zahlasujte prosím
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- brankar30
- Aktivista
Odpovědi: 0
moju mam cca 9 mesiacov...inac povahovo ako tvoj...hlavne ze poslucha..to ma dost prekvepilo..akita je pes vlastnej osobnosti..tuner píše:no normal jen nakopirovat jako text, ne jako odkaz. mam ji 10 let, k domacim lidam pritulnej, k cizim rezervovanej.

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
To je Akita Inu, nebo se mýlím a je to velký japonský pes?
A co se týče FACEbooku, kdysi jsem se tam přihlásil, ale asi jsem to nepochopil..Jak můžu někoho prohlásit svým přítelem, když ho neznám..? Něco mi to připomíná ..dodnes mi chodí nějací nový přátelé, já neodpovídám a neumím se odhlásit. Ale samozřejmě nic proti tomu nemám, jsem asi buran.
A co se týče FACEbooku, kdysi jsem se tam přihlásil, ale asi jsem to nepochopil..Jak můžu někoho prohlásit svým přítelem, když ho neznám..? Něco mi to připomíná ..dodnes mi chodí nějací nový přátelé, já neodpovídám a neumím se odhlásit. Ale samozřejmě nic proti tomu nemám, jsem asi buran.

nepropadat panice...
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
nekdy je skoda, ze tam neni sekce zaradit ho mezi nepratele, viz bejvala, ktery se snad nezbavim ani po smrti

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
- brankar30
- Aktivista
tuner ma akita inu...ano niekedy sa to plemeno volalo velky japonsky pes.no teraz je uznane pod nazvom akita inu..jericho-3 píše:To je Akita Inu, nebo se mýlím a je to velký japonský pes?

-
- Aktivista
akita inu byla vzdy akita inu, VJP se rikalo americke akite dokud nebyla uznana jako plemeno, coz je jen par let z5. Americkou akitu vymysleli amici kdyz akitu inu dovezli z japonska po 2. svetove valce. Pribehu o akite je podstatne vic. Jinak akita inu je daleko ostrejsi nez VJP, VJP je podstatne domactejsi.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
- brankar30
- Aktivista
mas pravdu vjp sa hovorilo americkej akite..su trochu rozdielne aj v exterieri a interieri..tuner píše:akita inu byla vzdy akita inu, VJP se rikalo americke akite dokud nebyla uznana jako plemeno, coz je jen par let z5. Americkou akitu vymysleli amici kdyz akitu inu dovezli z japonska po 2. svetove valce. Pribehu o akite je podstatne vic. Jinak akita inu je daleko ostrejsi nez VJP, VJP je podstatne domactejsi.