taky sázím na tohleslovacek.milos píše:můj typ je zpěták ucpaný v deklu na nádrži

Moderátoři: šulda, Moderátoři
taky sázím na tohleslovacek.milos píše:můj typ je zpěták ucpaný v deklu na nádrži
to bych ale slyšel hvízdání pokud stojím před autem a někdo tomu šlape ne..??nebo jediná možnost je projít to..?honzas1 píše:s tou střelenou hadici od IC mam taky zkušenost... auto hrozně škube při akceleraci a nejede..
to znamená že týpek tam natankoval benzín??ezop píše:jednou jsem zpravoval peugeota boxera a dělalo to přiblizně co popisuješ naštěsti to byl TD dělal jsem snad všechno petku u čerpadla rozvody prostě vše.Když jsem byl v koncich tak jsem čerpadlo zanesl borcovi na stolici.Na druhy den mi vola čerpadlo je dobre a chceš vědět co maš udělat aby to jelo?Řikam jo a on natankuj tam naftuPak jsem volal borcovi jestli předtim nebyl na benzince než mu to začlo blbnout a on že jo
Taka blbost a ja měl pul motora rozebrane
alejak pišeš netahlo to smrad tarokovalo to....
to jde vyměnit samostatně nebo je to v kusu s čerpadlem?Ketonk píše:Já měl asi to samé na Leonu 1.9tdi 66kw. Nejel neměl tah našel vytočit nad 2000 kouřil v otáčkách a zvláštně to smrdělo. Nikdo nevěděl co stím. Náhodně jsem odpojil vracečku a zní skoro nic tak jsem obvolal koho šlo a nakonec to bylo podávací čerpadlo v čerpadle. Dalo se jiný a vše supr.
mmozga píše:Chlapi tak přidávám videjko.doufám že z toho něco naposlechnete.pro lepší poslech doporučuju sluchátka..
auto bylo nastartovaný nejdřív jakoby šlo do otáček a pak to okamžitě padalo a nešlo to přes 1200ot..
kouří to trochu modře ale opravdu lehce-(jde vidět) a smrdí to jako stará V3S tatrovky a podobný starý auta..
nakonci videa auto samovolně zdechne.kdo dobře poslouchá jde slyšet jak se motor jakoby ztěžka sbírá po kucknutí a tak nějak se převaluje..
kdyby měl někdo tip a měl dotaz tak rád zodpovím.
z petky jsem tomu napít nedal,vody je dost,oleje taky,nafta tam teče(pravděpodobně) a když vytáhnu zpětnej ventil z palíváku a nahlídnu dovnitř nevidím hladinu nafty ale to tak mám myslím permanentně.jistej si tím nejsem..
http://www.youtube.com/watch?v=Ifiz-a6WB-0