Zdar.Mam takovou blbou otazku.Auto mi hazi do nouzaku GIV,tdi 66kw.Zrejme zatuhla regulace turba (tahlo jde dost ztuha).Dnes jsem vytahl hadicku z N75 (co vede k turbu),zapomnel ji nasadit zpet a auto jelo jako dabel,zadny nouzak ?????K cemu tam vlastne je?VAG mi hlasi - prekroceni plniciho tlaku.....
Milos Beranek píše:Zdar.Mam takovou blbou otazku.Auto mi hazi do nouzaku GIV,tdi 66kw.Zrejme zatuhla regulace turba (tahlo jde dost ztuha).Dnes jsem vytahl hadicku z N75 (co vede k turbu),zapomnel ji nasadit zpet a auto jelo jako dabel,zadny nouzak ?????K cemu tam vlastne je?VAG mi hlasi - prekroceni plniciho tlaku.....
Nuž keďže ide s tuha tak podľa mňa sa Ti ju podarilo vytiahnuť vtedy keď podtlak potiahol plechovku a ostalo to visieť v naklopenej polohe. česť práci
Kde sehnat nove hadicky nebo jakou nahradu zvolit,v mototechne mi to pani spocitala na neco pres litr za original a to se mi nechce davat.Dekuji moc za tipy.
slanecek píše:Kde sehnat nove hadicky nebo jakou nahradu zvolit,v mototechne mi to pani spocitala na neco pres litr za original a to se mi nechce davat.Dekuji moc za tipy.
v praze bych ti poradil MCD firmu v braniku ma 1m hadicky za 80kc, ale kolem ostravy nevim, ale nemel by to bejt problem sehnat podobne
Seženeš je v každým lepším obchodě kde se prodávají např. tlakové hadice.Cena je do 80kč za 1m.Jo a dneska jsem dal test co se stane když tu hadičku necham odpojenou.MRTVOLA!Absolutně to netahne.Ta plechovka na turbu jde docela ztuha,už se to tu řešilo.Při vypnutym motoru by měla jít zmáčknout-zdvih cca 11mm.Když nastartuješ musí se plynule tyčka zasunout.
tak za prvé by bylo fajn si ujistit jaký máš motor. máš alh, nebo agr?? je to dost podstatný. každý motor má jiné turbo a jinou regulaci. předpokládám, že máš agr. stačí napsat rok. měl jsi nejspíš ty hadičky špatně zapojené..