... a co si budeme povídat, FUN je již zavedená firma
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mno hlavne si sjednej nejakeho odbornika, aby ti ji poradne zkalibroval, jinak bude cela investice nanic, protoze s tvym pristupem k ladeni se tu pak objevi fotka, jak jsi dostal 300koni z FRS jen chipemdrapek píše:No nic, koupí se na jaro/léto brzda a bude po problemech vasich a budou dukazy hnedka .......
A Ty vis kolik to je? Pokud ano, tak si spocitej kolik chipu by asi tak musel udelat (a kolik z toho realne muze mit), aby si ji mohl poridit. At je to jak chce, stale je krize a lidi netusi co bude, takze skudlej. Takze bych to tak lehce nevidel ... nicmene drzim Funovi palce.Slavkov píše:Ona ta LPS 3000 zase taková darda není... zejména porovnám-li investici a návratnost v jiných oborech podnikání
... a co si budeme povídat, FUN je již zavedená firma
Ubohe pane Red snail alias Intercoolery alias Kamil Franek. Koukam, ze te jiz nekolikrat vykopli z tohoto fora. A divim se lidem, ze ti ty tve blaboly zerou....DostalJsemBanJebatNaTo píše:ani ne když vezmeš na vědomí, že polovina z toho jsou kecy sračky bláboly a pomluvy
Jedoduché, ověřte informaci u jiného mechanikaGabrielaa píše:Dobrý den,
mám opel Zafira 2,2 TDi r.v.2002 a před týdnem jsem nenastartovala, museli mě odtáhnout. Mechanik tvrdí, že se jedná o poškození čerpadla a řídící jednotky čerpadla. Cena repase čerpadla je podle něj 45000kč. Poraďte jak postupovat? Kde sehnat nějakého diagnostika a dá se toto ověřit? Děkuji Gabriela [/b]
mate SZ zpravuGabrielaa píše:Dobrý den,
mám opel Zafira 2,2 TDi r.v.2002 a před týdnem jsem nenastartovala, museli mě odtáhnout. Mechanik tvrdí, že se jedná o poškození čerpadla a řídící jednotky čerpadla. Cena repase čerpadla je podle něj 45000kč. Poraďte jak postupovat? Kde sehnat nějakého diagnostika a dá se toto ověřit? Děkuji Gabriela [/b]
Já to četl na jeden zápřah a eště teď mne bolí bránice...xanubysx píše:No to si člověk počteAť si udělá každý obrázek ... škoda mluvit
švagra toto stálo 42000kč osobně máme velmi dobrou skušenost zde :Gabrielaa píše:Dobrý den,