem třeba viděl pár FB783 co neměli černou jehlu![]()
že tryska několikrát praskla to se ví , jak dopadla reklamace by mohl napsat kosta o nikom jiném nevím . ( tady nechápu foresta kterej píše že kornout lže ,přitom kornout píše že o prasklejch tryskách ví.)
PS . kolik stojí nové ALka
power ,já mám asi stejné info o prasklejch tryskách jako ty,
dávat je do auta ,prva se ptám kam je pojedu namontovat a co se stane když tryska praskne ( jako jak se prodejce postaví k reklamaci , montáž a demontáž se asi počítat nedá ,nebo jo, jak to je když koupím třeba v kelli špatnej díl )
Forest píše:Ano, ale to nebyly FB ale nejaka napodobenina, nedivil bych se, kdyby od Firad, ktery napodobuji co mohou (staci se kouknout na jejich logo a porovnat s FB). Nedavno je tu prodaval uzivatel zelí.toby66kw píše:Já sem třeba viděl pár FB783 co neměli černou jehlu![]()
že tryska několikrát praskla to se ví , jak dopadla reklamace by mohl napsat kosta o nikom jiném nevím . ( tady nechápu foresta kterej píše že kornout lže ,přitom kornout píše že o prasklejch tryskách ví.)
PS . kolik stojí nové ALka
power ,já mám asi stejné info o prasklejch tryskách jako ty,
dávat je do auta ,prva se ptám kam je pojedu namontovat a co se stane když tryska praskne ( jako jak se prodejce postaví k reklamaci , montáž a demontáž se asi počítat nedá ,nebo jo, jak to je když koupím třeba v kelli špatnej díl )
Libi se mi, ze Toby napraskal Kornouta a prokazal tak jeho lez - sam Kornout totiz uvadel Kostu jako uzivatele, ktery s Firadama nemel problem. Dle mych informaci nejednou. Mirek je nechal nainstalovat odborne a presto praskla, takze to nejspis neodbornou montazi nebude.
Na sraze v Milovicich mi vsichni, co jezdi na Firadech tvrdili, ze s Firadama neni problem, dokonce i Kosta ... takze co si mam "kua" o tom myslet?!
Uz se dohodnete na nejake finalni lzi (nebo nelzete), aby si o vas clovek nemusel myslet to, co z toho logicky vyplyva.