10W 60 LIQUI MOLY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
10W 60 LIQUI MOLY
co hovorite do TDI 81KW LIQUI MOLY 10W60
To je věcí názoru. Já si to třeba nemyslím.
Osobně bych používal běžný (= schválený) olej, zvětšil olejový chladič, aby se olej účinněji ochlazoval od vody a samozřejmě zkrátil výměnný interval aspoň o třetinu.
Osobně bych používal běžný (= schválený) olej, zvětšil olejový chladič, aby se olej účinněji ochlazoval od vody a samozřejmě zkrátil výměnný interval aspoň o třetinu.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
10W60 od Liqui Moly je určitě "lepší".
Záměrně to dávám do uvozovek, protože je lepší jak pro koho.
Je vhodný pro vysoké zatížení a dokáže mazat i za vyšších teplot než obyčejný olej 10w40. Pár lidí ho používá i do upravených TDI PD a nemají problém.
Jinak specifikace není kolikrát vůbec směrodatná. Divím se, jak může olej Starline splňovat specifikaci pro mou Felicii s motorem AEE ze 70. let, když mi po startu cvakala zdvihátka. Nalil jsem kvalitní olej od Totalu a je po problému.
Záměrně to dávám do uvozovek, protože je lepší jak pro koho.
Je vhodný pro vysoké zatížení a dokáže mazat i za vyšších teplot než obyčejný olej 10w40. Pár lidí ho používá i do upravených TDI PD a nemají problém.
Jinak specifikace není kolikrát vůbec směrodatná. Divím se, jak může olej Starline splňovat specifikaci pro mou Felicii s motorem AEE ze 70. let, když mi po startu cvakala zdvihátka. Nalil jsem kvalitní olej od Totalu a je po problému.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- e-panolin.cz
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0