Klouže spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klouže spojka
Ahoj asi přibližně před cca. 4roky jsem měnil na svém autě spojku kůli zvýšení výkonu, dával jsem tam z fabie ATD byla mi doporučena a ona už začla klouzat!!! Může být na ni najeto max. 60tis a chovám se k ní pěkně : D Chci se zeptat jestli tam má cenu dávat tu samou popřípadě jakýho výrobce jestli se mezi sebou kvalitně dost liší. Nebo tam mám dát něco jiného? Díky
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
Re: Klouže spojka
Toto riešim práve tudavej píše:Ahoj asi přibližně před cca. 4roky jsem měnil na svém autě spojku kůli zvýšení výkonu, dával jsem tam z fabie ATD byla mi doporučena a ona už začla klouzat!!! Může být na ni najeto max. 60tis a chovám se k ní pěkně : D Chci se zeptat jestli tam má cenu dávat tu samou popřípadě jakýho výrobce jestli se mezi sebou kvalitně dost liší. Nebo tam mám dát něco jiného? Díky

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=110125
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Re: Klouže spojka
hmm, tak to vypadá že nejlevnější bude tam dát zpátky novou spojku z ATD a mám zase na 4 roky pokojvilozx6 píše:Toto riešim práve tudavej píše:Ahoj asi přibližně před cca. 4roky jsem měnil na svém autě spojku kůli zvýšení výkonu, dával jsem tam z fabie ATD byla mi doporučena a ona už začla klouzat!!! Může být na ni najeto max. 60tis a chovám se k ní pěkně : D Chci se zeptat jestli tam má cenu dávat tu samou popřípadě jakýho výrobce jestli se mezi sebou kvalitně dost liší. Nebo tam mám dát něco jiného? Díky![]()
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=110125

VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
no mel jsem od Paja 19 cely novy set ATD + lamelu preoblozenou organikou HDS 57 ( taky od neho) a tech mejch 178/440 uplne v pohode prenesla, neklouzla ani omylem, ted kdyz jsme ji po 30 tis rozdelali, tak jeste ani nebyla poradne sedla, brala sotva z poloviny
, takze jak ti radi Marena - zkus nechat preoblozit lamelu

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
- marena tdi
- Aktivista
Musim ti dat za pravdu ze v dnesni nabidce uz jsou zamenne dily.tak ze je jedno jestli vezmes ATD nebo VR6 .jurino píše:pritlačák VR6 je vraj to isté čo ATD SACHS - či?marena tdi píše:preoblozit lamelu lepsim materialem.
dat lepsi pritlacak . osvedceny je s verze VR6.
prekontroluj dosedaci plochy na setrvacniku.
myslim si ze vyrobce setri a proto zrusil vyrobu slabsich pritlacaku. co se mi tu objevily starsi sety ATD tak cisla s dnesnimi vubec nesedi a vyhazuje nahradu na ty nove.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Tak dneska jsem vyndal převodovku a zjistil jsem že lamela má tlouštku 8.5mm, nevíte kolik má nová lamela na ATD? Ještě není úplně sjetá na nýty a už klouže
Ale koukal jsem na přítlačák a když si ho položim na stůl abych viděl na vypínací ¨vidličky¨ a měřím je od stolu jestli jsou všechny stějně vylezlé tak na jedné straně mám 43mm a naproti 40.5mm tak že je rozdíl 2.5mm, když ho vlastně obrátím a položím ho na ty vypínací ¨vydličky¨ tak leží přítlačák na křivo je tohle normální nebo je přítlačák v háji? Měl jsem taky v minulosti problém s rozjížděním že mi auto škubalo nejvíc to dělalo studený to bylo úplně nejvíc znat.

No tak máš v pici pružinu na přítlačaku a proto ti to klouzalo
Děj lamelu s organikou a nový přitlačak
Děj lamelu s organikou a nový přitlačak
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.