brankar30 píše:
tak teba mi boh zoslal..co si sa neozval skor?presne takto to chcem riesit..je to parada..akurat dam kabel inej farby...ale super riesenie...
TDI tech píše:Zavit sa na nich reze dost problematicky kedze sa zvikne pretocit
uz si to robil?
Ja mám 8 ročnú OKTU a 2 žhaviče 2 od výroby a dva som menil. čo to meníte každý mesiac, že je to také voľné? A čo záruka? Asi prd ak tam narežeš závit. Síce aj tak ju asi nikto neuzná.
Dělal jsem to protože ta lišta se rozpraskala na hadry .. A zavity se do toho řežou jak do másla:-). Jen při utahovaní matky to držet jeste za to očko(drát) pořádně..
[quote="mirauh"]Dělal jsem to protože ta lišta se rozpraskala na hadry .. A zavity se do toho řežou jak do másla:-). Jen při utahovaní matky to držet jeste za to očko(drát) pořádně..[/quote
som rozhodnuty ze to tak urobim..v blizkej buducnosti..
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
mirauh píše:Dělal jsem to protože ta lišta se rozpraskala na hadry .. A zavity se do toho řežou jak do másla:-). Jen při utahovaní matky to držet jeste za to očko(drát) pořádně..
ono lista aj moze byt cela..ale to ze mas na zhavici kontakt to neruci..tie kovove dutinky v pipke nie su natesno..
no jo vrakovníci se štípačkama...
já jsem to na galaxíka (bylo to rozpadlé) sehnal s celým svazkem, pěkně sem si to vypletl a přepletl do auta. ale je to drbačka
Vici píše:no jo vrakovníci se štípačkama...
já jsem to na galaxíka (bylo to rozpadlé) sehnal s celým svazkem, pěkně sem si to vypletl a přepletl do auta. ale je to drbačka
dakujem pani..ale ja uz origo nechcem...problem sa tym nevyriesi...