mykee007 píše:Ja tomu ted taky trochu nerozumim nez jsem to rozebral tak jsem to jeste poustel pres diag. a topeni hucelo uz na plno a pak vyplo z duvodu toho hlidace plamene. Aby nebyla ta dratenka uz neaka spatna no ucidim zitra, rano prijde kolik tak to hned zkusim. Akorat by me zajimalo kolik ma ta zdrava zhavka.
ted sem řešil přesně to stejný....ta žhavka má mít 0,3 - 0,4 při teplotě 25C...při 10c sem naměřil 0,6....taky sem si myslel že to bude žhavkou...naštěstí sem měl druhý stejný funkční topení a ejhle žhavka taky 0,6....tak sem ju prohodil do toho nefunkčního a pořád to píše hlídač plamene a po zhruba dvou minutách se vypne...takže to vypadá že jednotka ko...někde sem četl že tahle hláška signalizuje že jednotka ko...
mykee007 píše:O jednotce mi ani nemluv zitra zkusim tu novou zhavku a budu videt. Az prijedu domu dam sem foto mojeho spalovaku. Dratenka nevypada zas tak nejhur. Ale podle diag to melo 718 startu a 280h je to hodne ??
Ani ne..já mám něco kolem 460h a hodně přes 2 000 startu..
Co sem tady tak postřehl tak když je to tahle chyba a nepomuže žhavička je to jednotka.
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
Kurde kluci nestrašte.Tak jsem sehnal topení které údajně nefunguje,no čekám na čerpadlo které u něj nebylo tak doufám že nějaké takové scénáře jak máte tady nehrozí.
Já za to nedal moc.Bez čerpadla a hodin ale za to s telestartT60 jsem dal 3000kč.Takže pokud to bude chtít nějakou investici tak se ještě vyplatí něco přisypat.
jasne myslel jsem to ze srandy ja sen jen modlim aby to byla ta zhavka. Pac jednotku bych asi nerozdejchal. Kazdopadne preji hodne zdaru pri ozivovani.
Dneska sem řešil taky jedno webasto a na diagnostice to ukazovalo jen poloviční běh čerpadla paliva a teplota vody nevyleze přes 45! Kde hledat závadu? Díky
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
mykee007 píše:Ja tomu ted taky trochu nerozumim nez jsem to rozebral tak jsem to jeste poustel pres diag. a topeni hucelo uz na plno a pak vyplo z duvodu toho hlidace plamene. Aby nebyla ta dratenka uz neaka spatna no ucidim zitra, rano prijde kolik tak to hned zkusim. Akorat by me zajimalo kolik ma ta zdrava zhavka.
ted sem řešil přesně to stejný....ta žhavka má mít 0,3 - 0,4 při teplotě 25C...při 10c sem naměřil 0,6....taky sem si myslel že to bude žhavkou...naštěstí sem měl druhý stejný funkční topení a ejhle žhavka taky 0,6....tak sem ju prohodil do toho nefunkčního a pořád to píše hlídač plamene a po zhruba dvou minutách se vypne...takže to vypadá že jednotka ko...někde sem četl že tahle hláška signalizuje že jednotka ko...
live69 píše:Dneska sem řešil taky jedno webasto a na diagnostice to ukazovalo jen poloviční běh čerpadla paliva a teplota vody nevyleze přes 45! Kde hledat závadu? Díky
hale bylo to moje první diagnostikované webasto a ani sem tam nenašel doba běhu a počet stratu takže snad příště ................
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.