mostik napajania zhavicov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mostik napajania zhavicov
cus..nemate to niekto nejak inak poriesene ako origo?mam ten mostik dost dolamany a origo stoji plno..proste nejake ine riesenie..vdaka... 

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
tie pipky niesu o nic lepsie. Totiz soudruzi inziniri z NDR vymysleli kokotinu. Bez ohladu nato ci to praska alebo nie tie kontakty v pipkach sa tak vyholtaju ze nemaju vobe vodivy kontokte s zhavicom. A clovek sa cuduje ze aj mu tam stava ide aj zhavice ma dobre a nedaj boze nastartovat. Preto tie kontakty malickym plochym srubovakom vzdy trochu preperujem aby sa to jaks taks dotykalo. Prechodovy odpor je svina a soudruzi inziniri z NDR aj Musoliniovci to asi nevedia, ked dodnes vyrabaju taku hlupost. Najlepsie je narezat zavity, zalisovat prip. zapajkovat ocka a bude to fungovat 100% na vecne veky.
ma napadlo ze narezem zavit na zhavky a dam ocka na kable a hotovo..uz si rezal zavit na zhavky?ide to?origo nechcem..stoji to kopec a celkovo sa mi to nepaci..tak ako si pisal...je to hlupo vymyslene..TDI tech píše:tie pipky niesu o nic lepsie. Totiz soudruzi inziniri z NDR vymysleli kokotinu. Bez ohladu nato ci to praska alebo nie tie kontakty v pipkach sa tak vyholtaju ze nemaju vobe vodivy kontokte s zhavicom. A clovek sa cuduje ze aj mu tam stava ide aj zhavice ma dobre a nedaj boze nastartovat. Preto tie kontakty malickym plochym srubovakom vzdy trochu preperujem aby sa to jaks taks dotykalo. Prechodovy odpor je svina a soudruzi inziniri z NDR aj Musoliniovci to asi nevedia, ked dodnes vyrabaju taku hlupost. Najlepsie je narezat zavity, zalisovat prip. zapajkovat ocka a bude to fungovat 100% na vecne veky.

nejak to musim vymysliet..TDI tech píše:Hej na GIII

toto sa mi paci..
http://www.airriders.ca/phpBB2/viewtopic.php?p=134891