octavia 2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia 2
čau chlapáci předělával jste někdo na octavii 2 man.klimu(ne climatic) na climatronic a co je potřeba všechno na tuthle srandu? celý topení ovladače rámeček a... ??? nebo je to moc drbačka a radějí se na to vyprdnout? díky
byl bys ochotnej mě prozradit nebo poradit co kde pinovat a zapojit. mechanickou stránku bez problému, ale ještě jsem to nedělal,takže nevim co kam zapíchnout.Vaša píše:z klimatiku na klimatronik jsem několikrát dělal
topení, čidlo svitu, čidlo teploty vpravo, panel klimatizace, rámeček, nějaky dráty a konektory
jde to i za 5-6 hodin
Ahoj,Vaša píše:vše je ve schématech
mám prosbu,
mám klimatik na caddy 2006, přestala mi jet klima protože už měla málo chladiva.
Měnil jsem kondenzátor ( dobitý od kamení a zkorodovaný od soli) . Znovu nechal naplnit. ŘJ Climatic teď ale nechce spínat regulační ventil na kompresoru. V kanále 01 je při zaplé klimě 12 což nevím co to je za nucené vypnutí. Vše jsem zkontroloval teploty ok tlaky vpořádku, napřímo když to zapojím tak kompresor tlačí. Abych měl ale v kanále 01 hodnotu 0 se mi ale nedaří vyřešit. Dal jsem i druhou ŘJ kterou jsem si koupil pro dostavbu přídavného topení. Na ní to jelo pár vteřin a potom zase nic.
Nakodování Gateway a centrál el. vpořádku.Když odpojím konektor z kompresoru jednotka zahlásí chybu.Kabelem to tedy nebude ( ten jsem i měřil bez připojené jednotky ).
Díky za případnou pomoc.
Venkovní čidlo vpořádku,Vaša píše:zbytek auta je bez závad ?
čidlo venkovní tzeploty OK ?
čidlo teploty motoru OK ?
řízení větráků OK ?
teplota motoru vpořádku
U větřáků si nejsem jist. to bylo jediné co mne ještě napadá.Nevím jak je to tam se zpětnou kontrolou funkčnosti ventilátoru. Ale je fakt, že když jsem nedávno seřizoval turbo tak větřaky jeli oba. Po zapnutí tlačítka klimy se ale neroztočí ikdyž je motor na provozní teplotě.