vic nez smutneJayson píše:300tis Kč ročně za každýho zavřenýho cikána platíme z našich daní..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Souhlasím - svatá pravda, neuvedl jsem, že takové vězení by bylo pro nenapravitelné kriminálníky, vrahy a jiné nenapravitelné hovada, třeba Kalouska.jericho-3 píše:Jenže do basy se může dostat každý. To není výsada jen pitomců. Dostaneš smyk a než se probereš, zavírají za Tebou katr.Nebo Tě podvede společník, budou v tom nějaké prachy a jsi tam i když budeš nevinný.
Jericho někdy to tu píšeš za mě.jericho-3 píše:Tak ještě vysvětli, proč je zrovna Kalousek hovado.Kolikrát mi připadá, že lidé pro své oči nevidí. Můžeš mi říci, PROČ Kalousek drží kasu a nerozhazuje jako jiní, kteří jsou slavnější a oblíbenější , protože rozdávají i z cizího?Je chyba, že chce zastavit trend zadlužování, který mají Češi tak rádi?. Mnoha rodinám by prospělo, aby měly jednoho Kalouska v rodině..Nebylo by tolik exekucí..Proč nedělá věci, za které mu národ bude tleskat, nenahrabe si prachy a pak nezmizí v nenávratnu.? Kolikrát sám bych kdysi potřeboval,aby se mnou v baru seděl Kalousek a dal mi přes držku, když jsem prachy za několikadenní práci propil za večer...