Nutne prosim POMOC jsem zaseklý v norsku :-( + VIDEO NOVE

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MirekX
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od MirekX »

slovacek.milos píše:můj typ je zpěták ucpaný v deklu na nádrži ;)
taky sázím na tohle :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

honzas1 píše:s tou střelenou hadici od IC mam taky zkušenost... auto hrozně škube při akceleraci a nejede..
to bych ale slyšel hvízdání pokud stojím před autem a někdo tomu šlape ne..??nebo jediná možnost je projít to..?
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

ezop píše:jednou jsem zpravoval peugeota boxera a dělalo to přiblizně co popisuješ naštěsti to byl TD dělal jsem snad všechno petku u čerpadla rozvody prostě vše.Když jsem byl v koncich tak jsem čerpadlo zanesl borcovi na stolici.Na druhy den mi vola čerpadlo je dobre a chceš vědět co maš udělat aby to jelo?Řikam jo a on natankuj tam naftu (LOL) Pak jsem volal borcovi jestli předtim nebyl na benzince než mu to začlo blbnout a on že jo :) Taka blbost a ja měl pul motora rozebrane :) alejak pišeš netahlo to smrad tarokovalo to....
to znamená že týpek tam natankoval benzín?? :-)
já mám půl nádrže nafty a tankoval jsem tak před 400km takže tím to asi nebude.
každopádně opravdu si cením každé reakce..
díky
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

Ladas píše:což takhle propouštěcí EGR?
EGRa mám zaslepenýho záslepkama.. podtlak odpojenej..co tam může být špatně??
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

MirekX píše:
slovacek.milos píše:můj typ je zpěták ucpaný v deklu na nádrži ;)
taky sázím na tohle :)
to bych měl normálně profouknout pusou pokud je OK ne..?
pokud neprofouknu tak bude nejspíš chyba..?
Jeremimo
Přispěvovatel

Příspěvek od Jeremimo »

Nedavno som riesil tento problem bohuzial klaklo cerpadlo. Ale skontroluj rozvody ako prve ci to neskocili
Range Rover P38 2.5TDS manuál
Ketonk
Sběrač informací

Příspěvek od Ketonk »

Já měl asi to samé na Leonu 1.9tdi 66kw. Nejel neměl tah našel vytočit nad 2000 kouřil v otáčkách a zvláštně to smrdělo. Nikdo nevěděl co stím. Náhodně jsem odpojil vracečku a zní skoro nic tak jsem obvolal koho šlo a nakonec to bylo podávací čerpadlo v čerpadle. Dalo se jiný a vše supr.
Audi a4 quattro afn
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

Ketonk píše:Já měl asi to samé na Leonu 1.9tdi 66kw. Nejel neměl tah našel vytočit nad 2000 kouřil v otáčkách a zvláštně to smrdělo. Nikdo nevěděl co stím. Náhodně jsem odpojil vracečku a zní skoro nic tak jsem obvolal koho šlo a nakonec to bylo podávací čerpadlo v čerpadle. Dalo se jiný a vše supr.
to jde vyměnit samostatně nebo je to v kusu s čerpadlem?
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

chlapi díky za odpovědi.moc si toho cením..
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

Chlapi tak přidávám videjko.doufám že z toho něco naposlechnete.pro lepší poslech doporučuju sluchátka..
auto bylo nastartovaný nejdřív jakoby šlo do otáček a pak to okamžitě padalo a nešlo to přes 1200ot..
kouří to trochu modře ale opravdu lehce-(jde vidět) a smrdí to jako stará V3S tatrovky a podobný starý auta..
nakonci videa auto samovolně zdechne.kdo dobře poslouchá jde slyšet jak se motor jakoby ztěžka sbírá po kucknutí a tak nějak se převaluje..
kdyby měl někdo tip a měl dotaz tak rád zodpovím.
z petky jsem tomu napít nedal,vody je dost,oleje taky,nafta tam teče(pravděpodobně) a když vytáhnu zpětnej ventil z palíváku a nahlídnu dovnitř nevidím hladinu nafty ale to tak mám myslím permanentně.jistej si tím nejsem..

http://www.youtube.com/watch?v=Ifiz-a6WB-0
xkain
Přispěvovatel

Příspěvek od xkain »

možná blbost, ale zkusi jsi odpojit váhu vzduchu, jestli se to nějak změní?
xkain
Přispěvovatel

Příspěvek od xkain »

koukal jsi na rozvody?
sparco gti
Přispěvovatel

Příspěvek od sparco gti »

Presne toto som riesil minuly tyzden na jednej audine tdi 96kw auto neslo pres 1200ot a po odpojeni egr auto ide na 100% nemas egr sekly v otvorenej polohe?vtedy by sa motor dusil spalinami :?
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

uz skor pisal ze EGR ma zaslepene.
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

mmozga píše:Chlapi tak přidávám videjko.doufám že z toho něco naposlechnete.pro lepší poslech doporučuju sluchátka..
auto bylo nastartovaný nejdřív jakoby šlo do otáček a pak to okamžitě padalo a nešlo to přes 1200ot..
kouří to trochu modře ale opravdu lehce-(jde vidět) a smrdí to jako stará V3S tatrovky a podobný starý auta..
nakonci videa auto samovolně zdechne.kdo dobře poslouchá jde slyšet jak se motor jakoby ztěžka sbírá po kucknutí a tak nějak se převaluje..
kdyby měl někdo tip a měl dotaz tak rád zodpovím.
z petky jsem tomu napít nedal,vody je dost,oleje taky,nafta tam teče(pravděpodobně) a když vytáhnu zpětnej ventil z palíváku a nahlídnu dovnitř nevidím hladinu nafty ale to tak mám myslím permanentně.jistej si tím nejsem..

http://www.youtube.com/watch?v=Ifiz-a6WB-0

Nečetl jsem to téma uplně cely,ale nezkoušel jsi sundat hadici před EGR? takle podobně se mi chovala octávka když se jií zadřelo turbo a bylo málo vzduchu ....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“