a cena v dnešní době mnohdy NEODPOVÍDÁ kvalitě

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Trochu se pleteš. S tryskama označenýma Made in Brasil jsem se začal setkávat už někdy v roce 1999, v tý době to tak dodával kdejakej prodejce. Trysky jsem normálně montoval do aut už v tý době, takže si myslím že spousta aut má na nich najeto i stovky tisíc km. Neřešilo se nikdy odkud jsou, to se řeší až teď díky internetu, co jsem objednal to se namontovalo a hotovo. Sem tam se objevila nějaká špatná ale to se týkalo spíš čepových trysek, u těch se jehly zasekávaly, a to hlavně u trysek motorpal kterej patří dnes boschi, třeba v mercedesech motorpalácká tryska vydržela málokdy 70tisíc km a originální tryska i půl miliónu. Přímovstřikový trysky jsem nikdy nemusel reklamovat ať byly vyrobený kdekoliv.Forest píše:Ber to tak, ze mnohdy cena odpovida kvalite. Kdo vi, na cem to tam v Brazilii delaji a jak kvalifikovani lide a zda v licenci Bosche.
Jinak silne pochybuji, ze najdes nekoho, kdo na nich najel 50+tkm a domnivam se, ze nikdo se ti dobrovolne neprizna, ze chtel usetrit a naletel protoze nechce byt za vola, kterej si necha pro petnik vrtat koleno.
Motorpal s Boschem už nemá nic společného.oldaf píše:Trochu se pleteš. S tryskama označenýma Made in Brasil jsem se začal setkávat už někdy v roce 1999, v tý době to tak dodával kdejakej prodejce. Trysky jsem normálně montoval do aut už v tý době, takže si myslím že spousta aut má na nich najeto i stovky tisíc km. Neřešilo se nikdy odkud jsou, to se řeší až teď díky internetu, co jsem objednal to se namontovalo a hotovo. Sem tam se objevila nějaká špatná ale to se týkalo spíš čepových trysek, u těch se jehly zasekávaly, a to hlavně u trysek motorpal kterej patří dnes boschi, třeba v mercedesech motorpalácká tryska vydržela málokdy 70tisíc km a originální tryska i půl miliónu. Přímovstřikový trysky jsem nikdy nemusel reklamovat ať byly vyrobený kdekoliv.Forest píše:Ber to tak, ze mnohdy cena odpovida kvalite. Kdo vi, na cem to tam v Brazilii delaji a jak kvalifikovani lide a zda v licenci Bosche.
Jinak silne pochybuji, ze najdes nekoho, kdo na nich najel 50+tkm a domnivam se, ze nikdo se ti dobrovolne neprizna, ze chtel usetrit a naletel protoze nechce byt za vola, kterej si necha pro petnik vrtat koleno.