problem s Mazdou 323F BA r.v.97 pomozte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem s Mazdou 323F BA r.v.97 pomozte
Cavte, nevie mi niekto pomoct?
Mam problem s mazdou323f ked sa motor nahreje tak zacne ist nepravidelne.Na volnobeh kolisu otacky a nad 3000 zacne vynechavat. Na original sviecky NGK nenatoci. Dal som tam sviecky s favorita tak ide ale je dokial sa nezorheje, potom vynechava.
Nestretol sa niekto s takymto problemom prosim Vas.
Za pomoc dakujem.
cus
Mam problem s mazdou323f ked sa motor nahreje tak zacne ist nepravidelne.Na volnobeh kolisu otacky a nad 3000 zacne vynechavat. Na original sviecky NGK nenatoci. Dal som tam sviecky s favorita tak ide ale je dokial sa nezorheje, potom vynechava.
Za pomoc dakujem.
cus
zapomnels napsat, jakej v tom mas motor, predpokladam Z5, tech bylo nejvic. NGK svicky nejsou pro tenhle motor nejlepsi, vyrobce je sice udava jako orig., ale ver, ze s Championama to pojede lip. Ozn. RC10YCC4.Navic jsou skoro o polovinu levnejsi.
A jako druhou vec zkus vycistit rozdelovac, to pomaha asi nejvic.
A jako druhou vec zkus vycistit rozdelovac, to pomaha asi nejvic.
Dik peete popisem cely problem
Motor je Z5 1.5 pri 180 000km som vymenil rozvody, olej, filtre, nove sviecky.
Zacalo to robit 2000km po vymene rozvodov. Motor zrazu nesiel natocit, zacalo zalievat sviecky kazdy mi hovoril ze su to rozvody lenze rozvody su ok. vymenil som sviecky tak ako som to napisal v predchadzajucej sprave NGK aj Denso tak na tie mi motor nenatoci. Potom som vymenil vyko rozdelovaca a vycistil rozdelovac, stale nic. vymenil som za sviecky s favorita tak uz to ide ale po prejdeni niekolko kilakov to zacne tiez zalievat. neviem teraz ci mam zhanat novy rozdelovac alebo co?
este mi jeden opravar hovoril nieco i cidle teploty ale druhy ze cidlo to nemoze robit tak teraz neviem.
vopred dik za kazdu pomoc
cus
Motor je Z5 1.5 pri 180 000km som vymenil rozvody, olej, filtre, nove sviecky.
Zacalo to robit 2000km po vymene rozvodov. Motor zrazu nesiel natocit, zacalo zalievat sviecky kazdy mi hovoril ze su to rozvody lenze rozvody su ok. vymenil som sviecky tak ako som to napisal v predchadzajucej sprave NGK aj Denso tak na tie mi motor nenatoci. Potom som vymenil vyko rozdelovaca a vycistil rozdelovac, stale nic. vymenil som za sviecky s favorita tak uz to ide ale po prejdeni niekolko kilakov to zacne tiez zalievat. neviem teraz ci mam zhanat novy rozdelovac alebo co?
este mi jeden opravar hovoril nieco i cidle teploty ale druhy ze cidlo to nemoze robit tak teraz neviem.
vopred dik za kazdu pomoc
cus
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Tak tak ako pise origos cidlo teploty to moze byt moze pri teplom motore davat vela paliva ako na sitic.
Autá sú nato aby slúžili nám a nie my im.
www.retromotor.sk
www.retromotor.sk
Re: problem s Mazdou 323F BA r.v.97 pomozte
no si myslim ze to delaj neorig zap svicky, uz jsem se s tim setkal , japonci jsou na to haklivy - viz. mitsubishiluboVT píše:Cavte, nevie mi niekto pomoct?
Za pomoc dakujem.
cus
zalezi kolik mas najeto, ale 10w40 nic nezkazis. ja davam ARAL. Ale u tohoto motoru nezalezi ani tak na kvalite, jak spis na kvantite-tyhle motory jsou vyhlaseny velmi, velmi vysokou spotrebou oleje, 1,8 uz jsem mel dohromady tri, z toho dve kourili, jak kdyz otevres dvere od hospody...Elmartyn píše:ahojte lidi potreboval bych info jaky olej do motoru Mazda 323f 1.8 16v r.v. 96