při volnohoběhu chvění do karoserie ale jen kratce a někdy. Po příjezdu druhý den při startování delší protočení. Pak ráno start ok. po 10 km parking.. pak startování a nic. po asi 5 pokusech motor začal pracovat jako by na jeden střik, pak dva tři a zase ok. včera večer jsem jel do města, zaparkoval, a po hodině přišel k vozu a startoval bez úspěchu. Při dlouhém startování se objevil nápis stop a prý tlak oleje vypl motor. Po opakování motor těžce naskočil stejně jako by po po nasání nafty do střiků, chvíli běžel a na volnohoběhu začal cukat, válce vypínat a zmlk.Už nešel nastartovat, po asi 10 sek. startování stejný nápis.. stop. tlak oleje vypl motor.Může někdo poradit co asi se stalo, než to dám do sevisu?
děkuji ja se obával že to je střikovací čerpadlo, taxikář mi řekl že něco podobného měl, a prý zanesený síto v nádrži na naftu.. nevím, má najeto 260 000 km a nádrž nečištěna,
chce to poslechnout jestli vrčí čerpadlo pod zadníma sedačkama po zapnutí klíču,nebo zkusit napřímo zapojit.Sítko asi ucpané nebude pokud máš jestě neměněné čerpadlo tak je to ono.častá bolest passatu
a mohu vědět kolik asi se pohybuje cena čerpadla? zkusím to , protože jinak v pondělí jde do servisu. a tam každá korunka zachráněná je k dobru. Jinak si na Kubu, jak mu říkám, nemohu absolutně stěžovat. děkuji za případné rady.
čerpadlo samotné zhruba 1500 dá se přehodit jenom to,pokud jsi zručný,jinak komplet i s košem myslím kolem 6000 a ve vw kolem 8000 plus práce.Zkus to zapojit na baterku jestli pojede... zhodíš sedačky,je tam plastový dekl a pod ním rozpojíš konektor a dva krajní jsou štáva.Zapoj 12v na ty dva kontakty a musí to frčet pokud ne je špatné
TAK MI VOLALI ZE SERVISU. PREJ JEDNA TRYSKA JE ROZPADLÁ DOSLOVA A JE VYDŘENÁ HLAVA, TAKŽE PRÝ ASI VÝMĚNA MOTORU, COŽ NA TO ŽE AUTO JELO BEZ CHYBY A BLBLO JEN PO VYPNUTÍ MOTORU... SE MI ZDÁ UCHYLNÝ.
takze slavna 1.9 asi mas vyklepane sedlo v hlavě, debilni zpusob uchyceni vstrikovače jednim šroubem.Ale motor bych určitě neměnil, kdyz tak spravit hlavu pokud pujde,na vymenu motoru to asi nebude