Tempomat na OII - stale nevyresene !!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pratele ja sice uz nedelam skodovky ale Fiat,Suzuki,Citroen a jeste strkaj Nisana ale u techto znacek je brzda,spojka, rychlostni stupen a rychlost to to staci k tempomatu.Pokud to nekdo umi vyresit tak mi napiste adresu a dohodneme se a ja prijedu.Ja jen vim ze mi na to koukalo par lidi a furt to samabud to nebo tamto.To je to co nesnasim. Napiste ja priletim
diky

Ano umí, děkuji
a kdyby se chtěl zeptat ještě někdo na nějakou tu jednotku dle typu, tak to tady http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... t=tempomat perfektně napsal dream7000. Paráda a děkuji mu za to. 
Jen ještě dotaz. Koukal jsem a pro různé typy podvolantovek jsou asi různé kódy na aktivaci. Mám tam 12 a nešla mi změnit na 32. (Možná tam chybí ten tajemný kablík a to jsem si já hlupák nezkontroloval, protože i píše chybu, že nemá odezvu od motorové jednotky) Někde jsem tu viděl 42 a údajně podle typu budíků.?? Který bych tam měl dát já?

Jen ještě dotaz. Koukal jsem a pro různé typy podvolantovek jsou asi různé kódy na aktivaci. Mám tam 12 a nešla mi změnit na 32. (Možná tam chybí ten tajemný kablík a to jsem si já hlupák nezkontroloval, protože i píše chybu, že nemá odezvu od motorové jednotky) Někde jsem tu viděl 42 a údajně podle typu budíků.?? Který bych tam měl dát já?
Octavia I L&K, 1.9 Tdi 81 kw, Superb II 2.0 Tdi 125 kw, (Jíra)