log váha
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tak jsem sebral odvahu a jal jsem se vrtat.Se staženým zadkem jsem ji namontoval zpět a jel to projet. K mému úžasu motor zabíral plynule za plynem, bez problémů rozjezd na trojku 3500 ot. a motor stále táhl, na čtyřku to samé, zkusil jsem 200km/h a dál jsem se bál.Trochu mi vysločila spotřeba, ale opravdu jen nepatrně, auto nekouří, ale stejně si koupím novou a tuhle si nechám na památku.Škoda, že ještě nemám kabel, abyh mohl porovnat hodnoty na logu.Snad později.
VW Touran 1.9 TDi-2007-BLS-77kW
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Já sem jí ještě omyl v benzínu,ale já jí neměl úplně mrtvou jen nad 3000 ot. dávala asi jen 800 bo tak nějak,když dává hodně málo tak už nepomůže ani šestka vrtákoktan píše:Tak jsem sebral odvahu a jal jsem se vrtat.Se staženým zadkem jsem ji namontoval zpět a jel to projet. K mému úžasu motor zabíral plynule za plynem, bez problémů rozjezd na trojku 3500 ot. a motor stále táhl, na čtyřku to samé, zkusil jsem 200km/h a dál jsem se bál.Trochu mi vysločila spotřeba, ale opravdu jen nepatrně, auto nekouří, ale stejně si koupím novou a tuhle si nechám na památku.Škoda, že ještě nemám kabel, abyh mohl porovnat hodnoty na logu.Snad později.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel