Tragedie v kriminálu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

cin
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od cin »

Jayson píše:300tis Kč ročně za každýho zavřenýho cikána platíme z našich daní..
vic nez smutne :( :( :( :blbe:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

A keby ich strielali? Naboj zas az taky drahy nieje a ciganov je dost :roll:
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Dokud nebude úroveň věznic jako v Thajsku tak se tam budou cítit muklové jako v hotelu. Až budou žrát hrstku rýže denně, srát na zem a doufat, že přežijí den, možná se zamyslí nad svými činy, vinou a trestem.

Obrázek
300 tisíc na hlavu by se dalo zredukovat...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jenže do basy se může dostat každý. To není výsada jen pitomců. Dostaneš smyk a než se probereš, zavírají za Tebou katr.Nebo Tě podvede společník, budou v tom nějaké prachy a jsi tam i když budeš nevinný.
Mě pobavil Smetana, že by už tam nikdy nechtěl, to je mi novina..A že tam zavírají postele..a co si myslel, že mu v díře nechají nezamčenou postel, aby si tam celý den pospával a honil ocas? Naivita některých lidí mě rozesmává. Mě osobně stačilo, když v Plzni u Šablatůry ve vojenském vězení /postaveném asi za RU/ jsem byl v místnosti 3krát4 delší kroky, se zamčenou postelí ve zdi, kterou odemykali těsně před spaním , v rohu byla malá rohová židlička, jinak holé zdi. V noci se tam netopilo /byla zrovna zima/, postel byla fošna natřená zelenou hnusnou barvou, která studila jako blázen a já měl jen jednu děravou potrhanou deku a museli jsme mít pyžamo..Zima ukrutná, tak jsem si deku svázal jako spacák drátem , ale ty kurvy na to přišli..Anginu jsem měl jako kráva, doktor nedostupný..A můj prohřešek byl jen v tom, že jsem byl mladý a zdravý a musel narukovat..Od té doby vím, že nikdy..A to jsem v base byl jen chvíli..
nepropadat panice...
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

jericho-3 píše:Jenže do basy se může dostat každý. To není výsada jen pitomců. Dostaneš smyk a než se probereš, zavírají za Tebou katr.Nebo Tě podvede společník, budou v tom nějaké prachy a jsi tam i když budeš nevinný.
Souhlasím - svatá pravda, neuvedl jsem, že takové vězení by bylo pro nenapravitelné kriminálníky, vrahy a jiné nenapravitelné hovada, třeba Kalouska.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak ještě vysvětli, proč je zrovna Kalousek hovado.Kolikrát mi připadá, že lidé pro své oči nevidí. Můžeš mi říci, PROČ Kalousek drží kasu a nerozhazuje jako jiní, kteří jsou slavnější a oblíbenější , protože rozdávají i z cizího?Je chyba, že chce zastavit trend zadlužování, který mají Češi tak rádi?. Mnoha rodinám by prospělo, aby měly jednoho Kalouska v rodině..Nebylo by tolik exekucí..Proč nedělá věci, za které mu národ bude tleskat, nenahrabe si prachy a pak nezmizí v nenávratnu.? Kolikrát sám bych kdysi potřeboval,aby se mnou v baru seděl Kalousek a dal mi přes držku, když jsem prachy za několikadenní práci propil za večer... :)
nepropadat panice...
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

jericho-3 píše:Tak ještě vysvětli, proč je zrovna Kalousek hovado.Kolikrát mi připadá, že lidé pro své oči nevidí. Můžeš mi říci, PROČ Kalousek drží kasu a nerozhazuje jako jiní, kteří jsou slavnější a oblíbenější , protože rozdávají i z cizího?Je chyba, že chce zastavit trend zadlužování, který mají Češi tak rádi?. Mnoha rodinám by prospělo, aby měly jednoho Kalouska v rodině..Nebylo by tolik exekucí..Proč nedělá věci, za které mu národ bude tleskat, nenahrabe si prachy a pak nezmizí v nenávratnu.? Kolikrát sám bych kdysi potřeboval,aby se mnou v baru seděl Kalousek a dal mi přes držku, když jsem prachy za několikadenní práci propil za večer... :)
Jericho někdy to tu píšeš za mě. :)
Já to napíšu trochu jinak. Ovce která je neschopná přemýšlet sama za sebe, potřebuje někoho jako je Kalousek, aby měla na koho nadávat když chcípá hlady díky své vlastní neschopnosti.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jsem rád, že nejsem v tohle názoru sám. Už mi někdy připadá nejen v mém okolí, že ztrácíme soudnost...
nepropadat panice...
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

jericho-3 píše:Jsem rád, že nejsem v tohle názoru sám. Už mi někdy připadá nejen v mém okolí, že ztrácíme soudnost...
Ivo Toman někde prohlásil " když někdo říká, že "ONI" můžou za to, že je v prdeli, nic mu neříkejte a běžte od něho pryč, nemá cenu mu nic vysvětlovat".
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“