Ahoj, potřeboval bych poradit s přehřejváním motoru u golfa 4řky 1.9 tdi při vyšší rychlosti se začne motor přehřejvat termostat je novej a chladič prdlej taky nebude kupoval jsem i takovou blbost která opraví dirky a td v chladiči a pak bych se chtěl zeptat ještě auto vydává divný zvuky jakoby prdí jak kdyby jelo na 3 válce ale tahne hezky výkon neklesl čím by to mohlo být ? Děkuju za odpovědi
novej termostat neznamená dobrej jinak máš obě hadice včetně chladiče horký netlakuje ti to náhodou hadice
neztrácí se voda mám podezření na těsnění pod hlavou
Voda už se neztrácí obě hadice jsou teplé akorád jedna je tak na půl prázdná a těsnění je ok dělalo by to náznak na víčku oleje atd akorád nesepíná mám tušení že se tomu říká sahara ? větráky před chladičem
chlape, teď ti psali že chyba bude nejpravděpodobněji v termostatu tak nehledej chybu v chladiči, ale zkontroluj termostat.... to že si ho měnil neznamená, že je v pořádku
Keby si docent nastudoval ako pouzivat utesnovaci sajrajt bol by mudrejsi. Najebal si tam utesnovac a termistat si nevybral. Po odstaveni tepleho auta ti ten maglajs zasere a zalepi termostat a ucpe chladic. Takze to bude problem. Vypusti vodu poriadne preplachni chladiaci omkruh a vymen termostat aj chladic! Preco aj chladic? Ten micro bordel ti zanese rurky v chladici a nastane to iste casom
Ak by ti nešlo čerpadlo , tak budeš mať vo voze zimu . Skús čo ti radia . Odpoj chladič a prepláchni ho - presvedčíš sa či je priechodný , vyber termostat a skontroluj ho . Prepláchni tlakovou vodou celý chladiaci systém .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.