muze mi nekdo prosim vysvetlit proc se tady takhle hadate ? myslim, ze je to uplne zbytecny. at kazdej hazi co chce ne - cisla, povidacky, pribehy, ftipy

snad sme se tu sesli, abychom pokecali o tom, co nas bavi a zajima. je mi uplne ukradeny kolik ma v ty fabii koni, je mi ukradeny, jestli tam ma serie trysky nebo race, je mi uplne ukradeny jestli me predjede nebo ne, podle me je fajn, ze ten clovek dela to co ho bavi a prijde mi "cool" jak to nekdo pouzil, ze se o tom s nama podeli a verim tomu, ze kdyz mu napisu o radu, tak mi rad poradi. taky nekdo rekl, ze kamosu je jako sracek, to neni pravda, pravy kamose napocitas na jedny ruce, zbytek sou znamy a my vsichni tady sme znamy, nevime o duhych nic, ale spojuje nas jedna vec a pokud se tu zacnem napadat a nadavat si kvuli naprostym hovadinam, tak tohle forum ztraci svuj smysl..... vzdyt to vidim na tech srazech, prijede namachovanej blbecek v BMW, nakopu mu prdel a on jede pryc s nafouklou drzkou jen proto, ze dostal, no a co prece, vzdyt o nic nejde ne ? je to jen pitomej sprint..... omlouvam se, ze jsem rekl nahlas co si myslim, ale mozna na tech slovech trosku pravdy je