Nějaký vtipálek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já trochu uhnu, O2 mi slavnostně oznámilo, že mi zadarmo zrychlí internet a jelikož zde nemám příjem vzduchem mám drát. Poštou mi přišel modem s WIFI /VDSL/, poté SMS, že jej mohu naistalovat, což je pro mne problém, ale dokázal jsem to, bohužel Wifi dobře funguje, když mám notebook tak 1-2 metry vedle. Jak popojdu dál , mám po příjmu, vypadává to apod.Tak do krámu O2, tam , že je špatný modem , opravit, zapůjčili jiný/ale až jej další vrátil/, složil jsem zálohu 2000 kč, ten už jsem vůbec neuměl vzbudit, tak jsem byl i s ním na drátu, poté přišel opravený ten můj,/na faktuře několik vyměněných součástek/po vzbuzení situace naprosto stejná, je to prostě sráč. Zpátky na Adsl nemohu, v krámu zavolejte servisní oddělení -techniky, po rozhovoru s robotem jsem uslyšel lidský hlas , který mi řekl asi toto, vážený pane, my jsme tady od toho, abychom vám zavedli dobrý signál a to, co se vám potom děje doma nás nezajímá. Ale jaký máte modem , ten stojací bez anténky nebo ležatý s ní? Povídám bez anténky ten stojací.., tak se nedivte, ten je k ničemu, musíte mít ten s anténkou. Ale já ten s anténkou měl, ale ten už nejde použít, je Adsl, on no tak máte smůlu, stěžujte si v krámu, to není náš problém...Nebo si tam přidejte zesilovač signálu..V krámu koukali jako blázni, takže nakonec budu přes půdu tahat drát a celá Wifi je k ničemu..Když ptáčka lapají... 

nepropadat panice...