spotřeba TDI 85kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
spotřeba TDI 85kw
Zda se mně že moje Audi ma větší spotřebu než dřív ,Vag ale nenalez žádnou závadu ,
Měl jsem na dlouhou trasu 1000km průměrná rychlost 100 a průměrná spotřeba 5,9lt/100km ale dívej sem měl aj menší spotřebu přijde mně že musím to teď dost šetřit .
Kolik mate vy spotřebu na 1,9TDI 85kw kod motoru BRB ?
Měl jsem na dlouhou trasu 1000km průměrná rychlost 100 a průměrná spotřeba 5,9lt/100km ale dívej sem měl aj menší spotřebu přijde mně že musím to teď dost šetřit .
Kolik mate vy spotřebu na 1,9TDI 85kw kod motoru BRB ?
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
spotřeba TDI 85kw PD
Ja jel 90% dálnice a 10% okrsky ale dříve jsem takovou rychlosti jel aj za něco málo menší spotřebu .
Ale pokud aj vy mate takové přibližně spotřeby tak je to pak v pohodě .
Na Vagu už mně jeden vstřik ukazoval menší hodnoty -0,98 ale při je to pořad v toleranci jde z tím něco udělat aby to bylo jak má ?

Ale pokud aj vy mate takové přibližně spotřeby tak je to pak v pohodě .
Na Vagu už mně jeden vstřik ukazoval menší hodnoty -0,98 ale při je to pořad v toleranci jde z tím něco udělat aby to bylo jak má ?

Dokud to funguje, tak do toho nevrtej. Není to nic hroznýho.
Mě taky tenkrát manželka tvrdila, že jí auto začalo žrát. Tak jsem si ho jednou vzal do práce a byl klid
Pravda je, že to mám 40km prakticky po rovině, proto i se svým ARL jezdím kolem pěti litrů...

Mě taky tenkrát manželka tvrdila, že jí auto začalo žrát. Tak jsem si ho jednou vzal do práce a byl klid

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
spotřeba TDI 85kw PD
Super spotřeba , mně teď po startu naběhne aktuální spotřeba 40,8 atd. a pak klesá to asi aj skresluje spotřebu nevím proč je tomu tak že mně teď odečítá palubní PC od 40.
Taky mám do práce 13km po rovince a žádné křižovatky a jezdím za 5,7-5,8 ale jezdil jsem za nižší spotřebu .
Taky mám do práce 13km po rovince a žádné křižovatky a jezdím za 5,7-5,8 ale jezdil jsem za nižší spotřebu .
To je normlani, ze spotreba leti dolu z nejakeho velkeho cisla. Kdyz nastartujes, tak se zacina pocitat. Start ti neco sezere + chvili stojis na miste. Spotreba leti nahoru a kdyz chvili pockas uvidis tam treba 99l/100km
. Jakmile se ale rozjedes tak prumerna spotreba leti prudce dolu. Ja kdyz nastartuju a hned jedu (O1) tak mi leti spotreba z cca 20l/100km jizda cca 500m skopecka tak dole pod kopeckem mam prumer 2l/100km. Dostanes se na rovinu a samozrejmne ze to zase pujde nahoru...

spotřeba TDI 85kw PD
Auto mám asi 2,5roka ale do teď nikdy nešla tak nahoru aktuální spotřeba (ne průměrná ) až ke 40,8 až teď poslední dobu dříve max . do 15 .
Tak proto jsi myslím jestli není něco v pořádku jak do teď to tak nebylo .
Tak proto jsi myslím jestli není něco v pořádku jak do teď to tak nebylo .
spotřeba
Tak jsme zjistili na diagnostice že je pořad otevření EGR ventil tak jsem ho vyčistil ale pořad se zasekával tak jsem dal nový EGR spotřeba klesla a aj o něco lepší je výkon .
Jen jeden problém přetrvává vždy při rozjíždění ukáže palubní PC vysoké hodnoty pořad aj kolem 40 aj při zahřátém motoru jak se rozjíždím z křižovatky a žádné prudké sešlápnutí plynu.
Nebo mně se opravdu nezdá že mně to dřivé dělalo .
Nemuže to byt aj tím že po odpojení baterie potřebují udělat nějaké zakladné nastavení (škrticí klapky) ???
Děkuji za rady .
Jen jeden problém přetrvává vždy při rozjíždění ukáže palubní PC vysoké hodnoty pořad aj kolem 40 aj při zahřátém motoru jak se rozjíždím z křižovatky a žádné prudké sešlápnutí plynu.
Nebo mně se opravdu nezdá že mně to dřivé dělalo .
Nemuže to byt aj tím že po odpojení baterie potřebují udělat nějaké zakladné nastavení (škrticí klapky) ???
Děkuji za rady .
Mam GIV 85Kw AJM a po dalnici na 6kvalt jedu v plne naloženém aute za 5,2 a kombinovanú spotrebu mám tych 6,4.
To že tu nekdo napíše že jezdí s PD za 4,2 je pekná blbost ten palubný ukazuje nekedy pekné hovadiny najlepšie je prepočítať nádrž a ujeté kilometry. Mne napríklad ukazuje o 1litr viac než je real
To že tu nekdo napíše že jezdí s PD za 4,2 je pekná blbost ten palubný ukazuje nekedy pekné hovadiny najlepšie je prepočítať nádrž a ujeté kilometry. Mne napríklad ukazuje o 1litr viac než je real
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Co Audi ukazuje, sedí i podle tankování. Navíc stačí číst příspěvky nahoře a nevytrhávat z kontextu.
pro zajímavost - včera večer jsem tankoval svoje auto (v podpisu). opět do plný. 50,7 litru, najeto 1009km, což vychází 5,02L/100km. párkrát s vozejkem, pátek po dálnici na otočku Česká Lípa-Praha.
a to má na váze 1560kg bez řidiče!
PC mi ukazuje dlouhodobou 7,6L a nikdo s ním nehne...

pro zajímavost - včera večer jsem tankoval svoje auto (v podpisu). opět do plný. 50,7 litru, najeto 1009km, což vychází 5,02L/100km. párkrát s vozejkem, pátek po dálnici na otočku Česká Lípa-Praha.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
no vidíš 5,02 neni 4,2l. kdo mi tvrdí že jezdí s PD pod 5litru mu neverímnogis píše:Co Audi ukazuje, sedí i podle tankování. Navíc stačí číst příspěvky nahoře a nevytrhávat z kontextu.![]()
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
spotřeba
Chlapi chtěl jsem hlavně slyšet Váš nazor že po startu a rozjiždeni jestli je normalni že mně ukazuje PC 40,8 a pak to klesa dole .
Ale dřive se mně zdá že jsem neviděl na budikách tak výskoé hodnoty .
A jestli po odpojení baterky není zapotřeby nějaké nastavení a po vyměné EGR jestli taky není zapotřeby nějak nastavit .
Děkuji za rady a Váše nazory .
Ale dřive se mně zdá že jsem neviděl na budikách tak výskoé hodnoty .
A jestli po odpojení baterky není zapotřeby nějaké nastavení a po vyměné EGR jestli taky není zapotřeby nějak nastavit .
Děkuji za rady a Váše nazory .