Čo vydáva tieto zvuky ??? Prosíím
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Reklamáciu zatial uznali, síce len slovne ale uznali. Povedali že sú tam nejake vybrácie ktoré treba vyvážiť ešte na nejakej vyvažovačke.
Tú vyvažovačku nemali, a že to posielali do čiech niekam, ale že už si aj oni zakúpili vyvažovačku, akurát na nu čakajú. tak že sa mám ozvať v priebehu buduceho týždna a že mi to osdtránia v rámci reklamácie tak som zvedavý, pýtal som sa aj na to či to bude v rámci reklamácie celé aj s demontážou aj montážou u nich povedali že áno
tak uvidím 
Tú vyvažovačku nemali, a že to posielali do čiech niekam, ale že už si aj oni zakúpili vyvažovačku, akurát na nu čakajú. tak že sa mám ozvať v priebehu buduceho týždna a že mi to osdtránia v rámci reklamácie tak som zvedavý, pýtal som sa aj na to či to bude v rámci reklamácie celé aj s demontážou aj montážou u nich povedali že áno

-
- Přispěvovatel
tak moment.. poda toho čo tu pišeš, tak v "TURBOSERVISE" Vrbove , nemaju vyvažovačku rotorov turboduchadiel ??? tak ak je toto pravda, tak to je ten najhorši turboservis.. Neviem ako to chodi presne pri takom repase, ale podla mojho nazoru- pri každom repase turba treba vrutle znova kontrolne vyvažit. To ked tam nevyvažuju teda, tak čo tam vlastne robia ??
Len pieskuju vyfukove časti, a menia ložiska ?? To si potom može každy urobit doma aj sam, a za podstatne nižšiu cenu ako je 280 eur.
Neoddelitelnou sučastou turboservisu je v prvom rade vyvažovačka.. inak to predsa nema vyznam.. robit repasy drahych veci ako su turba a to bez vyvažovačky vrtuliek .
Tu fotku tej sacej turbiny zo strany nasavania od filterboxu si neurobil ?? dost ma zaujima ako vyzera ta vrtulka.
Len pieskuju vyfukove časti, a menia ložiska ?? To si potom može každy urobit doma aj sam, a za podstatne nižšiu cenu ako je 280 eur.
Neoddelitelnou sučastou turboservisu je v prvom rade vyvažovačka.. inak to predsa nema vyznam.. robit repasy drahych veci ako su turba a to bez vyvažovačky vrtuliek .
Tu fotku tej sacej turbiny zo strany nasavania od filterboxu si neurobil ?? dost ma zaujima ako vyzera ta vrtulka.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@calibrator: mozno kupuju uz vyvazene cele stredove uzly a len to montuju do housingov??? to by bola moznost, ci je to tak neviem, nepoznam ten servis
kazdopadne dovyvazit to je vzdy vhodne, moze sa s tym nieco stat pri preprave atd. atd.

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Přispěvovatel
no chalan pisal že mu menili rotor.. teda vyfukovu čast s osou . ale bez kopmpresorovej vrtule.
teda jedine že by mu dali novy-vyvaženy rotor , alebo nebodaj komplet stred, čo by ale asi nebolo za 280eur
čo som sa bavil s jednym turbo technikom, tak sa to ma vyvažovat ako celok .teda kompresor aj vyfuk v kope. potom sa spravi značka, na oske a aj na kompresorovej vrtulke, aby bolo jasne že ako to bolo pootočene voči sebe v momente vyvažovania..
Viem že je viacero druhov vyvažovaciek takychto rotorov.. bud sa vyvažuje holy rotor, alebo potom komplet aj so stredovym housingom.
teda jedine že by mu dali novy-vyvaženy rotor , alebo nebodaj komplet stred, čo by ale asi nebolo za 280eur

čo som sa bavil s jednym turbo technikom, tak sa to ma vyvažovat ako celok .teda kompresor aj vyfuk v kope. potom sa spravi značka, na oske a aj na kompresorovej vrtulke, aby bolo jasne že ako to bolo pootočene voči sebe v momente vyvažovania..
Viem že je viacero druhov vyvažovaciek takychto rotorov.. bud sa vyvažuje holy rotor, alebo potom komplet aj so stredovym housingom.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@calibrator: kompletny stredovy uzol obsahuje jednak olejom mazany stred s klznym ci inym loziskom, ako aj rotor s obidvoma vrtulami...... jedine co s tym potom treba urobit je osadit a nastavit tam VNT regulaciu a dat to do housingov. ci je 280 eur adekvatna ciastka ti ja nepoviem, kedze sa tymto biznisom nezivim, ale myslim ze z aftermarket dielov (melett napr.) by to nemuselo byt nerealne, ked si vezmes ze ceny za repas sa pohybuju okolo 10 tis.Kc aj s robotou 

Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 22 lis 2012, 10:11, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Podla všetkého áno..... a zatial som nespravil foto tej vrtulky nevydalo cez víkend a inokedy nemam gratis pristup ku kanálu
.... ked som ju pozeral tú saciu vrtulku pred montážou už zrepasovaného turba tak som si nebol isty či je to tá stará alebo nová ... podla opieskovana ale nebolo na nej vidieť žiadne poškodenie, aj ked som mohol prehliadnuť a zas nevyznám sa v tom ako má alebo nema vyzerať.
Určite ju odfotím a uploadnem ju sem

Určite ju odfotím a uploadnem ju sem

-
- Přispěvovatel
mrkni na foto..takto by malo vyzerat OK turbovrtula.. (až na ten ohnuty rožtek jednej lopatky)
http://www.abload.de/img/dsc004691jl.jpg
a toto je uplne KO turbo..
http://img706.imageshack.us/img706/8664/dsc01587w.jpg
všimni si "nože" vrtulky.. su zaoblene, a nemaju už ten "rožtek" ako je ohnuty na tom prvom linku.
ked to nema ten rožtek, alebo je deformovane ostrie toho "noža" , tak to potom zavija..
http://www.abload.de/img/dsc004691jl.jpg
a toto je uplne KO turbo..
http://img706.imageshack.us/img706/8664/dsc01587w.jpg
všimni si "nože" vrtulky.. su zaoblene, a nemaju už ten "rožtek" ako je ohnuty na tom prvom linku.
ked to nema ten rožtek, alebo je deformovane ostrie toho "noža" , tak to potom zavija..