log váha

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jurdik
Nováček
Odpovědi: 0

log váha

Příspěvek od jurdik »

Mohl my mi někdo fundovaný zhodnotit log se zaměřením na váhu vzduchu?Jedná se o Octavii2001, 66kW, motor ALH.Díky
jurdik
Nováček

Příspěvek od jurdik »

tady je

Obrázek
jurdik
Nováček

Příspěvek od jurdik »

Motor se chová v nižších otáčkách standardně, při vyšších otáčkách ztrácí na výkonu, chvíli zabírá, chvíli ne, ale rychlost se nezvyšuje.Motor nekouří, spotřeba 5l.Když jsem váhu odpojil, tak to bylo lepší, ale váha nedala víc než 555.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

pošli link na log,ale jestli koukám dobře a ty píšeš že váha nedává víc jak 555,tka je KO...navíc koukám že máš VNT15 turbo,tak bych s její výměnou moc neotálel jestli hodně jezdíš...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
jurdik
Nováček

Příspěvek od jurdik »

to:vaha myslíš, že bymohlo pomoci použít metodu 6mm vrtáku?
jurdik
Nováček

Příspěvek od jurdik »

jak tady dostanu link na log, poradí mi někdo?
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

řek bych že je tak špatná že už ani díra nepomůže ale zkusit se má všechno (noteeth) kdyžtak jí zase zaslepíš ;)
oktan
Přispěvovatel

Příspěvek od oktan »

Tak jsem sebral odvahu a jal jsem se vrtat.Se staženým zadkem jsem ji namontoval zpět a jel to projet. K mému úžasu motor zabíral plynule za plynem, bez problémů rozjezd na trojku 3500 ot. a motor stále táhl, na čtyřku to samé, zkusil jsem 200km/h a dál jsem se bál.Trochu mi vysločila spotřeba, ale opravdu jen nepatrně, auto nekouří, ale stejně si koupím novou a tuhle si nechám na památku.Škoda, že ještě nemám kabel, abyh mohl porovnat hodnoty na logu.Snad později.
VW Touran 1.9 TDi-2007-BLS-77kW
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

oktan píše:Tak jsem sebral odvahu a jal jsem se vrtat.Se staženým zadkem jsem ji namontoval zpět a jel to projet. K mému úžasu motor zabíral plynule za plynem, bez problémů rozjezd na trojku 3500 ot. a motor stále táhl, na čtyřku to samé, zkusil jsem 200km/h a dál jsem se bál.Trochu mi vysločila spotřeba, ale opravdu jen nepatrně, auto nekouří, ale stejně si koupím novou a tuhle si nechám na památku.Škoda, že ještě nemám kabel, abyh mohl porovnat hodnoty na logu.Snad později.
Já sem jí ještě omyl v benzínu,ale já jí neměl úplně mrtvou jen nad 3000 ot. dávala asi jen 800 bo tak nějak,když dává hodně málo tak už nepomůže ani šestka vrták
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
oktan
Přispěvovatel

Příspěvek od oktan »

Já jsem ji taky vystříkal, ale nepomohlo to.Nevyvrtaná dávala při požadavku ECU 850 max. 470 a přesto vyvrtání ještě pomohlo.A to výrazně.
VW Touran 1.9 TDi-2007-BLS-77kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“