Co dovede Castrol
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
100lidí... - Divinol je dobrej, , dávám ho do řady Š100 - 120 (ne GLS)
jedna paní s ním odrovnala 2 PD motory v passatu, tak nevím
ty ušetřené 3stovky na náplni mě za to nestojí, dávám Mobil polosynt., začkovej olej, je přece jen jistota (najedu 40k/rok). Kamarád dal něco takovýho do dvouletýho opla 1,8 8V a stálo ho to dvě zdvihátka - a to je motor co vydrží hodně.

ty ušetřené 3stovky na náplni mě za to nestojí, dávám Mobil polosynt., začkovej olej, je přece jen jistota (najedu 40k/rok). Kamarád dal něco takovýho do dvouletýho opla 1,8 8V a stálo ho to dvě zdvihátka - a to je motor co vydrží hodně.
G3 Variant synchro
jestli jezdila 20 let na jednu náplň tak to jo, je to normálně používaný olej, a moc bych za to nedal že to je ze stejný rafinerie jako mobil, a spousta dalších značek olejůbobG3 píše:100lidí... - Divinol je dobrej, , dávám ho do řady Š100 - 120 (ne GLS)![]()
![]()
Nejezdila, vyměňovala v dílně, kde lijou do všeho tenhle olej, samozřejmě to nezadřela, jen ho prostě opotřebila. Fakt je, že nevím přesně co jí tam nalili (ona to taky nevěděla)
To si každej musí rozhodnout, jestli ušetřit pár stovek za rok. Fakt je, že pro toho, kdo najede 6K za rok je to skoro jedno. Kdysi jsem nechal dělat v ENACU rozbory 5 typů olejů s vyhodnocením opotřebení, rozdíly jsem čekal, ale takové ne. Bylo to na P306 a když jsem ho dával pryč měl 0,5 milionu km a motor byl ve výborné kondici, což o něčem svědčí.
Jinak jak paliva, tak oleje dělá pár rafinérií, vlastnosti oleje ale dělají právě ty zušlechťující přísady a jejich kombinace a ty má každý jiné, holt za málo peněz...
To si každej musí rozhodnout, jestli ušetřit pár stovek za rok. Fakt je, že pro toho, kdo najede 6K za rok je to skoro jedno. Kdysi jsem nechal dělat v ENACU rozbory 5 typů olejů s vyhodnocením opotřebení, rozdíly jsem čekal, ale takové ne. Bylo to na P306 a když jsem ho dával pryč měl 0,5 milionu km a motor byl ve výborné kondici, což o něčem svědčí.
Jinak jak paliva, tak oleje dělá pár rafinérií, vlastnosti oleje ale dělají právě ty zušlechťující přísady a jejich kombinace a ty má každý jiné, holt za málo peněz...
G3 Variant synchro
- lubomt
- Aktivista
chlapi,uz len názov hovorí za seba,takéto názvy vobec nepoznám a zrazu sa zjavili na trhu ako huby po dazdi medzi ostatnými shitmilt.kubosh píše:Ja nevim co je zac Divinol, ale Cinol je peknej shit.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Kolegova zkusenost. Po pouziti hlucny motor. Zdvihatka byly slyset dlouho po nastartovani. Po cca 5tis presel na Total 9000 a ten motor jen seveli. Navic podle jineho fora, je Cinol prekupovany olej. Velmi casto polsky Lotos. ...monty píše:Pročpak?lt.kubosh píše:Ja nevim co je zac Divinol, ale Cinol je peknej shit.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)