Cukání a start BMW E36 325 TDS 1994

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bmwrepair
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bmwrepair »

No jak je to s tim rozprachem trysek je na delsi polemiku, v kazdem pripade co se zhavicek tyce, je potreba je vymenit vsechny. Vymenis jen ty spatny a za mesic muzes pokracovat, nove a jete maji o malinko jiny prutok proudu a odpali se.
k5ynd1
Přispěvovatel

Příspěvek od k5ynd1 »

menim jen ty , ktere jsou potreba (vzdy tak jedna nebo dve) a to tak 1x a rok. vetsinou to zkousim na podzim, pred zimou. abych mel "jistotu" nastartovani. pres leto je to docela zbytecne. a nemel jsem nikdy problem, ze by mi skrz novou zhavicku odesla jina.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

BMWrepair- stačí namontovat novou trysku a vyzkoušet- je to jednolitý paprsek doprovázený krásným zvukem...Stará tryska, pro mnohé, ještě dobrá je koště, které vyrazí velmi tiše, až bezhlučně a ochčije vše,co je v okolí.. :)
nepropadat panice...
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Neresim rozprach trysky, spis ty zhavice. Pokud to delas sam na svym aute, men si je po jedne. Az to budes delat zakaznovi, budes za pitomce ho tam mit dvakrat do roka s jednou zhavickou.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

K tomu musí být 2, ten který mu všechny chce vyměnit a ten, který to zaplatí..Když zákazník řekne, vyměň mi jednu, tak mu jí vyměním , ale upozorním ho, že to chce všechny se stejným odporem od jednoho výrobce se stejnou dobou žhavení..A taky mu vysvětlím, proč mu odchází..Ty možná trysky neřešíš, ale měl bys. Nevím, v čem je problém..Mám měnit něco, co zákazník nechce? Je tam vztah dvou lidí , jeden odvádí práci, druhý platí..A ten kdo platí je důležitější... :)
nepropadat panice...
Hotty E36
Nováček

Příspěvek od Hotty E36 »

Samozřejmě vyměnuji všech 6 žhaviček ;-) Koupil jsem je od značky DENSO (noteeth) - zkušenosti? :-)
Hotty E36
Nováček

Příspěvek od Hotty E36 »

Jinak jak se auto chovalo předešlé zimy nevím ( třeba ty k.o vstřiky oddělávají ty žhavičky) mám auto od letošního dubna ;)
Odpovědět

Zpět na „BMW“