máš protokol s jeho podpisom a riadne vyplnený? mal som dve nehody(nacúvanie do mojej dodávky) pri ktorých si vinníci nechceli uznať chybu ale všetko podpísané,zdokumentované,prefotené zelené karty(obe v zahraničí),VP vinníka. ani jeden to nezahlásil vo svojej poisťovni tak sa to celé ťahalo dva roky. nakoniec poisťovňa(SKP) vymohla peniaze z Portugalska a Belgicka.nneerroo píše:Zdravím.Pred 2 tydny jsem mel autonehodu (pan se rozhodl ze zniceho nic odboci z praveho pruhu ktery neni odbocovaci prez levy v kterem jsem jel a jaksi si nevsiml ze v tom pruhu jedu)uznal vinu do protokolu a odjel s tim ze protokol nechce at si ho necham a vyridim si to ja ze pospicha.Nicmene 2 dny na to se ozval ze by odeme tu kopii protokolu chtel ze se to vlastne stalo jinak nez to napsal do protokolu.Ted byl napojistovne a rekl ze s vinou nesouhlasi.Poradi nekdo co stim a jak dohnat vinika k odpovednosti?Jen dodam ze policie se nevolala protoze skoda velka nebyla a na vine jsme se na miste nehody shodli.Dik
Nehoda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Nehoda
Naposledy upravil(a) Laci L&K dne 06 srp 2012, 12:14, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia I combi L&K 81kW->eibach-30/30+chip101kW-> ASV 01
Re: Nehoda
máš protokol s jeho podpisom a riadne vyplnený? mal som dve nehody(nacúvanie do mojej dodávky) pri ktorých si vinníci nechceli uznať chybu ale všetko podpísané,zdokumentované,prefotené zelené karty(obe v zahraničí),VP vinníka. ani jeden to nezahlásil vo svojej poisťovni tak sa to celé ťahalo dva roky. nakoniec poisťovňa(SKP) vymohla peniaze z Portugalska a Belgicka.nneerroo píše:Zdravím.Pred 2 tydny jsem mel autonehodu (pan se rozhodl ze zniceho nic odboci z praveho pruhu ktery neni odbocovaci prez levy v kterem jsem jel a jaksi si nevsiml ze v tom pruhu jedu)uznal vinu do protokolu a odjel s tim ze protokol nechce at si ho necham a vyridim si to ja ze pospicha.Nicmene 2 dny na to se ozval ze by odeme tu kopii protokolu chtel ze se to vlastne stalo jinak nez to napsal do protokolu.Ted byl napojistovne a rekl ze s vinou nesouhlasi.Poradi nekdo co stim a jak dohnat vinika k odpovednosti?Jen dodam ze policie se nevolala protoze skoda velka nebyla a na vine jsme se na miste nehody shodli.Dik
Škoda Octavia I combi L&K 81kW->eibach-30/30+chip101kW-> ASV 01
blatníčky snad sepisujou dopraváci,to sou ty s bílejma čepičkama,ty at si to sepisujou,nic moc jinýho na práci mít nebudou.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
mimo prahu situaci neznám.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
mal som jednu nehodu a keby som nezavolal policiu tak sa svojich penazi nedockam pretoze to vynnik nenahlasil .... takto som mal protokol o dopravnej nehode a poistovna si vsetko od neho vymohla tz celu moju skodu... mam vela kamaratov v PZ a su to štatisti... zapisuju buzeruju a vyberaju pokuty... ked je problem tak sa riesi neprimerane... toto tvrdia oni... a ak si tu niekto mysli ze jeho dane sa zneuzivaju tak ano zneuzivaju... a to uz pekne dlho.. toto su len smeti v porovnani s inymi vecami...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km