Berlingo HDi starter ? Nevyřešeno...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dal bych....kdybych tu původní spínačku nedokurvil
prodává se na to opravná sada jakože ( ten oříšek + kabeláž ), jenže jak jsem rozebral po dlouhém boji ten hliníkový vehement abych se na to dostal, vyskákaly z toho pérka, vysypaly se kuličky a dohromady to nedá ani svatej petr...
navíc ta opravná sada je jiná...je to jen do roku 2002
prodává se na to opravná sada jakože ( ten oříšek + kabeláž ), jenže jak jsem rozebral po dlouhém boji ten hliníkový vehement abych se na to dostal, vyskákaly z toho pérka, vysypaly se kuličky a dohromady to nedá ani svatej petr...
Jestli ti "cvaká "startér po otočení spínačkou,tak to spínačkou nebude. Problém budeš mít ve startéru, v přívodu silového+,nebo kostraroman1648 píše:dal bych....kdybych tu původní spínačku nedokurvil
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
Ano, já takhle laboruji již dlouho, ale mě to netočí, jen když je motor teplý..Při hraní rádia a startování jsem slyšel rušení, tak jsem taky házel vinu na kotvu, tak se sjela , nová pouzdra a nic.Teď ještě udělám svoje kabely, a potom statér zahodím...Baterie je rok stará, je nabouchaná, ale mne to spíná dobře, ale netočí....Že mne bude tohle tak trápit, jsem netušil.. 

nepropadat panice...