Nevim jestli jsem to spravne nazval.
Jel jsem po dalnici, byl na ctverku chci dat petku, packa je volna a prevodovka na 4 . zpomalil jsem odbocil jsem smerem servisu, zastavil jsem se na semafor, ale rychle otevrela, a zajimave ze jsem se rozjel na ctverku.
No dojel jsem na servis, pry lana jsou rozbite, musi se to rozebrat a podivat se co se presna stalo.
Moje otazka je, jestli je to normami porucha? hlavne ze kdys vam reknu ze se mi to stalo uz pred rokem a vymenily mi to. nikdy jsem neslysel ze by se to nekomu stalo a este k tomu behem jeden rok a 20 tis Km.
Diky
Packa na prevodovku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Anas
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Packa na prevodovku
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
-
- Přispěvovatel
- Anas
- Přispěvovatel
Ano, rekly mi ze byl rozbity ten krouzek, a pry ho vymeni zadarmo, pry je to pod zaruku. Jen se divim ze ten krouzek se rozbil. protoze nemoho se prestavit jaky tlak nanem muze byt. Mechanik mi rikal ze snad bylo to u nich dlouho ve sklade (10 let treba).
Chodim do servicu ktery zatupuje Seat a Skoda v Dubai. jinim vubec neuverim, jinak se ptam jestli nemuze to byt necim jinym nez uz ten krouzek umrel.
Tady ne znam lide kteri maji manualni prevodovku v aute. pry automat je lehci a manual je uz staromodni
znate to. tak proto nevim jak je to bezne ze takova porucha muze byt bezna. na druhe strane vim ze s Automatem vzdy jsou niake problemy, hlavne u VW Group. este nevim jak to bude ud DSG.
Chodim do servicu ktery zatupuje Seat a Skoda v Dubai. jinim vubec neuverim, jinak se ptam jestli nemuze to byt necim jinym nez uz ten krouzek umrel.
Tady ne znam lide kteri maji manualni prevodovku v aute. pry automat je lehci a manual je uz staromodni

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E